Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

cok tesekkur canim bilgin icin bilmiyodum nasil yapildigini sadece demleyip yapiyodum bundan sonra kaynatirim bide senin saclar ne zamanda ne kadar uzamis tatlim?

Ne demek canım her zaman.
Canım ben şöyle diyim sana..
Benim saçlarım yanmıştı ve kestirmek zorunda kalmıstım.
Düzensiz yapmama ragmen 2.3 ay gibi bi sürede göğsüme kadar geldi saçlarım omzumdan..

aynen canim bendede oyle saclarim fonden yanmisdi kestirdim simdi omuzumda 2ci sinameki kurumu yarin uygulicam cok umutluyum bu kur icin mayisa kadar uzamali saclarim o zamana kadar belime gelse dunyanin en mutlu insani olurum saclarimin normalde bile gec uzayan bi tipi var mayisa kadar uzarmi ya belime kadar?(bu arada zaytinyagiyla bakimda yapiyorum fon falanda hic kullanmiyorum)

Uzar canım uzar merak etme.
Daha bile fazla uzar.
Önünde kocaman 6.7 ay var :)
Ama sana tavsiyem her ay uçlarından mutlaka düzenlice kırıklarını aldır yada sen kendin al.
1 cm'cik uçlarından alman daha sağlıklı saçlara sahip olmanı sağlar ve kırık riskinden kurtarır.

bende oyle dusunuyorum canim ama kuafore gidip sadece kiriklari al dediyimde bide goruyorum ki benim cm-le olcup zar-zor uzattigim saclari mahvetmis kendimde dogru-duzgun beceremiyorumkibiliyorum mayisa kadar zaman cok ama bu benim icin cok onemli yani o zamana kadar istediyim sonucu almazsam gercekten cok uzulucem ya mayali sutde iciyorum uzasin diye ins uzar ya hepimizin saclari

Canım o zaman iyi bu kuaför bulman lazım.
Saçlarından aldırman şart sağlıklı bir uzama için.
Ben mutlaka kuaförü uyarırım gittiğimde sadece kırıkları alınıcak.
Boyuna dokunmayın diye.
Yani kısacası sıkıca tembihlemen gerekiyor.
Tembihlersen sıkıca öyle kafasına göre kesemez.
Diceğin cümle şu kuaföre : Sadece kırıklarım alınsın istiyorum. Boyuna dokunmayın!

Son düzenleme:
Birde canım tuhaf gelicek ama bence kadın değilde erkek kuaföre git :)
Onlar daha iyi yapıyor kesim işini.
Çünkü erkek gözünden daha farklı..
Kadınlar pek önemsemiyor, makası eline aldıgı gibi çat çut kesiyor.
Hepsi demiyorum ama kadın kuaförlerin geneli böyle.
Yalan yok! :)

Ama erkekler daha özenli yapıyor işini.
Ve makası saçına kafasına göre vurmuyor.
İstediğin gibi kesiyor.
Çünkü yaşadım ve biliyorum.

dogru soyluyosun canim oyle yapmak gerekiyo saclarim bi uzasin mayisa kadar baska bi sey istemiyorum bu bi hayal benim icin

CanLarrr ben geLdim Bugün yine yaptım kürümü. Gayet mutLuyum, çok ta azimLiyim uzayacakLar inşaLLah Bugün 4. uyguLamam oluyor. 4 gün ara vermiştim. Dün akşam bayağı bi inceLedim saçLarımı. Uzama var gibi. Çok sevindirik oLdum yine. SağoLsun kontes ' e borçLuyum bu mutLuLuğumu tabii SizLer de yıLmayın devam edin. Umarım hepimiz başarıLı oLuruz, hayaLimizde ki saçLara kavuşuruz.

Evet canım.
Merak etme sen mayısa kadar uzar..

ins dediyin gibi olur tatlim ben universiteye hazirlikdan dolayi saclarima oyle cok zaman ayiramiyorum dersanede kizlarin saclarini falan oyle guzel fonlenmis falan goruncede kendimi iyi hissetmiyorum cunki saclarim kisa omuzlarimda yani hep topuz yapiyorum ama evde bakimlarimi da aksatmamaya calisiyorum o yuzden simdi boyle bakimsiz dolasmama ragmen sonda bi sonuc alip almamak cok rahatsiz ediyor beni zaten takintili biriyim saclarim oldurecek beni ya

Tatlım sen merak etme hiç.
Bak %100 mayısa kadar uzucak saçların.
Garantisini bile veririm :)
Ama unutma 8 hafta yapıcaksın 2 hafta ara vericeksin.
Sonra tekrar başlıcaksın.
O 2 haftalık arada uzama hızlanıcak yaptığın sürece göre.
Sonra tekrar başlıcaksın.

Ben sana fön, maşa felan kullanmadan saçlarını güzel bi şekile kavuşturman için yardım ederim.
Maşadan daha güzel durur saçların.
Hemde doğal bir yöntemle.
Vede 2 gün gider saçların öyle..

coook sag ol ya moralim yerine geldi resmen saclarim zaten kivircik ama ilacla bi kac kez actirmisim onun icin simdi sadece dalgali birazcik kivircik yanlarda var tabi canim nasil yontemler ogreticeksin ki bana?

ya benim saçlarımda dalgalı ve acaip kabarıyo ve hafta bi kere düzleştirmek zorunda kalıyorum diğer günler örüyorum topluyorum falanda cok feci... ama bu bakım sürecinde de maşa düzleştirici falan yapmakta istemiyorum napcam ben yaaa :96: :97: :18:

canım,
yap da
nasıl yaparsan yap yahu
bu kadar incik pincik düşünme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…