Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

kaç para bu bemiks kızlar ben bugün okudum bu yazılanları da meraklandım ben de bi denesem benim saçlarım dökülüyor sürekli kesitiriyorum belki faydalı olur bana da :KK31::KK61:

arkadaslar herkesın bayramı kutlu olsun...ben sınemakı kurunu kullanmaya basladım ılk olarak 29 agustos aksamı 12 de yaptım sabah 6 gıbı yıkadım herhangı bı kotu etkısını gormedım yıkadıktan sonra saclarım parlak canlı ıstedıgım gıbı olmadı ama yumusacık oldu sarımsaklı sampuan kokusu falanda oyle abartıldıgı kadar kokmadı zaten durulama suyunda elmalı sırke kullnmıstım saclarımı tarayacagım zamanda glıserın-b.yagı-menekse y.-karısımını kullandım sacımı santımıne kadar olctum 18 cm her hafta duzenlı yapıcam gelısmelerıde sızınle paylasırım sımdılık memnunum en azından saclarım yumusacık oldu umarım uzamasınada yardımcı olur bu bılgılerı paylasan arkadaslara kocaaaaaman kocaamaaann tesekkur edıorum:KK9::KK9::KK9:

Merhaba..Herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun:)
Bende bu kürü uygulıcam ama aklıma takılan bişey var.geçmiş sayfalarda belki bahsigeçmiştir ama zamanım olmadığı için okuyamıyorum pek.
sinamekiyi kaynayan suyamı atıp demlicez yoksa o suyla berabermi kaynıcak.vede son sorum kaç dakika ?
Konuyu açan arkadaşımada teşekkür ediyorum

Merhaba..Herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun:)
Bende bu kürü uygulıcam ama aklıma takılan bişey var.geçmiş sayfalarda belki bahsigeçmiştir ama zamanım olmadığı için okuyamıyorum pek.
sinamekiyi kaynayan suyamı atıp demlicez yoksa o suyla berabermi kaynıcak.vede son sorum kaç dakika ?
Konuyu açan arkadaşımada teşekkür ediyorum

senin de de kutlu olsun canım hg:KK6:
-suyla kaynatılacak,sonra da demlendirirsin.
- dakika olarak değil de 1-2 taşım derler hani, o durum tam karar oluyor:KK3:

arkadaslar herkesın bayramı kutlu olsun...ben sınemakı kurunu kullanmaya basladım ılk olarak 29 agustos aksamı 12 de yaptım sabah 6 gıbı yıkadım herhangı bı kotu etkısını gormedım yıkadıktan sonra saclarım parlak canlı ıstedıgım gıbı olmadı ama yumusacık oldu sarımsaklı sampuan kokusu falanda oyle abartıldıgı kadar kokmadı zaten durulama suyunda elmalı sırke kullnmıstım saclarımı tarayacagım zamanda glıserın-b.yagı-menekse y.-karısımını kullandım sacımı santımıne kadar olctum 18 cm her hafta duzenlı yapıcam gelısmelerıde sızınle paylasırım sımdılık memnunum en azından saclarım yumusacık oldu umarım uzamasınada yardımcı olur bu bılgılerı paylasan arkadaslara kocaaaaaman kocaamaaann tesekkur edıorum:KK9::KK9::KK9:

rica ederim canım
hayrını göresin:nazar:

tekrar başlicaktım sinamekiye ama bakım günü deilmiş, çok heveslenmiştim :KK5: bakım yapasım var bari lavanta suyu dökeyim işe yarar belki :KK31:

tekrar başlicaktım sinamekiye ama bakım günü deilmiş, çok heveslenmiştim :KK5: bakım yapasım var bari lavanta suyu dökeyim işe yarar belki :KK31:

aaaaaa şuan resmeen dağıldııımmm yaaa benimde aklımda bugun yağ bakımı günü diye kalmıştı kaynattımda sinamekimi:KK43: böylece 3.turaaa başlıyorum canlar bakım gunu olmasada artık yapcak bişi yookk :KK50:

Bende bugn yapıcam bakalım 7. uygulamamı birkaç günlüğüne şehir dışına çıkıcam uygulama yapamam çünkü...
Birde uzamıyor benim saçlarım acaba neden :KK14:

Bende bir dönem ugulamıştım sinemakiyi ve ara verdikten sonra bıraktım tekrar başlamak istiyorum ama sıcakta çok kokuyo bi çözümü olan yokmu :KK14:

Son düzenleme:
çam terebentin+ sarımsağı şampuana
ve sinamekili kür haftada bir başlıyorum yarına bakallımm mezuniyete kadar uzatmam şarttt :))

X