Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sangs aynı anda basladık bakalım kımın sacı daha cok uzayacak :))) ama ben sarımsaklıdan yapmıyorum :))
=))) bugun olc canım sacını yıkadıktan sonra ben oyle yapcam
bakalım hangımızınkı daha cabuk uzıcak yıh yıh yıh =))
neden yapmıyosun kı sarımsaklıyı???
tamamdır canım banyodan sonra foto da cekeyım ben karsılastırırız sempatiksalakcinni
Allaha sukur benım saclarım gür canım dökülme de yok saç çıkmasını istedigim bi sey de yok o yuzden bı de tabıı kokusu sırf sinamekiliyi yapacagım ınsallah boshayallersmile
ya Allah bismillah boshayallersmilekkontess tatlım bende basladım ılk kurumu yaptım suan sacımda ınsallah faydasını gorcem ınanıyorum
kuafor sacımı berbat ettıkten sonra baya bakıma ıhtıyacım var cunku
sarımsaklı sampuanıda soyle yapmaya basladım
glıssın turuncu olan sampuanını kullanıyodum.mınık sarelle kavanozları var 50 gramlık bılıyo musunuz bılmıyorum sampuanımı oraya koydum ıcı tamamen dolana kadar kavanozun.
1 dıs te sarımsak rendeledım ılk yıkamamda hıc koku olmadı hatta koku yoktu bıle sampuan kokuyodu mıs gıbı
2.yıkamamda sabah yaptım banyomu ama yapamadım belkı sabah oldugu ıcınde cok keskın geldı koku bayılıyodum nerdeyse dedım okula benı boyle almazlar kaydirigubbakcemile3 normal sampuanla yıkadım
sonra 3.yıkamamda yanı dun dedımkı amaaaan yıkıyım bakım nolcak ayyy sampuanı surdum ama kokar dıye hemen yıkadım cunku gun gectıkce kokusu agrlasıyo ama yıne kokmadı belkı hemen yıkadıgım ıcındır yanı bı defa kopurttum hıc bekletmeden yıkadım
bugun de yıkıcam bakalm su kur bıtsınde ınsallah kokmam kaydirigubbakcemile3
bıde evde bemiz yoktu bepanten vardı onunla yaptım bu defalık ınsallah etkısı olur
kıwırcık mı senin saçların cnm?ayh bnm kıwır saçım olsa kesin bonus gezerdim hep kaydirigubbakcemile3merhaba
ben de dün ilk kürümü yaptım bakalım sonuç ne olacak. ben sadece sinameki kürünü yapıyorum saçlarım oldukça fazla ve kalın telli olduğundan sarımsaklı şampuan yapmıyorum. ay zaten yaparsam ne olacak acaba kuaföre her gidişimde adam katları inceltmekten helak oluyor kabarmasın diye guclubacismile neyse canlarım burda daha önce okuduğum üzre sanırım 4-5 kez yaptıktan yani 1- 1.5 ay sonra faydasını tam olarak görmeye başlayacakmışız. hepimize upuzun ve sağlıklı saçlar diliyorum.... vereliniortak
kıwırcık mı senin saçların cnm?ayh bnm kıwır saçım olsa kesin bonus gezerdim hep kaydirigubbakcemile3
bnm bi arkimn sçları da öyle.kalın telli we düz.sinir oluyordu.düzlştirici altı bi tane.bi de küt kestrdi,mis gbi gezio şimdi kaydirigubbakcemile2 ama tabi bi kaç ay snra sçları yıpranık olcak,o da ayrı mesele:kedi:ay yok be canım nerdeeeeee sadece çok fazla saçım var düz saç işte kalın telli bir de ne fön tutar ne maşa hiç bişi tutmaz beni deli eder işte. ben de gecen sene çok çok kısa kestirmiştim ama valla süper duruyordu, fakat o da sürekli yıkamak gerekiyordu sıkıldım bir süre sonra. uzatmaya başladım işte şimdi küt oldu. kıvırcık olsa bari bi özelliği olurduklava::tomato:
ηєуѕє ηє,вαş кσу∂υм уσℓυмα.уüяüяüм , уσк нαтαм, уσк şαкαм Aℓℓαн'ıη ιzηιуℓє ∂αнα ηι¢є ѕєηєℓєя вєяαвєя σℓυ¢αz
yıldönümümüz de kızlar,içimden geldi prda.s. çok pis konu dışına çıkarım :roflol:
saol bebişimmopuyorumnanaktanahh ahhh :Saruboceq:bende konu dışına çıkıldımı hiç kaçırmam çok pis yorum yaparım:roflol:
kkk cımmm nice nice yılları birlikte kutlmanız dileğiyle...
