Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

sinemekiyi yaptm 2 saat önce fln ve suan hala saçımda ama bu yarım çay bardağı sinameki yetmedii saçıma yaa
uçları neredeyse kup kuru kaldı üstelik fıs fıslaa sıktım saçlarıma sadece diplerine sürebildim :44:
sonradan sinemeki yapıp bidaha ayriyetten yapcktm saçıma ama sonra vazgeçtm fazla olursa dökülme olur fln die :18: :18: sizdede çok azmı oluyor ??
çnkü uçlarına neredeyse süremedim..

Zaten sinemakiyi saç diplerine uygulaman yeterli canım.

Merhaba ben bişey sorucam, bakımı ikinci kez yapıcam saçıma ısı veren ; fön, maşa gibi şeyler kullanmıyorum. Birşey sorucam ben bu sürede saçımı boyatabilir miyim? Kimyasal birşey sonuçta, bakımın faydasını etkiler sanırım, ayrıca boyasam bile saçımın rengini bozar mı sinameki?

Evet.
Saç renginizi etkiler sanızıdaki boyayı akıtır.
Boşu boşuna boyatmış olursunuz birde üstüne bakımların etkisi azalır..

bana da yarımçay bardağı yetmiyo bende bir çay bardağı su içinde kaynatıyorum :) uzar mı uzamaz mı bilmiyorum ama saçları yumuşacık yaptığı kesin.. benim 3. uygulamam ama saçlarım sürekli yumuşacık... saçlarım çikolata kahve-kızıl ama saç rengimi çok açmadı, normal yıkamayla nasıl olucaksa o kadar bi akma var.. saç uçlarımdaki kırıkları yeni aldırdım.. bakalım bi ay sonunda ne kadar uzayacak, saç diplerimden anlıcam :)

kürü en az iki aydır uygulayıp saçları uzayan arkadaşlar varsa önceki- sonraki şeklinde saçlarının fotoğraflarını ekleyebilirler mi? moral olsun bize de

slm ablalar bende yarın malzemeleri alıp başlayacağım hemen işe yarayacak inşallah inanmak başarmanın yarısıdır resimleri mi atarım hedefe ulaşınca

slm ablalar bende yarın malzemeleri alıp başlayacağım hemen işe yarayacak inşallah inanmak başarmanın yarısıdır resimleri mi atarım hedefe ulaşınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…