Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

Vayy anasını ne ilginç :)
Annem bana saçlarının her yeri aynı uzamıyor dediğinde kahkaha ile gülmüştüm olur mu hiç öyle şey diye demekki kadın haklıymış. olsun önemli olan altlar zaten hem ben uzun perçem kullanmayı sevmiyorum :)
teşekkür ederim eklediğin için saçların çok güzel maşallah

Bu arada kızlar ben son iki seferdir kürüme demini çok iyi almış çay suyu kokuyorum 2 yemek kaşığı kadar denemenizi tavsiye ediyorum.Annem genç kızken saç kıran olmuş e o zaman doktor moktor lüks şeyler.Bi yaşlı teyzeye gitmişler teyze anneme sarımsak ve çay suyu kullanmasını söylemiş çok kısa sürede eskisinden daha gür çıkmış saçları
deneyin derim :)

canım bemiks cok onemlı bemiks yoksa bepanten ampullere baksaydın ama bence bıraz daha aramaya calıs yıne kontess yardımcı olur kaydirigubbakcemile5

Canim Almanyada bemix yokmus türkiyedende siparis veremiyorlar..Baska birsey önerdiler ama oda ampul degil kapsul..toz haline geritip küre koyabilirsiniz dedi eczasi a-z ye bütün vitaminleri iceriyormus ama tam sonuc verirmi bilmiyorum..B vitamini alsam varmi bilmiyorum kapsul olarak var internette arastiriyorum ama biraz daha arastirmaya devam edim bulurum insallahh..Saclarimin uclari cok kirikti kestirdim baya kisaldilar ztn kivircik oldugu icin yukari cekiyor:1no2:
Yaza kadar biraz uzasinlar istiyorumm:Saruboceq:

gerçekten işe yararmı acaba yaaa :bbo:
benimde saçlarım uzun fakat uçları çok yıprandı kestirmek zorundayım kırıklar temizlenene kadar. E haliyle takrar kısalacaklar arkadaşların da dediği gibi hep kısır döngü hep kısır döngü ((((((((((((((((

yaz kuşum aşk olsun kaydirigubbakcemile3 yatmadan önce yıka,sabaha kdar çok olur.o kdr çok bekletmek gereksizkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3

rc ederim bebik,darısı başına inş :kedi:

ηєуѕє ηє,вαş кσу∂υм уσℓυмα.уüяüяüм , уσк нαтαм, уσк şαкαм Aℓℓαн'ıη ιzηιуℓє ∂αнα ηι¢є ѕєηєℓєя вєяαвєя σℓυ¢αz

yıldönümümüz de kızlar,içimden geldi prda.s. çok pis konu dışına çıkarım :roflol:

ayyyy canım Allah bozmasın hayırlı ugurlu coluklu cocuklu hehhe :=)) hadı ınsallah :)

hadi cnm hayırlı olsun :)
ya ben kürü yaptım sabahta yıkadım yumuş yumuş oldu saçlarım kaydirigubbakcemile3 ama bi garip geldi..size bişi sorcam özellikle uzun zamandır yapan arkadaşlar sizde kaşıntı oluyo mu..sarımsak nedeniyle mi acaba hafif kaşıntı var..yanlış anlamayın öyle hatır hatır değil..hafifi hafif..ara ara oluyo da..ama daha 2 uygulamam sarımasğı..acaba saç mı çıkacak ondan mı yoksa alerji mi yaptı..çok da güzel duruladım kaç kere.diceksiniz ki ne alaka?bikaç ay önce saç diplerim nasıl kaşınıyodu.. resmen elim saçımdaydı..ya diyodum kendi kendime neden acaba?sonra kesildi..epeydir yok..hava değişimi dedim geçtim...geçenlerde de küçük küçük saçlar dikkatimi çekti..dedim acaba yaktım mı bunları düzleştirecem derken yeni mi çıkıyo die sordum kendime... geçen hafta kuaföre gittim..dedim ki bunlar ne ?o da yeni çıkan saçlar deddi...ne yaptım neden çıktı hiç bilmiyorum...bilmiyorumkismile özetle saçlarım çıkmış..acaba şimdi de mi çıkacak yeniler kaydirigubbakcemile2

canım ıLK KÜRÜM kafamda su an heheh:)))

hadı hayırlısı bakalım haftaya pazar yıne gorusmek dılegıyle :)))

bı de BEMıKS kötü kokuyor diyen arkadaslara duyrulur valla siz kötü koku görmemissiniz bemiks bana süper geldi bildigimiz vitamin iste :))

ben aynı zamanda selulıt yagı kullanıyorum resmen kekik yagı gıbı kokuyor ve de vaktı zamanında sarımsak özü yagı kullanmıstım hıc gırmeyelım bence bu konulara :)))

Son düzenleyen: Moderatör:
ya kzılar loreal kırıklara karşı maske mi gliss 2 dakika da onarıcı bakım kürü mü karar veremedim..yoksa elimde elidor kırıklara koparak dökülmelere karşı maske ile avon kırık saç uçları için serum var yetermi? şşaırdım..yine kırklar gözüme takılıo...daha geçen hafta aldırdım(elimdekileri hiç kullanmadım daha) saçı da yormak istemiyorum

sarımsağın ilk zmnlarında kaşıntılar oluyo bebişim,normal bu kaydirigubbakcemile3

bende bu saydıklarının hiç biri yok kaydirigubbakcemile3 denemedim de.kırıklar için doğal bi kür bulmuştum geçenlerde.1çay bardağı zeytinyağını ılıtıp içine 1çorba kaşığı kuru maya ekliyordu.(tatlı kaşığı da olabilir bak emin olamadım şimdi bilmiyorumkismile) bugün onu deneyeyim dedim ama maya yokmuş,sadece zeytinyağı ısıttım sürdüm...

kkontess tatlım bende basladım ılk kurumu yaptım suan sacımda ınsallah faydasını gorcem ınanıyorum
kuafor sacımı berbat ettıkten sonra baya bakıma ıhtıyacım var cunku
sarımsaklı sampuanıda soyle yapmaya basladım
glıssın turuncu olan sampuanını kullanıyodum.mınık sarelle kavanozları var 50 gramlık bılıyo musunuz bılmıyorum sampuanımı oraya koydum ıcı tamamen dolana kadar kavanozun.
1 dıs te sarımsak rendeledım ılk yıkamamda hıc koku olmadı hatta koku yoktu bıle sampuan kokuyodu mıs gıbı
2.yıkamamda sabah yaptım banyomu ama yapamadım belkı sabah oldugu ıcınde cok keskın geldı koku bayılıyodum nerdeyse dedım okula benı boyle almazlar kaydirigubbakcemile3 normal sampuanla yıkadım
sonra 3.yıkamamda yanı dun dedımkı amaaaan yıkıyım bakım nolcak ayyy sampuanı surdum ama kokar dıye hemen yıkadım cunku gun gectıkce kokusu agrlasıyo ama yıne kokmadı belkı hemen yıkadıgım ıcındır yanı bı defa kopurttum hıc bekletmeden yıkadım
bugun de yıkıcam bakalm su kur bıtsınde ınsallah kokmam kaydirigubbakcemile3
bıde evde bemiz yoktu bepanten vardı onunla yaptım bu defalık ınsallah etkısı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…