- 24 Eylül 2011
- 50
- 0
Her 2 mL’lik ampulde, B1 vitamini (Tiamin hidroklorür).....25 mg B2 vitamini (Riboflavin fosfat ester monosodyum tuzu)..2.734 mg B6 vitamini (piridoksin hidroklorür)....5 mg B12 vitamini.................15 mcg Niasinamid....................50 mg D-Pantenol..................17.2 mg BEMIKS Draje: B1 vitamini 10 mg B2 vitamini 2 mg B6 vitamini 2 mg B12 vitamini 3 mcg Acid Folic 2.5 mg Nicotinamide 20 mg Cal.pantothenate 5 mg BEMIKS-C Draje: B1 vitamini 25 mg B2 vitamini 10 mg B6 vitamini 10 mg B12 vitamini 30 mcg Acid Folic 1.5 mg Nicotinamide 100 mg Cal.pantothenate 25 mg Biotin 0.15 mg C Vitamini 100 mg
nette böyle yazıyor
buldum kiiiiiii :)kızlar bide bişey sorcam bu özel günleri ben bi türlü bulamadım bi link verir misiniz yada sayfa numarası falan teşekkürler şimdiden
Bemix Ampül
Eki Görüntüle 264573
Bepanthenin resmini bulamadım canım.
Oda bu şekilde bir ampül...
canım yenı cektıgım bı futuraf yok ocak 15le agustosta cekılen bı futurafı koyım sana
Eki Görüntüle 263997
bu arada zeytınyagını bende kullanıyorum gercekten cok faydalı. sımdıde sınamekım kafamda saat 7 olsun dıye beklıyoruumm yıkıcam
canım şu zeytinyağını banada anlatr msn ? ne işe yarıo bide
ay kızlar çok mutluyum dün akşam yaptım bende sinamekiyi ve bugün sekreterimiz saçların bugün ayrı güzel duruyo dedi ben bu gazla 10 tur yaparım herhaldekontess tekrardan teşekkürler bu kadar madura yardım ettin
tesekkur canim resmini falan gosteriyim eczanelere belki bulurum ismini verince bemixin tanimiyorlar boyle bi ampul,bepanthen ne tur bi sey yani resim olmasada sac icin ne gibi yararlari var soylermisiniz lutfen
kızlarr selam..
ben de az evvel saçıma bakım yaptım, konuyu da tam üstüne gördüm. Şu saç diplerine bişeyler sürmek ne kadar zor ya sinir oluyorumm :))
bepanten onarım amaçlı kullanılıyor canım
selam kontes nasilsin?biliyorum biktirdim belkide sorularimla:18: ama yine bi sey sorucam bu sinamekiyi kaynatin demissin ama ibrahim saracoglu hep bitki caylarini falan kaynatmayin demleyin diyor bende onun icin bir tutam sinamekiyi alip uzerine kaynamakta olan suyu dokuyorum sonra 5dk falan demlenmesi icin sicak bi demirin uzerine koyuyorum yanlismi yapiyorum?yani tarif icin illa kaynatilmasimi lazim?
Canım kontessten önce ben cevap vereyim.
Ben bu tarifi kontessin verdiği gibi uyguladım.
Yarım çay bardağı suya sinemakiyi katarak ve kaynatarak..
Ve su fokurdayınca ocaktan alıyorsun.
Ilımaya bırakıyorsun.
O arada zaten kendiside demlenmiş oluyor.
Sonrada süzüp diğer malzemeleri katıyorsun.
Hemen hemen herkes böyle kullanıyor bu tarifi ve herkeste çok memnun aldığı sonuçlardan.
Tabi yinede sen bilirsin canım.
Suyu kaynattıktan sonra bi tutam sinemakinin üstüne döküp demlenmesini bekleyip, ılıdıktan sonra süzerek kullanabilirsin.
Ama tarifin aslı demleyerek değilde kaynatarak