mrb kızlar ben yeni katıldım aranıza:) ben bu kürü 5 haftadır kullanıyorum ama bi fark görmedim konu başlığını incelerken özel günlerin olduğunu ve turlara ayrıldığını farkettim bu turlar nasıl oluşuyo ve bu özel günler hangi tarihlerde cevaplarınızı heyecanla bekliyorum :))
vuhuuuwww olmaktdk'ya yeni fiil ekledin kız
sensin ballı dadlu
ben sana kupa verdi miydim
oiii canıııımm samimiyetimi tasdikleyenlerden olmana o kadar sevindim kiii
bakıyorum da beni burdan bile tanıyabilen insanlar varken, yanımda yakınımdakilerden beni tanımayıp da atıp tutarken "uyumsuz" olduğum kanaatine varanlar da cıkıyor yyaaa bilün mü, ne kadar komiğime gidiyor,benim ve dahi cok sükür bircok arkadasımın(dert küpü paytak nolcek, paylaşıverdi hemen görüyo musun )
o saçların bir de bakımdan sonraki ve de sarılı-havlulu halini düşünemiorumsağa sola çekmesi gayet normal maşallah gür saçlım benimm
canım sorularının cevabı 2 sayfa geride mevcut
hg aramıza
yanlış anşaöadıysam şöyle 8 hafta kullandıktan sonra 2 hafta ara veriyoruz sonra diğer tura geçiyoruz
Öncelikle Ruh pastasına teşekkürler harika bir buluş :82: 3. uygulamada 4cm şuan saçımda 4. uygulamam var :81:
öyle bol keseden verirsek değeri kalmaz
Minnakça yeni kelimeler çıkıyo sürekli
kupa vermiştiiin ama fazla kupa göz çıkarmaz gene alabiliriiimmm Kontesiimmm
dert küplüğünü yeriing kız seniinnheryerden çıkar öle antenler bebeiim napıooruuzz?? kafamızaa takmıyoooruuzzz seni üzerlerseee minnağın gelir ve onnarı düveer kestikten sona daha bi gürleştii ya aşadaki saçaklar sünsük gibi gösteriyomuş meğer saçımı ama genede kısaldı diye bunalımdayım orası ayrı bide sarımsaklı şampuuununda etkisi var kanımca
istersen o şekilde de yapabilrsin canım ama sorduğun özel tarihler 2 sayfa geride mevcut
istersen o şekilde de yapabilrsin canım ama sorduğun özel tarihler 2 sayfa geride mevcut
öyle bol keseden verirsek değeri kalmaz
sarmıştım canımmm
sarmıştım canımmm
ben esarp geciriyom olur mu acep o bebeğim ?
olacak olacaaakkk
yağlı bakım günü,dediği tarihlerde yapman yeterli aslında kuşş
dert küplüğünü yeriing kız seniinnheryerden çıkar öle antenler bebeiim napıooruuzz?? kafamızaa takmıyoooruuzzz seni üzerlerseee minnağın gelir ve onnarı düveer kestikten sona daha bi gürleştii ya aşadaki saçaklar sünsük gibi gösteriyomuş meğer saçımı ama genede kısaldı diye bunalımdayım orası ayrı bide sarımsaklı şampuuununda etkisi var kanımca
ozaman aralıkta saçımın akıyla alıcam o kupaayıı
olur olur.
bi şey sarılmasa da olur aslında da kafa derisi üşüyor diye kapatıyorum ben
sıcak havlu filan da olur
kontescim bişey sormak istiyorum sana ben henüz havalar sıcak olduğu için saç dökülmesini önlemek için sarmısak kürüne başlayamadım ona kışın başlamayı düşünüyorum ama saçlarım şu aralar çok fazla dökülüyor ben de karanfil kürünü uygulayayım dedim dökülmeyi engellediğini söylüyor arkadaşlar da benim şsorum şu olacak ben aynı zamanda sinameki kürünü de uyguluyorum ve bu karanfil kürü haftada 4 gün uygulanacakmış acaba bu karanfil kürü sinamekinin etkisini azaltır mı yani tesir etmesini engeller mi çünkü yıkanmayan kürlerden karanfil kürü sürüp öyle kalacakmış saçta diğer yıkamaya kadar sence ne yapmalıyım ikisini bir arada uygulamayayım mı???
kontesim bişi soracagım. ya bu bakım günleri var ya hani.sinemakiyi haftada 1 yapmamz lazım ve bu bakım gnleri 1 hafta arada olmassa gene yapıcaz mı ki :S