ben hep kuaföre boyatıyorum canım.ki onda da 3-4 deneyimim var işte taş çatlasa.o yüzden bilemedim :gitme:olur valla ekleriz zaten ben yeni boyadım saçımı fark belli olur. boya demişken ben yaz sonunda lorealin casting creme boyası ile saçlarımı boyamıştım. sonra bir 3 ay boayamadım ondan sonrada normal palette koleston filan yine her ay boyamaya başladım. ama saçlarımın bu loreal casting ile boyalı kısımları hala koyu, ondan sonra uzayan yerler kızıl gibi bi renk. saçma sapan bişi oldu ya. boyadığım renkler de hep çikolata kahve koyu kestane filan. of of bu konuda bir fikri olan var mı....
eheheh süppermiş buu,hobaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile2
bebişim 1sarımsaklı 1 normal sonra da gliss kafi bence.saç kremini salla gitsin:hulya:ayyy bencede supermıs kızlar braz mesguldum de yazamadım sacımı falan yıkadım
ama cok dokuluyo benım sacım aptal kuafor mahvettı guzelım saclarımı mafoldumben 2defa sarımsaklı sampuan ustune bı normal sampuan bı sac kremı yaptım smdı de glıssımı sıkcam cok yukleme yapmıyo muyuz acaba kızlar ya?
senden de razı olsun kuşummm opuyorumnanaktan walla ekleyenler war ama ben hiç denemedim.bu sitede onla ilgili de topik olcaktı bi oku istersen,ordakiler daha iyi yardımcı olur.ama sinameki ile o ağır gelir die düşündüm ben bilmiyorumkismilefiruza112 yok ya dökülenler uzun saçlar ama dökülmesine rağmen dahada gürleşti saçım bırakmayı düşünmüorm bu yüzden... Kontes saçlarına bayıldım o gazla başladım zaten 4 kere oldu yaptım uzadığını farkediorm biraz biraz, çooook sağol ya Allah senden razı olsnnha bide aklıma geldi bemiksi de şampuana koysak bu şekildede faydası olurmu acaba
bebişim 1sarımsaklı 1 normal sonra da gliss kafi bence.saç kremini salla gitsin:hulya:
normal şampuanla yıkıcaksın ya kuşum,gliss sprey de sıkıcaksın.koku kalmıyo.ben öyle yapıyorum:kedi: saç kremlerini sevmiyorum ben.saçlarımın çabuk yağlanmasını sağlıyorlar:sinifsinif:ama koku nolcak canım
normal şampuanla yıkıcaksın ya kuşum,gliss sprey de sıkıcaksın.koku kalmıyo.ben öyle yapıyorum:kedi: saç kremlerini sevmiyorum ben.saçlarımın çabuk yağlanmasını sağlıyorlar:sinifsinif:
uzamıyor gibi geliyordur sana,devam et kuşum , yılmak yok3. uygulama mı da yaptım. yerimseniben
Büyük bir hevesle başlamıştım ama şuan hiç bir fark yok. eyvahedigeldismile
Ama denemeye devam etmeyi düşünüyorum. a.s
Siz ne dersiniz? :uhm:
çok çenebazım nabimlaelaelaelaelaeya şu sarımsaklı şampuanın kokusunu anlatmaktan yorulmadın beeD
rahatsız olan kullanmasın bukadar basit işte
rahatsız olmayanda kullanmaya devam etsin çünkü çok yararlı bizzat uzun zamandır kullanan bir hatun olarak söylüyorum
yani daha kısa yollu tek bir cümleyle anlatmak gerekirse
ya sev ya terk et de diyebilirizkaydirigubbakcemile3
uzamıyor gibi geliyordur sana,devam et kuşum , yılmak yoklmaz:
uzamıyor gibi geliyordur sana,devam et kuşum , yılmak yoklmaz:
bence de devam et mutlaka faydası olur canım zemuszemus
bende ilk kürü yaptım şimdi hadi hayırlısı bakalım kaydirigubbakcemile3