kızlar az önce başka bi topicte de koymuştum resimleri buraya da koymak istedim, istikrarlı bi şekilde yapamadım sinamekiyi ama 2 tur yaptım son 3 aydır da hiç bişe yapmıyorum durum budur
Eki Görüntüle 251996 Eki Görüntüle 251997
ilk kestirdiğim günle bugün arasındaki fark, tabi birinde saçlarımı düzleştirmiştim son hali doğal hali
ooii bi de hıııh yaptığımızda diyor yaauuuwwinşaaalllhh inşaaalllaahh
hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun, inş istediğin sonuçları alırsın...
wouuw uzamış uzamış, hem de diorsun ki 5 hafta filan... cok iyi bence, inşallah ara verdiğinde de depar atar
zaten minnak pek tatlı bi yorum yapmış,tek kelimeyle katılıyorum
maşallah 3 ay hiç bakım yapmadan, sinamekiyi de tam istikrarlı yapmadan 9 ay içinde iyi uzamış bence saçların...
ayy iyi güldüm yaa
maşallahh maşallahh tütütütütü bi taraflarını kaşıııçok güzel uzamış tatlımmm
ayy iyi güldüm yaaburdan çok şey öğreniyorum hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim, bütün sinirimi stresimi alıyo bu topic, şuan kendi çapımda duygusala bağlamış durumdayım
Koalaam dün azcıkın kestim saçlarımıı, dalgalı yaa hooop diye yukarı çekiverdi kendinii psikolojiim bozulmuş vazietteyimnolurdu benimde dümdüz olsaydıı saçlarımmm bu arada seni ham yaparım şekerlopum sen benden daha tatlısıınn
ah canııım ama senin saçlarının maşallahı var, hem bence sana öyle geliyordur... aslında bi fön filan ceksen de baksan belki için rahatlar ama saçın hassassa kırma bi de :44: üzülde datlum senin saçlar zaten maşallah ii uzadı, hem uçlarından alınca daha sağlıklı durur, sanırsam bi kısmısı uzundu, hepsi aynı hizaya gelince daha dolgun duruyo, gerçi senin dolgunlukla problemin yok
aman bize nazar değmesin, muhabbetimizi yiring
bu arada barro hatuna futuraf yolladım mailden, bi ara senin de fikirlerini alayım uygun görürsen :82:
biraz fazla dolgun gözüktüü bu sefer kuşum bonisimoo gibiyiiim düz tutunca aşa yukarı aynı boylarda ama bırakınca dütyen hizasına çıkıveriyooobu arada tabikii uygunn görürümm şekerliğiiiimmmm duymamışş oliimm
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-hamami/468235-seffaf-oda-1-hafta-konugu-olsun.html
kızlar şeffaf oda başlıyor
hep beraber eğlenceli bi konuk seçelim
herkesi bekliyoruz
ruhpastam az reklam girdim
samimiyetine dayanarak
kızlar az önce başka bi topicte de koymuştum resimleri buraya da koymak istedim, istikrarlı bi şekilde yapamadım sinamekiyi ama 2 tur yaptım son 3 aydır da hiç bişe yapmıyorum durum budur
Eki Görüntüle 251996 Eki Görüntüle 251997
ilk kestirdiğim günle bugün arasındaki fark, tabi birinde saçlarımı düzleştirmiştim son hali doğal hali
bırakınca dütyen hizasına geliyosa ne ala kıız, daha neo düzken bayacana uzundur
maağğdem uygun diyorssunnn luutfen mailinizi alem özelden, az sonra çıkcam işten olmadı yaağğrın atarım
brezilya fönünden memnun muusn ya üzerine masa yapılıo mu yani?? birde ne kadara yaptırdın sen onu
dütttt düüttt
çekildik kontesim önünden buyur yol senin, top senin çevkan senin haha:86::90:
ay yok kız o manada demedimmest neden çekiliyorsunn:26: dütyen diyince aklıma o geldi ondan dedimmm
ay alınma sakın,üzülürümmm:18:
heheyt hayal gücüne bakoiiiyy kurbanın olaaaammmnee alınması kıııııııııızzzz o kaddaranak güldüm orda
anladım zaten ondan dediğini, ben de seni düüüt düüt derken düşününce birden elinde simit misali direksiyon önünde biz, sen düt düüt geliyon biz de korkarak gülüşerek kaçışıyoruzhepimiz hunili
beni geçmeyin huuu, kıskanırım
maşallah kuşummm ahanda kupacığınnn
heheyt hayal gücüne bakgözümde canlanan sahne şudur kontes geliyo arkadan, önden paytak paytak kaçıyosun
ben dün ilk kürü yaptım bugün işe gittiğim halde koksamda 1 hafta sonra o insanları görmeyeceğim
dün yaptığımda kokmuyordu ev filan ama bugün yoğun bir koku vardı bende
okul döneminde nasıl yaparım hiç bilemiorum
bi arkadaşımız kullandığında düzleştirici kullanmadığını söylemiş ama bunun bir etkisi var mı sizce kızlar verimini engeller mi yani?????
bir de zeytinyağı olayını öğrenmek istiyorm nasıl yapılıo onuda başka bi gün uygulicam bildiğimiz evdeki zeytinyağı mı?