Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

Merhaba kızlar,
benim saclarımın ucları5-6 cm kadar yandı :KK43: kestirmekte istemiyorum çünkü zaten saclarım kısa. Şimdi bu bakıma bemix, evigen, bepanthen ampullerinide eklesem çok mu gelir?

Eki Görüntüle 243996

Baya bi flash patlamış:KK1: bakın bakalım bugünden bi futuraaf zeytinyağı baya bi dalgalandırdı:KK1:

ayyyy minnağım sultaaaaaaanımmm bu saçlar da ne böyle,maşalllah su gibi :nazar::nazar:
bence askerini karşılamaya saçın böyle açık git, aynen şöyle olur ha :KK53::KK53::KK53: :KK1:
canımcımmm, bu zeytinyağını nasıl yapıyorsun ki, bakımdan sonra mı,yıkadıktan sonra filan mı,bi daha yıkıyo olmalısın değil mi :KK52:

Amaannn yarapppiiim neler duyuyoorumm nayııırr nolamaaazz:KK30: Önümüzdeki günler bakım için çoook çoook etkiliyymişşş tembelliği bırakıpp saççıklarımızııı sinamekiliyooruz uçlarada ılık zeytinyağı uyguluyoooruuuzzz mis gibi ve yumuşacık saçlarımızıı daha çoook seviiyoooruuz Barro hanımmmm:KK20: Bu arada canım turplu suda dökülmeyi engelliyo diyolar:44:

ben perş başladım biliyo musun 2.turuma :KK6: sürekli senin 6-7 ayda uzayan saçlarını düşünüp bakalım aralıkta nolcak diyorum :KK54: (ben de 30 mayısta başlamıştım çünkü)

İyiiiz canım ben hala asker bekliyooruuumm:86: Sen yokken sahip çıktık topikiimiiiizeeee:KK61: sınavında başarılar canımmmm

ooy kıyamam hayyla asker bekliyorum diyo :KK19: az kalmadı mı minnağımm yaa... :82:

rapunzellerimmmmmmmmmmmmm:KK19:

hoşgeldin canım aramıza tekrardan... :13: hadi gel tanışalım mı ne dersin :KK48: :KK9:
paytak ben :KK1: senin foruma giremediğin zamanlarda ben de sinamekiye başladım, sonuçlar ii gibi tam kestiremiyorum uzunluğunu fotoğraflar yalan söylüyor sanki bana uzamış gibi geliyo ama fotoğrafları kıyasladığımda hiçbişey belli değil :KK5: yine de saçlarımın uçlarından çıkan mini minnacık saçların çıkmasından ve uzamasından anlayabiliyorum etkisini... :KK54: 2.tur sinamekiye perş başladım bende, umarım minnaksultanım ve senin gibi faydalı olur inş....
bu kürü bizimle paylaşan seninle tanışmak güzeldi :86::86::90:

Son düzenleme:
kızlarrr saçlarım çok kötü durumdaaa...boyadan yandı ve uçları süpürge gibi..kırıldı..uçlar ıcın onerebılecegınız bırseyler var mı?sevıyorum hepınızııı:26:

kızlarrr saçlarım çok kötü durumdaaa...boyadan yandı ve uçları süpürge gibi..kırıldı..uçlar ıcın onerebılecegınız bırseyler var mı?sevıyorum hepınızııı:26:

benimde aynı durumda :KK43: uçları yaklaşık bi 6 cm kadarı keçe gibi :KK43: benide bilgilendirirsen sevinirim ...

kızlar birşey daha sormak istiyorum. ben tüm çam terabantini şampuanıma dökmüştüm :KK43: sanırım yanlış yaptım. bir zararı olurmu?

hoşgeldin canım aramıza tekrardan... :13: hadi gel tanışalım mı ne dersin :KK48: :KK9:
paytak ben :KK1: senin foruma giremediğin zamanlarda ben de sinamekiye başladım, sonuçlar ii gibi tam kestiremiyorum uzunluğunu fotoğraflar yalan söylüyor sanki bana uzamış gibi geliyo ama fotoğrafları kıyasladığımda hiçbişey belli değil :KK5: yine de saçlarımın uçlarından çıkan mini minnacık saçların çıkmasından ve uzamasından anlayabiliyorum etkisini... :KK54: 2.tur sinamekiye perş başladım bende, umarım minnaksultanım ve senin gibi faydalı olur inş....
bu kürü bizimle paylaşan seninle tanışmak güzeldi :86::86::90:

merhaba canım hoş gördümm
hatırlıyorum ben senin nikini bi yerlerden ama sohbetimiz yoktu sanırım:KK71: inş faydasını görürsün sen de...
gerçi görmeyen yok denecek kadar az :KK16:

:KK43: dökülüyor zaten, demek ondan canım. peki şampuan önerisi olan var mı?
tatlım bioblas şampuan kullanıyrum ben saclarımı yumuşatıyo ve parlatıyo ben sac yağlanması için kullanıyodum saclarım artık haftada 1 kere yağlanıyo eskiden 2 günde 1 yağlanıyodu :KK70: ve bide karanfilli su çok gzl uzatıyo ve parlatıyo sacta çıkırıyo :KK70: bence dene :KK66:
ve ayrıca artık sacımda kepeğin k si yok :KK70:

kızlar ben ilk sayfaları okudum ama 1388 sayfayı takdir edrsiniz ki okuyamadım.ben bemikS aldım ama dogru seyİmı aldım emin olamadım .bu aldıgım dogru seymi.BEMİKS KOMPOZE 2 ML 5 AMPUL

merhaba canım hoş gördümm
hatırlıyorum ben senin nikini bi yerlerden ama sohbetimiz yoktu sanırım:KK71: inş faydasını görürsün sen de...
gerçi görmeyen yok denecek kadar az :KK16:

evet nickimi bi gören bi de görmeyen pişman, akıldan çıkmıyorum :119:
görüyorum canım faydasını kesinlikle buna inanıyorum...
ama bişey sorayım sana bulmuşken :KK1:
ben geçen perş. 2.tura başladım da, ama mesela dün-bugün önemli bakım günleriydi.
tereddütte kaldığım için yapmadım ama haftalık ara kısa olsa,3-4 gün filan, sorun olur mu :82:

X