Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

ilk önce yeni katıldım meraba herkese :) bn dün denedim kürü. saçımda siyah boya vardı bir yıl önce boyamıştım ondan öncede kızıl wardı. kızılı kapatmak için siyah yapmıştım zaten :) siyahtan kurtulmak istiodum.. bunu denedim saçlarım da 1. kullanık olmasına ragmen etkisini gördüm parlaklık geldi bakımlı duruyor :) ayrıca saçımın rengini açıyo çoook hoşuma gitttiiii NOT: ben uzman bir kuaföre gitmiştim kırık war saçımda kestireyim uzasın demiştim... kuaförler para kazanmak için kırık alıyor dedi.. saç dipten uzar uclarla bi alakası yok boşuna kestirip durma dedi

Merhaba kızlar ben sacımı martta kendim kulak hizasına yakın küt kesmiştim(saçlarım maşalı gibi iri dalgalıdır ),

bu formülü japongülünün baslığında görmüştüm, kırıklardan uzamıyor diye düzlestire düzlestire yaktığım canım saclarımın uzamasına yardımcı olurum niyetiyle kestiğime bin pisman biri olarak hemen atladım tabii..

ancak 2 hafta mı-3 hafta mı ne yapmıs, ilk badem yağı sisesini bitirmiş olduktan sonra yani bir daha yapmaya üsendim acıkcası uzamıyor heralde yine diye düsündüm, asırı inatcıdır saclarım "uzamama" konusunda lider..

neyse efenim, biraz da üsengecliktir, bıraktım gitti kürü.. ana.. basladı uzamaya..

işkillendim tabiykinem şimdi, ulen o kadar kür yaptık da niye bırakınca uzadı ki bu böyle şimdi diye.. dedim ya inattır uzamama konusunda..

sonra geldim tüm yorumları okudum ısrarla.. herkes ara verdikten sonra uzar dedi.. 2 haftalık yaptığım o bakım 2 hafta aradan sonra emeğimin karsılığını vermişti.. saclar kütten ucları omzu gıdıklıcak kadar uzamıstı(iri dalgalı sacın uzamasıyla düz sacın uzamasının fark edilmesini karıstırmayın sakın, düz 3 cm bile uzasa fark ettirirken dalgalı sac bi 5 cm den önce göze carpmaz)

ha, ne oldu.. okuldur, finallerdir, taşınmadır, yaz tatilidir derken o malum üşengeclikle tekrar geri dönmedim su ana dek.. ancak bahanelerim tükendi ve artık gercekten nişanlımın doğum gününe dek göğsüme kadar insin istiyorum.. (Ekim 16)

söyle bir 6 hafta kadar vaktim var ve kürden sonra en fazla 1-2cm falan uzamıstır bunca ay..

Ama inanıyorum ki bu kürle 6 haftada sacım bi 6-7 cm daha uzar(inşallah)..

Yarın alıyorum malzemeleri, su anki fönlü düzlestiricili halinin resmini cekicem(düzken daha cabuk anlasılıo fark) bir de doğum günü icin kuaföre fön cektirmeye gittiğimde 16 ekimde o zaman da resim cektiricem.. aradaki farkı beraber görücez kızlar, ben de cok merakla ve heyecanla baslıyorum..

Yapıp da sonuc alan arkadaslarımız da resim paylasırlarsa cok güzel olur.. En güzel motive gözün gördüğü..

Bende bir dönem ugulamıştım sinemakiyi ve ara verdikten sonra bıraktım tekrar başlamak istiyorum ama sıcakta çok kokuyo bi çözümü olan yokmu

tatlım yaz boyu yaptım fakat inan bende hiç koku kalmıyo:44:

Bende bugn yapıcam bakalım 7. uygulamamı birkaç günlüğüne şehir dışına çıkıcam uygulama yapamam çünkü...
Birde uzamıyor benim saçlarım acaba neden

pess etmekk yok caaanııımmmm sabreet arayı ver bi bakalım. aradan sonra 2 bucuk parmak uzamış saçım

hoşgeldin aramıza canımmm saçlar tabiki uçlardan uzamıyo fakat sacının ucları kırıksa zaten koparak dökülme oluca için uzatsanda faydası olmuyo. O yüzden istediğimizz şeylerin başında sağlıklı uzun saç gelmeli bunun içinde çok fazla işlem uygulamıyosan 4 5 ayda bir 1 parmakçık bile kessen saçına güç gelir

Tekrardan hoşgelmişin sende motive olsun bakalım ilk kürümü ocakta 15te yaptım düzenli olarak şu ana kadar devam ettim ve aralarda bol bol saçımı kestirdim çünkü ilk resimde farkındaysan saçım V şeklindeydi artık ovalimsi bişi oldu yılbaşına kdr dokunmicam belki modelde ve renkte değişiklik yapabilirim bi istediğim boya gelsindee

waoovvvv!!!! harika uzamışşşşşşşş

ya birde ben daha ilki denedim boyaları hafif akıttı dipleride açtı gibi mi bna mı öle geldi??? kullanan arkadaşlar cvp werebilirmi acaba nasıl açıyo boyayımı akıtıo acıo mu??

