Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

Teşekkürler canıımm:101: bende bu ikinci turda biraz ihmaller yapıyorum ama 3. tur daha düzenli olucak sarımsağı önce sütte kaynatınca koku olmuyo diyolar ama bende gene cesaret edemedim terle falan kokar diye, o yüzden kışa doğru başlıcam ona

cm olarak bişi soyleyemem ama baya bi uzama oldu, 3 4 msj yukarda Amonra'nın msjındaki eklentilere bakarsan benim uzamamı görebilirsin canım:KK61:

ben de sanki sarımsağı kaynatırsam etkisi gidermiş gibi geldiği
için kaynatmak da istemiyorum
hani kaynayınca çok pişince sebezelerin vitamini ölür derler ya ondan:KK1:
havalar biraz serinlesin
ama kıpkırmızı saçalrımdan olcam bu bakımı da yaparsam
deli gibi akıtır rengini
havalar soğuyana kadar kızıla doyayım en iyisi ben:KK31:

ben de sanki sarımsağı kaynatırsam etkisi gidermiş gibi geldiği
için kaynatmak da istemiyorum
hani kaynayınca çok pişince sebezelerin vitamini ölür derler ya ondan:KK1:
havalar biraz serinlesin
ama kıpkırmızı saçalrımdan olcam bu bakımı da yaparsam
deli gibi akıtır rengini
havalar soğuyana kadar kızıla doyayım en iyisi ben:KK31:

ooo hele kızılsaa daha çok akar, bencede tadını çıkar canım. Benım balkumral olan yerlerım sinameki vede denizinde etkisiyle şuan baya baya sarı oldu :KK1: ilk fotodaki sarı yerler zaten kesildi onlarda tam platin olurdu heralde :KK1:

Teşekkürler canıımm:101: bende bu ikinci turda biraz ihmaller yapıyorum ama 3. tur daha düzenli olucak sarımsağı önce sütte kaynatınca koku olmuyo diyolar ama bende gene cesaret edemedim terle falan kokar diye, o yüzden kışa doğru başlıcam ona

cm olarak bişi soyleyemem ama baya bi uzama oldu, 3 4 msj yukarda Amonra'nın msjındaki eklentilere bakarsan benim uzamamı görebilirsin canım:KK61:

Koku olmuyor gerçekten de sütte kaynatınca.

yok öyle uzamıyo filan deme hiç bakım yapılmamış saçla yapılmış saç arasında mutlaka fark olur herkeste aynı ölçüde sonuç vermeyebilir ama mutlaka sonuç verir bende bu hafta 9. uygulamamı yapıcam bendede bayağı uzama oldu kontes kadar olmasada fark etti en önemlisi benim saçlarım cok seyrekti şimdi diplerden bayağı saç çıkmaya başlamış tabi sarımsaklı şampuanında etkisini çok gördüm saç çıkarma konusundaopuyorumnanaktan

bende hemen deneyeceğim...

Kontesi görmüştüm ama seninkileri görmemişim, varmış baya fark aslında, her hafta hiç sıkılmadan bıkmadan uyguladın mı peki? Hiç arada kaçırdığın yapamadığın zamanlar oldu mu peki?

yarından itibaren 2. tur sinamekime başlıyorum. Yorumlarım su sekilde:
-Çok fazla bir uzama katedemedim sanırım. 3.kürden önce saçlarımı kestirdim, cünkü ucları yıpranmışken bakımın faydalı olmayacagını düşünüyordum.
- Kestirdiğim gün,yada birgün sonrasında 3.kürü yaptım ve fotografımı cektim.
- 7. kürden sonra ramazan başlayınca devam edemedim :KK55: o yüzden 2 hafta arayı vermiş oldum.
- 2 gün önce çektiğim fotograflarla, 3.kürden sonra çektiğim fotografları kıyasladığımda pek fark göremedim :KK50: arkadan çektiğim yani fotograflar yanyanayken sanki hiç frk yok ama çizgili bluzun çizgilerini saydığımda 1 çizgi uzamış olarak cıkıyor. Bir de saclarımı iki yana getirmiştim de çekmiştim, o fotografta belirgin bir fark olmuş (1-1,5 çizgi kdar) belki yarınki kürden sonra tekrar çekerim 2.tura başlama boyumu belirlemek için...
- kapalı oldğm için foto paylaşımı yapamıyorum aslında yapıp fikrnizi almak isterdm ama malum herkes görebiliyor.. :KK50:
- ayrıca sacımın kenarlarından fırlayan ve yaklaşık 1-1,5 aydır beni sinir eden minikçik saçlarım var, kenarlarında varsa içinde de vardır diye düsünüyorum :44: (inşş)

işte böyle....

