Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

canım sorularının cevabı 2 sayfa geride mevcut
hg aramıza

vuhuuuwww olmak tdk'ya yeni fiil ekledin kız
sensin ballı dadlu

Minnakça yeni kelimeler çıkıyo sürekli

ben sana kupa verdi miydim

kupa vermiştiiin ama fazla kupa göz çıkarmaz gene alabiliriiimmm Kontesiimmm

dert küplüğünü yeriing kız seniinn heryerden çıkar öle antenler bebeiim napıooruuzz?? kafamızaa takmıyoooruuzzz seni üzerlerseee minnağın gelir ve onnarı düveer kestikten sona daha bi gürleştii ya aşadaki saçaklar sünsük gibi gösteriyomuş meğer saçımı ama genede kısaldı diye bunalımdayım orası ayrı bide sarımsaklı şampuuununda etkisi var kanımca

Öncelikle Ruh pastasına teşekkürler harika bir buluş :82: 3. uygulamada 4cm şuan saçımda 4. uygulamam var :81:

öyle bol keseden verirsek değeri kalmaz

olacak olacaaakkk

inşş... inşşş

yağlı bakım günü,dediği tarihlerde yapman yeterli aslında kuşş

yani tatlım o zaman 10günde bir filan oluyo,öyle de benim içim rahat etmiyo. Aycangül bakım günü diyo ben yapıyorum, çok sadığım

tamam sultanım koruyucum moral kaynağım bidenem ben bana bişey yaparlarsa hemen sana haberi uçuruyoruummm,onlar da teslim bayrağı çekerler artık :92: :90:
bu arada ben de ilk bakım turunun 2.sinden sonra kestirmiştim, o saçakların olması hele de katlı kesimlerde uzun kısımları cidden bildiğin saçak oluyo ii olmuş kestirdiğin, bakımlar daha cok etki eder bence,inş

ozaman aralıkta saçımın akıyla alıcam o kupaayıı

bi minnakça daha, saçımın akıyla... pek saçının akıyla olmasa ii olur bebeeem,bendekiler baya artmış, aralıkta wuhuuuw olduktan sonra boya moya işine girsem ii olcak, sinamekiden akar korkusuyla boyayamıorum şimdi saçımın akıyla dolaşıyorum

Son düzenleme:
kontescim bişey sormak istiyorum sana ben henüz havalar sıcak olduğu için saç dökülmesini önlemek için sarmısak kürüne başlayamadım ona kışın başlamayı düşünüyorum ama saçlarım şu aralar çok fazla dökülüyor ben de karanfil kürünü uygulayayım dedim dökülmeyi engellediğini söylüyor arkadaşlar da benim şsorum şu olacak ben aynı zamanda sinameki kürünü de uyguluyorum ve bu karanfil kürü haftada 4 gün uygulanacakmış acaba bu karanfil kürü sinamekinin etkisini azaltır mı yani tesir etmesini engeller mi çünkü yıkanmayan kürlerden karanfil kürü sürüp öyle kalacakmış saçta diğer yıkamaya kadar sence ne yapmalıyım ikisini bir arada uygulamayayım mı???

canım karanfil kürünü hiç kullanmadım o yüzden sinameki ile etkileşimi vs bilemiyorum ama dökülme problemi uzamasından daha önemlidir diye düşünüyorum.önce dökülme işini hallet sonra uzaması için bi şeylere başla bence

kontesim bişi soracagım. ya bu bakım günleri var ya hani.sinemakiyi haftada 1 yapmamz lazım ve bu bakım gnleri 1 hafta arada olmassa gene yapıcaz mı ki :S

aslında anlatmak isdegim şu. ben 19 unda yaptım ve 2. bakım günü 25 i sabahı bitiyo. o yüzden 24 ü aksamı yapablrm. ve aradan 7 gün gecmio ama bişi olr mu sac derime tembelleşme gbi bişi

kontesim bişi soracagım. ya bu bakım günleri var ya hani.sinemakiyi haftada 1 yapmamz lazım ve bu bakım gnleri 1 hafta arada olmassa gene yapıcaz mı ki :S

bakım günleri bazen 2 gün ardarda oluyor,ben o zamanlarda bi kere yapıyorum 2. gün yapmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…