Bu koku olayı bünyeden bünyeye değişiyor sanırım çünkü bende de çok koku kalıyor
Bakımlı ve sağlıklı saçlara ulaşmak adına bugün brezilya fönümüde yaptım artık ısıl işlem uygulamıcam saçlarıma, boyadanda kurtuldum gibi belki bir kere daha boyayabilirim ana rengime ulaşmak için. çok mutluyum bu konuda aşama aşama ilerliyorum sonuca ulaşıcam...

Ama size sormam gereken birşey var, sabrediyorum inatla uzayacak diye ama sizce 7 haftada yaklaşık 1-1.5 parmak arası uzaması normal mi?
Diplerden çıkan koyu renkli kendi saçımdan farkettim bunu da. saçımı boyadığım hafta sinamekiye başlamıştım bugün keratini uygularken farkettim diplerimi.

sınamekıden oncekı uzaman nasıldı canım? hiç uzmıyorsa guzel bı sonuc ama aşa yukarı zaten hiçbişi kullanmayanların normalınde 1 1.5 cm uzuyo saç. bu arada 2 bucuk parmaam 3 bucuk cm kdr benim şimdi ölçtüm Genelde uzama gercekten arada oluyor. ılk turumda benım uzama kür sırasında olmustu arada ole abartı bısı olmadı ama suanda kür boyunca pek uzama olmadı arada oldu:44: değişkenlik oluyo sanırım sürekli. sen arayıda bı atlaat bakalım tatlım bu kadar zaman geçti zaten 1 kürün kaldı

ya bnmki siyah insallah akıtır 1 yıl oldu ama boyatalı :) birde bu bakım günleri ne oluoy anlamadım sıradan bi gün yapılmıo mu ;:)

ya bnmki siyah insallah akıtır 1 yıl oldu ama boyatalı :) birde bu bakım günleri ne oluoy anlamadım sıradan bi gün yapılmıo mu ;:)
saç uzatma yöntemleri başlığı altında "o kadar bakım yapıyoruz, neden sonuç alamıyoruz" gibi bi başlık var orda aycangül arkadaşımız astrolojiye göre hangi günlerde bakım yapılırsa daha etkili olur konusunda tarihler veriyo, orada yağ içeren bakımlar için uygun günler veriyo, onlara göre yapan arkadaşlar daha iyi sonuç alıyo, o yüzden o tarihlere uymaya çalışıyorum kendi adıma, esasen pek inanmam astrolojiye ama bi zararı olmaz sonuçta:)

4-6 eylül vitamin günleriymiş bemiks vitamin olduğu için bugünlerde sinameki yapabilirim, 8-10 arasında da boyamak için uygunmuş, boyayıp üstüne yağ bakımı yaparım diye düşünüyorum:)

bu arada kızlar, ifadeleri ve yazı tipi ayarlama panosunu göremiyorum, ben de mi bi sorun var, sitede genel olarak mı öyle?

evet bendede yok ve kontrol panelimde sorun var sürekli bakımda diyoo kontrol paneline girince gülücüklerimdee yooookkkkk

karısx tşk edrm ben de inanmam yapmıcam ya kafama göre yapıorum her cuma yapıorum mübarek gün belki ii olur dermişim

karısx tşk edrm ben de inanmam yapmıcam ya kafama göre yapıorum her cuma yapıorum mübarek gün belki ii olur dermişim
ben ilk yapmaya başladığımda hep cumaları yapıyodum, ama çok uzamadı ya, aradan sonra özel günlere uydum daha hızlı uzadı sanki, yada tamamen psikolojik bilemicem orasını

sinamekiden öncede yaklaşık bu şekilde uzuyordu, son uygulamamı da yapıyım bakalım arada nasıl uzucak saçlarım, uzamasa da devam edicem sanırım ilerde blki gösterir etkisini...

sinamekiden öncede yaklaşık bu şekilde uzuyordu, son uygulamamı da yapıyım bakalım arada nasıl uzucak saçlarım, uzamasa da devam edicem sanırım ilerde blki gösterir etkisini...

sabır şart canım ben bugüün uçlardn kesicem biraz çok inceldi uçlarım:44:

Bende özel günü bekleyemedim dün gece yeniden 2. turuma başladım kızlar inşallah bu sefer uzar

vitamin gününden yakalamışşsın kenardan köşeden canımm hadi bakalım şifaa olsunnnn

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…