bu seferde durdurmak için kür ararmışım :KK1::KK1:

O zaman kork canım bizden :63::KK60:

-Çok fazla bir uzama katedemedim sanırım. 3.kürden önce saçlarımı kestirdim, cünkü ucları yıpranmışken bakımın faydalı olmayacagını düşünüyordum.
- 7. kürden sonra ramazan başlayınca devam edemedim :KK55: o yüzden 2 hafta arayı vermiş oldum.
- 2 gün önce çektiğim fotograflarla, 3.kürden sonra çektiğim fotografları kıyasladığımda pek fark göremedim :KK50: arkadan çektiğim yani fotograflar yanyanayken sanki hiç frk yok ama çizgili bluzun çizgilerini saydığımda 1 çizgi uzamış olarak cıkıyor. Bir de saclarımı iki yana getirmiştim de çekmiştim, o fotografta belirgin bir fark olmuş (1-1,5 çizgi kdar) belki yarınki kürden sonra tekrar çekerim 2.tura başlama boyumu belirlemek için...
- kapalı oldğm için foto paylaşımı yapamıyorum aslında yapıp fikrnizi almak isterdm ama malum herkes görebiliyor.. :KK50:
- ayrıca sacımın kenarlarından fırlayan ve yaklaşık 1-1,5 aydır beni sinir eden minikçik saçlarım var, kenarlarında varsa içinde de vardır diye düsünüyorum :44: (inşş)

işte böyle....

Bende de böyle oldu işte fotoğraf çekmeyi mi beceremedim nedir :KK1:
Bu sefer ıslak saçımın fotoğrafını çekeceğim.
Uzadığını ben görüyorum ama fark yok gibi gözüküyor anlamadım.
Minik saçlarımı severim ben de ne yapalım :emir_bebek:
Hayırlı olsun efendim yeni kür döneminiz :KK71:

Kontesi görmüştüm ama seninkileri görmemişim, varmış baya fark aslında, her hafta hiç sıkılmadan bıkmadan uyguladın mı peki? Hiç arada kaçırdığın yapamadığın zamanlar oldu mu peki?

evet canım ilk turumu hele hiç kaçırmadan yaptım bu 2. turda biraz aksamalar oldu 2 kere falan kaçırdım :26:

işte böyle....
bendede o minak saçlardan bolca oluştu hatta saçımı ensede topladığımda baya bi gür bi sacım oldugunu dusunuorum uclar ıcın aynı seyı dusunmesemde:KK1: yeni turun hayırlı olsun Koalaaa'mmmmmm :KK71:

:KK1::KK1: yok yok canıma susamadım ben böle

Bende de böyle oldu işte fotoğraf çekmeyi mi beceremedim nedir :KK1:
Bu sefer ıslak saçımın fotoğrafını çekeceğim.
Uzadığını ben görüyorum ama fark yok gibi gözüküyor anlamadım.
Minik saçlarımı severim ben de ne yapalım :emir_bebek:
Hayırlı olsun efendim yeni kür döneminiz :KK71:

banyoda cep tlf ile aynaya dönüp çekiyorum başka da bi yolum yok napiiimmm :78:
galiba dediğin gibi beceremedik,çünkü işte yanlara getirdiğim saçlarımda bariz belli ama arkadan fotolarda eski fotom sanki daha uzun gibi bile geldi biara gözüme :KK53::KK53: :63::63:
anneme bebeklerimi gösterdim, hmmm baya var fln dedi...
teşekkür ederim hanfendü bu arada :KK69:

bendede o minak saçlardan bolca oluştu hatta saçımı ensede topladığımda baya bi gür bi sacım oldugunu dusunuorum uclar ıcın aynı seyı dusunmesemde:KK1: yeni turun hayırlı olsun Koalaaa'mmmmmm :KK71:

sanırım daha saçımı topladığımda kalınlaştırmayacak kadar minnaklaar benim bebekler minnağım sultanım :KK68:
amaa inş 2.tur bakım dönemimde uzarlar da anlarım :KK61:
sana da teşkür ederim datlummmm!!!:KK71:

evet canım ilk turumu hele hiç kaçırmadan yaptım bu 2. turda biraz aksamalar oldu 2 kere falan kaçırdım :26:

