Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

Her 2 mL’lik ampulde, B1 vitamini (Tiamin hidroklorür).....25 mg B2 vitamini (Riboflavin fosfat ester monosodyum tuzu)..2.734 mg B6 vitamini (piridoksin hidroklorür)....5 mg B12 vitamini.................15 mcg Niasinamid....................50 mg D-Pantenol..................17.2 mg BEMIKS Draje: B1 vitamini 10 mg B2 vitamini 2 mg B6 vitamini 2 mg B12 vitamini 3 mcg Acid Folic 2.5 mg Nicotinamide 20 mg Cal.pantothenate 5 mg BEMIKS-C Draje: B1 vitamini 25 mg B2 vitamini 10 mg B6 vitamini 10 mg B12 vitamini 30 mcg Acid Folic 1.5 mg Nicotinamide 100 mg Cal.pantothenate 25 mg Biotin 0.15 mg C Vitamini 100 mg

nette böyle yazıyor

pardon canim mesajini gormeden kimse yokmu yazmisim cooook tesekkur ederim cevapladigin icin:KK69:

kızlar bide bişey sorcam bu özel günleri ben bi türlü bulamadım bi link verir misiniz yada sayfa numarası falan teşekkürler şimdiden

bemixin resmini koyabilirmisiniz? bide sitede bepanthen diye bi sey duymustum neki o?bir az bilgilendirirmisiniz bide lutfen varsa resmini koyarmisiniz ben Azerbeycanda bulamiyorum ne bemix ne bepanthen onun icin bu kadar cok soruyorum

Bemix Ampül

$bemiksco9.jpg

Bepanthenin resmini bulamadım canım.
Oda bu şekilde bir ampül...

ay kızlar çok mutluyum dün akşam yaptım bende sinamekiyi ve bugün sekreterimiz saçların bugün ayrı güzel duruyo dedi ben bu gazla 10 tur yaparım herhalde :KK62::KK62::KK62::KK62: kontess tekrardan teşekkürler bu kadar madura yardım ettin :KK66::KK66::KK66:

canım şu zeytinyağını banada anlatr msn ? ne işe yarıo bide

ben zeytınyagını saç uçlarım için kullanıyorum canım, saç diplerime sinameki sürdüğümde ayda 2 kere falan zeytinyagını ılıtıp saç uçlarıma sürüyorum hem yumusacık yapıyo kırılmasınıda engellıyo benım düzleştirmekten uçlarım tiftik tiftik olmustu z.yağ sayesınde buklelerım gerı geldı

ay kızlar çok mutluyum dün akşam yaptım bende sinamekiyi ve bugün sekreterimiz saçların bugün ayrı güzel duruyo dedi ben bu gazla 10 tur yaparım herhalde :KK62::KK62::KK62::KK62: kontess tekrardan teşekkürler bu kadar madura yardım ettin :KK66::KK66::KK66:

rica ederim canım
hayrını görün inş :nazar::KK19:

Ruhpastası, gliss in hangi bakım spreyini kullanıyorsun canım? baktım birkaç çeşidi var..benim saçlarım ince ve uçları çabuk kırılıyor..gliss in hangi ürünü iyi gelir acep? teşekkürler..:KK61:

Bakım yapasım geldi.
Sinemaki olmasada bari badem yağı süriyim saçlarıma 1.2 saat dursun sonra duş alıcam :KK52:

Bu arada nasılsın Kontessim? :KK69:

kızlarr selam..
ben de az evvel saçıma bakım yaptım, konuyu da tam üstüne gördüm. Şu saç diplerine bişeyler sürmek ne kadar zor ya sinir oluyorumm :))

kızlarr selam..
ben de az evvel saçıma bakım yaptım, konuyu da tam üstüne gördüm. Şu saç diplerine bişeyler sürmek ne kadar zor ya sinir oluyorumm :))

Evet öyle gerçekten..
Ellerimin vıcık vıcık yağ olmasından pek hoşlanmıyorum.
Hele saçıma sürdüğüm yağlar alnıma felan akarsa deliriyorum.
O yüzden mutlaka bone kullanıyorum ben.
Elimede eldiven takıyorum..
:KK52:

Bu arada kızlar benden bir tavsiye..

