- 28 Temmuz 2011
- 84
- 1
2. kürü öyle yapıyım o zaman teşekkürler
:)rica ederim..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2. kürü öyle yapıyım o zaman teşekkürler
aycangün öbür topicte söylmiş ama ben de söyleyim, çamterebentin işe yarıyor.
sinamekiye de devam tamam kızma ama ara uzadı ya madem uzadı 2 hafta aram olmuş olsun dedim. sonra tekrar başlıcam inş.. :82:
ay canııııııımmm gün sayıyorr yauuw Allah kavuştursun da seni ve saçlarını görüvirince pek bi hoşuna gitsin inşşşaaalllaahh
katılıyorum barroya, önce saçların uzaması sonra sizin kavuşmanız oldu artık
Kürü yaptım saçlarıma döktüm yedirebildiğim kadaryıla yedirdim sardm havlyla falan ama saçıma uygularken hep yerede döküldü ve saçımın her tarafına olmadı sanrm kuru yerler kaldıı :26:
Yıkadım saçlarımııı ilk deneyimim ama sanki biraz fazla döküldü saçlarım sizlerdede dökülme oldu mu ilk yaptığınızda ?
Oldu tabi sonradan normale dönüyor dökülme merak etme, dökülmesi devam eden çok çok az kişi oldu.
Bu kokusuda geçicek demi böyle kokmak istemiyorum şampuanla karştı bi garip oldu sankiii
Onun garantisi yok işte
Saç spreyi kullanabilirsin ya da durulama suyuna sirke karıştırabilirsin kokuyu engellemek için.
Koku geçtikçe tekrar yapacağın için çok da kesin konuşamam ama havalar sıcak olduğu için de daha yoğun koku aslında rahatsız edecek düzeyde sayılmaz.
Onun garantisi yok işte
Saç spreyi kullanabilirsin ya da durulama suyuna sirke karıştırabilirsin kokuyu engellemek için.
Koku geçtikçe tekrar yapacağın için çok da kesin konuşamam ama havalar sıcak olduğu için de daha yoğun koku aslında rahatsız edecek düzeyde sayılmaz.
Dün akşam sarımsaklı şampuanla yıkadım saçlarımı.Duruladıktan sonra çıkmadan önce bir tas suya bir kapak elma sirkesi koydum ve saçıma döktüm.Hiç sevmem sirkeyi ve o an çok kötüydü benim için.Dayanamadım duru su yaptım gene.Dün sabah kadar uykumda sarımsak kokusu geldi burnuma.Ama şu an duymuyorum.Ya geçti ya da burnum alıştı.Kimse kokuyorsun demedi gün içinde.Demek fark edilmiyor.
Sirke alıyor kokuları sarımsağın kokusunu da sütte kaynatarak önleyebilirsin.
bu foruma yeni katıldım. Müthiç bi paylaşım söz konusu.. herkese çok teşekkürler...
tatlım ben baya faydasını gördüm sinamekinin
Eki Görüntüle 228308 ocakta
Eki Görüntüle 228307 mayısta
uff müthiş bi fark var ya
ben de bi ara düzensiz olmakla beraber bu kürü denedim
ama istikrasızım anacım
şimdi bu fotoyu görünce ne kadar hata yaptığımı anladım
akşam muhakkak yapcam sinemaki kürünü
hazır saç bakım günlerindeyken bu fırsatı kaçırmıyım
sarımsaklı şampuanın gerçekten faydalı olduğuna
inanıyorum ama ah bide kokmassa
onu sa sirkeli suyla durulayıp bol kremleyip hallederim artık
sonrada menekşe yaplı bakım suyum gölgeler belki kokuyu
kızlar uzun zamandır kullananlar gerçekden 10-15 cm uzama gördü mü resim paylaşablir misiniz çok umutlandım da.
uff müthiş bi fark var ya
ben de bi ara düzensiz olmakla beraber bu kürü denedim
ama istikrasızım anacım
şimdi bu fotoyu görünce ne kadar hata yaptığımı anladım
akşam muhakkak yapcam sinemaki kürünü
hazır saç bakım günlerindeyken bu fırsatı kaçırmıyım
sarımsaklı şampuanın gerçekten faydalı olduğuna
inanıyorum ama ah bide kokmassa
onu sa sirkeli suyla durulayıp bol kremleyip hallederim artık
sonrada menekşe yaplı bakım suyum gölgeler belki kokuyu
kızlar uzun zamandır kullananlar gerçekden 10-15 cm uzama gördü mü resim paylaşablir misiniz çok umutlandım da.