:KK1::KK1: yok yok canıma susamadım ben böle

İlk turdan kastınız nedir acaba? Yada kaç uygulamaya 1 tur diyorsunuz? ilk turdan sonra ara mı veriyorsunuz? Çok soru mu sordum ne:KK17:

sanırım daha saçımı topladığımda kalınlaştırmayacak kadar minnaklaar benim bebekler minnağım sultanım :KK68:
amaa inş 2.tur bakım dönemimde uzarlar da anlarım :KK61:
sana da teşkür ederim datlummmm!!!:KK71:

benmde ilk zamanlar kısa kısa çıkıodu önlerimi düzleştirdiğimde hele uzaylı gibi dikeliyolardı havayaa :KK1: o mini minnaklar upuzun olcak bikaç aya tokalıcaksın durucaklar hadlerini bilicekler Koalamm :KK70:

İlk turdan kastınız nedir acaba? Yada kaç uygulamaya 1 tur diyorsunuz? ilk turdan sonra ara mı veriyorsunuz? Çok soru mu sordum ne:KK17:

sor tatlım tabikii bizde sora sora öğrendik :KK1: turdan kastımız 8 kere kürü uygulayınca 2 hafta ara veriyoruz, ilk sayfadada Kontes'imizin belirttiği gibi uzama verilen o arada dha çok kendiini gösteriyo.

benmde ilk zamanlar kısa kısa çıkıodu önlerimi düzleştirdiğimde hele uzaylı gibi dikeliyolardı havayaa :KK1: o mini minnaklar upuzun olcak bikaç aya tokalıcaksın durucaklar hadlerini bilicekler Koalamm :KK70:

sor tatlım tabikii bizde sora sora öğrendik :KK1: turdan kastımız 8 kere kürü uygulayınca 2 hafta ara veriyoruz, ilk sayfadada Kontes'imizin belirttiği gibi uzama verilen o arada dha çok kendiini gösteriyo.

Teşekkür ederim tatlım, 2 kere uyguladım ben uzama var mı yok mu anlayamıyorum saçımda kumral boya olduğu için kendi saçlarımda o renk çünkü. Ama pırıl pırıl saçlarım ışıltı var, ve ben bemiks kırmadığım halde bu şekilde, birde onu birdahaki uygulama yapcağım zamana kadar alsam iyi olucak sanırım. Birde saçı uzatan asıl sinameki değil mi yoksa hepsi birden kullanıldığında mı etki eder sizce? benim 2dir yaptığım karışımda başka şeylerde var birde bemiksim eksik. buğday yağı zeytin yağı ve çörek otu yağıda koyuyorum ben iyi geliyor onlarda saçıma ama uzamayı durdurur mu ki:26:

Teşekkür ederim tatlım, 2 kere uyguladım ben uzama var mı yok mu anlayamıyorum saçımda kumral boya olduğu için kendi saçlarımda o renk çünkü. Ama pırıl pırıl saçlarım ışıltı var, ve ben bemiks kırmadığım halde bu şekilde, birde onu birdahaki uygulama yapcağım zamana kadar alsam iyi olucak sanırım. Birde saçı uzatan asıl sinameki değil mi yoksa hepsi birden kullanıldığında mı etki eder sizce? benim 2dir yaptığım karışımda başka şeylerde var birde bemiksim eksik. buğday yağı zeytin yağı ve çörek otu yağıda koyuyorum ben iyi geliyor onlarda saçıma ama uzamayı durdurur mu ki:26:

Saçta buğday yağını neden kullanıyorsun ki?
Cilt lekeleri için kullanılıyor buğday yağı.

ben yaklaşık 3 4 haftadır kullanıyorum sarımsaklı şampuanı saçımı gerçekten gürleştirdi..
bemiks ve sinamekiyi de her hafta uyguluyorum saçlarım uzuyor..

ikisi de işe yarıyor yani denemelisiniz

X