- 1 Aralık 2009
- 4.335
- 1.274
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
rapunzelleeriim hepinize hayırrlı bayramlaaaarr!!!
sinamekilerinizi unutmayın :82:
rapunzelleeriim hepinize hayırrlı bayramlaaaarr!!!
sinamekilerinizi unutmayın :82:
Merhaba..Herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun:)
Bende bu kürü uygulıcam ama aklıma takılan bişey var.geçmiş sayfalarda belki bahsigeçmiştir ama zamanım olmadığı için okuyamıyorum pek.
sinamekiyi kaynayan suyamı atıp demlicez yoksa o suyla berabermi kaynıcak.vede son sorum kaç dakika ?
Konuyu açan arkadaşımada teşekkür ediyorum
arkadaslar herkesın bayramı kutlu olsun...ben sınemakı kurunu kullanmaya basladım ılk olarak 29 agustos aksamı 12 de yaptım sabah 6 gıbı yıkadım herhangı bı kotu etkısını gormedım yıkadıktan sonra saclarım parlak canlı ıstedıgım gıbı olmadı ama yumusacık oldu sarımsaklı sampuan kokusu falanda oyle abartıldıgı kadar kokmadı zaten durulama suyunda elmalı sırke kullnmıstım saclarımı tarayacagım zamanda glıserın-b.yagı-menekse y.-karısımını kullandım sacımı santımıne kadar olctum 18 cm her hafta duzenlı yapıcam gelısmelerıde sızınle paylasırım sımdılık memnunum en azından saclarım yumusacık oldu umarım uzamasınada yardımcı olur bu bılgılerı paylasan arkadaslara kocaaaaaman kocaamaaann tesekkur edıorum
tekrar başlicaktım sinamekiye ama bakım günü deilmiş, çok heveslenmiştim bakım yapasım var bari lavanta suyu dökeyim işe yarar belki