Saçta buğday yağını neden kullanıyorsun ki?
Cilt lekeleri için kullanılıyor buğday yağı.
sarımsak koyamıorum derekn şampuana demek istemiştim (= yanlış anlatım oldubende kalan kürü saçıma döküp yediriyorum..zaten bitki çayları bekleynce kullanılması tavsiye edilmiyor..bencede saça tekrar uygulanmamalı
kızlar uzun zamandır kullananlar gerçekden 10-15 cm uzama gördü mü resim paylaşablir misiniz çok umutlandım da.
yarından itibaren 2. tur sinamekime başlıyorum. Yorumlarım su sekilde:
-Çok fazla bir uzama katedemedim sanırım. 3.kürden önce saçlarımı kestirdim, cünkü ucları yıpranmışken bakımın faydalı olmayacagını düşünüyordum.
- Kestirdiğim gün,yada birgün sonrasında 3.kürü yaptım ve fotografımı cektim.
- 7. kürden sonra ramazan başlayınca devam edemedimo yüzden 2 hafta arayı vermiş oldum.
- 2 gün önce çektiğim fotograflarla, 3.kürden sonra çektiğim fotografları kıyasladığımda pek fark göremedimarkadan çektiğim yani fotograflar yanyanayken sanki hiç frk yok ama çizgili bluzun çizgilerini saydığımda 1 çizgi uzamış olarak cıkıyor. Bir de saclarımı iki yana getirmiştim de çekmiştim, o fotografta belirgin bir fark olmuş (1-1,5 çizgi kdar) belki yarınki kürden sonra tekrar çekerim 2.tura başlama boyumu belirlemek için...
- kapalı oldğm için foto paylaşımı yapamıyorum aslında yapıp fikrnizi almak isterdm ama malum herkes görebiliyor..
- ayrıca sacımın kenarlarından fırlayan ve yaklaşık 1-1,5 aydır beni sinir eden minikçik saçlarım var, kenarlarında varsa içinde de vardır diye düsünüyorum :44: (inşş)
işte böyle....
=( benim saçım da uzasın
Hmm tamam o zaman.
Canim özel albüm ac kendine sadece arkadaslarinin görebildigi, isteyen seni eklesin görsün uzamayi. Sen de güvendigini eklersin sadece onlara görünür. Istedigin zaman kaldirabilirsin resimleri.
Tatlım internette araştırdığımda saçlar içinde çok iyi geldiğini okumuştum. hatta okuduğum yazıların birini kopyalıyım buraya.
Saç için kepek oluşumunu engeller. hassas ve yıpranmış saçlar için faydalıdır. Saçları yumuşak ve parlak yapar. Buğdayın içerisindeki proteinler, saçın dış etkenlere daha dayanıklı olmasını sağlayan bir koruyucu tabaka oluşturur. Bundan dolayıdır ki pek çok saç bakım ürününün içerisinde buğday yağı bulunur.
Belkide bundan dolayı saçlarım ne zaman o sinamekili buğday yağlı karışımı kullandığımda pırıl pırıl ve yumuşacık oluyor. Ve çok güzel şekil alıyor kendi haline bıraktığımda bile. İstersen bi ara sende dene
Kılıç saça kullanılmaz demişti, kullanmam o yüzden.
Son bir kaç sorum olucak bugn aklıma takıldı, siz sinamekili karışımı kaç saat tutuyorsunuz saçınızda? ben 1.5 2 saat tutuyorum sizce az mı? Baş ağrısı yapıyor bana daha fazla tutamıyorum ondan dolayı. Bu arada bugn yıkadıkdan sonra resmini çektim saçlarımın, 5 uygulama sonra tekrar çekip göstericem size. İnşallah uzar saçlarımmmm
boyayı akıtıyor sanırım:26:
başlığı gördüğüm an çok heycanlandım açıkcası.şuan karışımın 9.haftasındayım ama sanırım üzülerek söylüyorum artı bi faydasını gözlemleyemedim acaba yanında artı olarak bişeyler mı yapmak gerekıor bunun cevabını bilmesemde umutla 16 haftaya kadar devam edıcem umutla belki sonradan fayda edecektir vede umarım sizlerde işe yaramıştır..:79:
kızlar bu temiz saçamı uygulanacak :26: cevaplarınızı acil bekliyorum uygulama için:26:
rica etsem biri cevaplar mı
ben en fazla 2 gün yıkamıyorum saçımı, yıkamadan önce kuru saça yapıyorum canım çok pislenmiş olmuyo zaten saçım
yıkayıp yapınca daha iyi olur dediler ama bilemedim ki ben :26: sizce yıkayıp yapsam daha mı iyi olur?
kımse ole yapmıyo burdan bıldıgım kadarıyla cnm zaten kuru saca uygulanıyo bu yıkayıp kurutup, kürü yapıp, 3 4 saat bekleyip gene yıkayabilceksen öle dene bakalım
etkisinde bi sorun olmazsa öyle yapmayı düşünüyorum. etkisinde birşey olmaz dimi :26: