pixim ya saçların uzamışta 8. kür derken iki ayda mı uzadı yani?? birde saçında boyamı wardeıda aktı resmen sarı olmus yoksa senmiboyadın
fön için sonuçları karşılaştırmak için resim çektiğimde farkettim ki 1 cm'den fazla uzamış sanırım
acaip mutlu oldum hiç uzamıyor gibi gelmişdi
Sarı tişörtlü olan 7. kür sonu, mavili olan 3. kür sonu çekildi. Sizcede 1-2 cmden çok fark var gibi mi?
durularken göze kaçmamasına dikkat etmeli miyiz
bir de düzleştirsem sorun olur mu yarın işe gidicem ya mecbur kalmasam düzleştirmem
uzamışşş vallla pixiiimmm sen hergun baktıgından anlamıyosun ama cidden uzamış büssürü maşallah sanaa
darısı hepimizin başına
ben hep özel günlerde yaptım 7. uygulama dışında, 8 için özel günlerde yapıcam yine.
bundan sonra ben de aycanın özel günlerine denk getircem
her pazartesi yapcam diye kasıyorum
Özel günlerde yapmak iyi oluyor ama ben takip etmeyi unutuyorum çoğu zaman, ucu ucuna yakalıyorum
zaten özel günler ekstra faydalı
sen de fayda gördüğüne göre ben de öyle yapayım
uzasınn saçlarımız koalaaammmm aralıkta hııııhladıgımız zamn savrulsunlar böle uçuşsunlarr ooouuuww :86:
kızlar bende bugn başladım birazdan durulamaya gidicem 4 saat oldu
fön için sonuçları karşılaştırmak için resim çektiğimde farkettim ki 1 cm'den fazla uzamış sanırım
acaip mutlu oldum hiç uzamıyor gibi gelmişdi
Sarı tişörtlü olan 7. kür sonu, mavili olan 3. kür sonu çekildi. Sizcede 1-2 cmden çok fark var gibi mi?
kızlar az önce başka bi topicte de koymuştum resimleri buraya da koymak istedim, istikrarlı bi şekilde yapamadım sinamekiyi ama 2 tur yaptım son 3 aydır da hiç bişe yapmıyorum durum budur
Eki Görüntüle 251996 Eki Görüntüle 251997
ilk kestirdiğim günle bugün arasındaki fark, tabi birinde saçlarımı düzleştirmiştim son hali doğal hali
özel günler dediğiniz Pazartesi den Pazartesi ye mi mesela ? veya Salı- Salı gibi ?
kızlar az önce başka bi topicte de koymuştum resimleri buraya da koymak istedim, istikrarlı bi şekilde yapamadım sinamekiyi ama 2 tur yaptım son 3 aydır da hiç bişe yapmıyorum durum budur
Eki Görüntüle 251996 Eki Görüntüle 251997
ilk kestirdiğim günle bugün arasındaki fark, tabi birinde saçlarımı düzleştirmiştim son hali doğal hali
ilk tur 8 kür bepanthenle yaptım pek etkili olmadı ama ikinci turda bemiksle yaptım o zaman cidden hızlı bi uzama gördüm, bence abartıldığı gibi ağır bi kokusu da yok:)Maaşallah düzenli yapmamana rağmen çok güzel uzamış