Eşarp altına takılan bonelerden kullanın saçınızı sarmak için.
Saçınızı bu sayede sıcakda tutmuş olursunuz..

Ben saçıma sürüceğim yağı ılıtıyorum.
Masaj yaparak saçıma yediriyorum.
Bonenin üstünden ütüyle geçiyorum canım istemediği zaman direk bağlıyorum.
Ama üstüne mutlaka sıcak havlu sarıyorum.

Böyle daha çok etkisini görüyorum.

Denemelisiniz bence :)

Son düzenleme:
bepanten onarım amaçlı kullanılıyor canım

selam kontes nasilsin?biliyorum biktirdim belkide sorularimla:18: ama yine bi sey sorucam bu sinamekiyi kaynatin demissin ama ibrahim saracoglu hep bitki caylarini falan kaynatmayin demleyin diyor bende onun icin bir tutam sinamekiyi alip uzerine kaynamakta olan suyu dokuyorum sonra 5dk falan demlenmesi icin sicak bi demirin uzerine koyuyorum yanlismi yapiyorum?yani tarif icin illa kaynatilmasimi lazim?

selam kontes nasilsin?biliyorum biktirdim belkide sorularimla:18: ama yine bi sey sorucam bu sinamekiyi kaynatin demissin ama ibrahim saracoglu hep bitki caylarini falan kaynatmayin demleyin diyor bende onun icin bir tutam sinamekiyi alip uzerine kaynamakta olan suyu dokuyorum sonra 5dk falan demlenmesi icin sicak bi demirin uzerine koyuyorum yanlismi yapiyorum?yani tarif icin illa kaynatilmasimi lazim?

Canım kontessten önce ben cevap vereyim.
Ben bu tarifi kontessin verdiği gibi uyguladım.
Yarım çay bardağı suya sinemakiyi katarak ve kaynatarak..
Ve su fokurdayınca ocaktan alıyorsun.
Ilımaya bırakıyorsun.
O arada zaten kendiside demlenmiş oluyor.
Sonrada süzüp diğer malzemeleri katıyorsun.
Hemen hemen herkes böyle kullanıyor bu tarifi ve herkeste çok memnun aldığı sonuçlardan.
Tabi yinede sen bilirsin canım.

Suyu kaynattıktan sonra bi tutam sinemakinin üstüne döküp demlenmesini bekleyip, ılıdıktan sonra süzerek kullanabilirsin.

Ama tarifin aslı demleyerek değilde kaynatarak :KK71:

Son düzenleme:

Canım kontessten önce ben cevap vereyim.
Ben bu tarifi kontessin verdiği gibi uyguladım.
Yarım çay bardağı suya sinemakiyi katarak ve kaynatarak..
Ve su fokurdayınca ocaktan alıyorsun.
Ilımaya bırakıyorsun.
O arada zaten kendiside demlenmiş oluyor.
Sonrada süzüp diğer malzemeleri katıyorsun.
Hemen hemen herkes böyle kullanıyor bu tarifi ve herkeste çok memnun aldığı sonuçlardan.
Tabi yinede sen bilirsin canım.

Suyu kaynattıktan sonra bi tutam sinemakinin üstüne döküp demlenmesini bekleyip, ılıdıktan sonra süzerek kullanabilirsin.

Ama tarifin aslı demleyerek değilde kaynatarak :KK71:

cok tesekkur canim bilgin icin bilmiyodum nasil yapildigini sadece demleyip yapiyodum bundan sonra kaynatirim :KK69:bide senin saclar ne zamanda ne kadar uzamis tatlim?

X