Kizlar 8. yani son kürümü 3 ile 5 agustos tarihleri arasinda yapiyorum, kacirmayin bu tarihleri.. Detaylara Aycangul'ün topiginden bakabilirsiniz..
Sana sunu diyeyim tatlim konunun sahibi burada olsaydi cevabini aldigin o sorulara gercekten cok üzülürdü. Sordugun sorularin cevaplarinin hepsini ugrasmis ilk mesajda yazmis ayrica konuda da yorumlariyla sürekli bizleri bilgilendirmis. Bunlara ragmen armut pis agzima düs cok sinir bozucu gercekten...
Canim, benim icin 7 hafta degil, ben özel tarihlere göre yapiyorum o yüzden benimkiler biraz düzensiz..
Evet bin küsur sayfadir yalan söylüyoruz...
Bir paket sinameki 2 lira, bir kutu bemiks 4 lira, bir sise badem yagi 3 lira.. Toplamda 9 lira uzunca bir süre gidiyor bu ücü, cok pahali degil yani..
bu soruların hepsinin cevabını aldım ben zaten :)
Sana sunu diyeyim tatlim konunun sahibi burada olsaydi cevabini aldigin o sorulara gercekten cok üzülürdü. Sordugun sorularin cevaplarinin hepsini ugrasmis ilk mesajda yazmis ayrica konuda da yorumlariyla sürekli bizleri bilgilendirmis. Bunlara ragmen armut pis agzima düs cok sinir bozucu gercekten...
Türkiyeden bemiksim geldi sonunda baslicam bende küre. sonuclari heyecanla bekliyorum. sarimsakli sampuana uzun ara vermistim ramazandan sonra ona tekrar baslamak istiyorum, belki önce de baslabilirim bakalim :)
Canim 7. kür demek, 7 hafta sonucu mu oluyor ?
Canim, benim icin 7 hafta degil, ben özel tarihlere göre yapiyorum o yüzden benimkiler biraz düzensiz..
3 ayda bu denli uzama ? :S ben pek inanamadımm
Evet bin küsur sayfadir yalan söylüyoruz...
ben de kullanmayı düşünüyorum pahalımı acaba?
Bir paket sinameki 2 lira, bir kutu bemiks 4 lira, bir sise badem yagi 3 lira.. Toplamda 9 lira uzunca bir süre gidiyor bu ücü, cok pahali degil yani..