Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 243996
Baya bi flash patlamış bakın bakalım bugünden bi futuraaf zeytinyağı baya bi dalgalandırdı
Amaannn yarapppiiim neler duyuyoorumm nayııırr nolamaaazz Önümüzdeki günler bakım için çoook çoook etkiliyymişşş tembelliği bırakıpp saççıklarımızııı sinamekiliyooruz uçlarada ılık zeytinyağı uyguluyoooruuuzzz mis gibi ve yumuşacık saçlarımızıı daha çoook seviiyoooruuz Barro hanımmmm Bu arada canım turplu suda dökülmeyi engelliyo diyolar:44:
İyiiiz canım ben hala asker bekliyooruuumm:86: Sen yokken sahip çıktık topikiimiiiizeeee sınavında başarılar canımmmm
rapunzellerimmmmmmmmmmmmm
kızlarrr saçlarım çok kötü durumdaaa...boyadan yandı ve uçları süpürge gibi..kırıldı..uçlar ıcın onerebılecegınız bırseyler var mı?sevıyorum hepınızııı:26:
Canım özelden atıyorum şimdi.
Canım özelden atıyorum şimdi.
kızlarrr saçlarım çok kötü durumdaaa...boyadan yandı ve uçları süpürge gibi..kırıldı..uçlar ıcın onerebılecegınız bırseyler var mı?sevıyorum hepınızııı:26:
benimde aynı durumda uçları yaklaşık bi 6 cm kadarı keçe gibi benide bilgilendirirsen sevinirim ...
gliserinli suyu kullanın kızlar , gerçekten yumuşacık yapıyo saç uçlarını... tarife burdan bakabilirsiniz ,,,
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-b...yipranmis-kuru-saclara-bakim-suyu-tarifi.html
kızlar birşey daha sormak istiyorum. ben tüm çam terabantini şampuanıma dökmüştüm sanırım yanlış yaptım. bir zararı olurmu?
tatlım ilk önce maalesef koku tüm evi sarar saçlarını döküp yağlandırabilir sanırım :26:
hoşgeldin canım aramıza tekrardan... :13: hadi gel tanışalım mı ne dersin
paytak ben senin foruma giremediğin zamanlarda ben de sinamekiye başladım, sonuçlar ii gibi tam kestiremiyorum uzunluğunu fotoğraflar yalan söylüyor sanki bana uzamış gibi geliyo ama fotoğrafları kıyasladığımda hiçbişey belli değil yine de saçlarımın uçlarından çıkan mini minnacık saçların çıkmasından ve uzamasından anlayabiliyorum etkisini... 2.tur sinamekiye perş başladım bende, umarım minnaksultanım ve senin gibi faydalı olur inş....
bu kürü bizimle paylaşan seninle tanışmak güzeldi :86::86::90:
tatlım bioblas şampuan kullanıyrum ben saclarımı yumuşatıyo ve parlatıyo ben sac yağlanması için kullanıyodum saclarım artık haftada 1 kere yağlanıyo eskiden 2 günde 1 yağlanıyodu ve bide karanfilli su çok gzl uzatıyo ve parlatıyo sacta çıkırıyo bence denedökülüyor zaten, demek ondan canım. peki şampuan önerisi olan var mı?
merhaba canım hoş gördümm
hatırlıyorum ben senin nikini bi yerlerden ama sohbetimiz yoktu sanırım inş faydasını görürsün sen de...
gerçi görmeyen yok denecek kadar az
Kavusturana kurban, hosgeldin canim görünce daldim hemen