bnm bi arkimn sçları da öyle.kalın telli we düz.sinir oluyordu.düzlştirici altı bi tane.bi de küt kestrdi,mis gbi gezio şimdi kaydirigubbakcemile2 ama tabi bi kaç ay snra sçları yıpranık olcak,o da ayrı mesele:kedi:
merhaba
ben de dün ilk kürümü yaptım bakalım sonuç ne olacak. ben sadece sinameki kürünü yapıyorum saçlarım oldukça fazla ve kalın telli olduğundan sarımsaklı şampuan yapmıyorum. ay zaten yaparsam ne olacak acaba kuaföre her gidişimde adam katları inceltmekten helak oluyor kabarmasın diye guclubacismile neyse canlarım burda daha önce okuduğum üzre sanırım 4-5 kez yaptıktan yani 1- 1.5 ay sonra faydasını tam olarak görmeye başlayacakmışız. hepimize upuzun ve sağlıklı saçlar diliyorum.... vereliniortak
saol bebem:kedi:ya tam düz de değil kkontessciğim. düzleştirim var bi kaç kez denedim hem de gittim en iyisinden aldım saçıı biliyorum ya ohaoldumsmile neyse yapıyorum çok güzel evden çıkıyorum yine bi tarafının ucu içe bi tarafının ucu dışa kıvrılmış. bu sefer şekiilendirici kremlerle denedim düzleştirdikten sonra o da olmuyor. amaaaannnn bıraktım kendi haline. işe bu sinüzit belasından sonra hayatımda ilk defa kurutma mak kullanmaya başladım o kadar. yoksa kendi kendine kurumasını beklerdim hep. ne kırık ne bişi valla. tek sorunu şekle gitmemesi mafoldumben
senin saçlarını da gördüm eklediğin fotolardan, maşallah çok güzel rengi de yapısı da, nazar değmesina.s.
aaaaa super yaa o zaman ucumuz yarısalım kaydirigubbakcemile3
hadı ınsallah ınsallah :Saruboceq: :Saruboceq:
saol bebem:kedi:
spreyli şişeye koyup fıslıyorum kuşum.arada da parmaklarla masaj yapa yapa sürüyorm:hulya:bu arada sen nasıl sürüyorsn saç diplerine sinamekiyi canım parmaklarınla mı fırça ile filan mı.
inş canım ya benim saçlarım çok zor uzar ama hadi bakalım birbirmize destek olalım. gerçi ben dün yaptığım karışımı saç diplerime nasıl süreceğimi pek bilemedim. parmak uçlarımla yedirmeye çalıştım. arkalarını tam göremiyorum vs. sonra da saç boyama fırçam vardı bitane hiç kullanmadığım onla sürdüm zaten saçımda kısa olunca bütün saçımı ıslanttım karışımla hadi inş faydası olmuştur.a.s
SİNAMEKİLİ KÜR YENİ BAŞLAYANLAR HOBAAAAAA (bi kacı bızım gruptan arkadaslar onlar da yakında bi ugrarlar buraya :)))
1-gribin
2-linguist
3-avelon
4-yesa
5-hayat güzeldir
6-sangs
:roflol: :roflol: :roflol:
aynen canım yaaaaaa hatta senınkı zor uzuyormus benımkı hıc uzamaz kaydirigubbakcemile3
tamamdır o zaman 3 olduk hadı bakalım daha da cok olalım bı anda lıste yayınlar cm cm yazarız KÜR ÖNCESİ VE DE SONRASI diye kaydirigubbakcemile3 fotoları da ekleriz kaydirigubbakcemile ohhh miss delikafadulden
ben de parmak uclarımla boyle masaj yapar gıbı yaptım sonra da sonra da ıslattım bakalım yatmadan yıkasam barı üşenmesem de sabah yıkarım dıye lmaz: