Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

Kizlar 8. yani son kürümü 3 ile 5 agustos tarihleri arasinda yapiyorum, kacirmayin bu tarihleri.. Detaylara Aycangul'ün topiginden bakabilirsiniz.. :32:

bu soruların hepsinin cevabını aldım ben zaten :)

Sana sunu diyeyim tatlim konunun sahibi burada olsaydi cevabini aldigin o sorulara gercekten cok üzülürdü. Sordugun sorularin cevaplarinin hepsini ugrasmis ilk mesajda yazmis ayrica konuda da yorumlariyla sürekli bizleri bilgilendirmis. Bunlara ragmen armut pis agzima düs cok sinir bozucu gercekten...

Türkiyeden bemiksim geldi sonunda baslicam bende küre. sonuclari heyecanla bekliyorum. sarimsakli sampuana uzun ara vermistim ramazandan sonra ona tekrar baslamak istiyorum, belki önce de baslabilirim bakalim :)

Canim 7. kür demek, 7 hafta sonucu mu oluyor ?

Canim, benim icin 7 hafta degil, ben özel tarihlere göre yapiyorum o yüzden benimkiler biraz düzensiz..

3 ayda bu denli uzama ? :S ben pek inanamadımm

Evet bin küsur sayfadir yalan söylüyoruz...

ben de kullanmayı düşünüyorum pahalımı acaba?

Bir paket sinameki 2 lira, bir kutu bemiks 4 lira, bir sise badem yagi 3 lira.. Toplamda 9 lira uzunca bir süre gidiyor bu ücü, cok pahali degil yani..

kaç tane başlıkta gördüm bu kürden çok memnun kalmışlar:66: ben de 15 ağustosta başlayacağım saçlarım şu an küt ve inşallah gelecek yaza kadar belime ya da göğsüme kadar uzarlar. bu kürü 15 ağustostan itibaren her hafta saçıma uygulayacağım. bu kadar fazla kullanmanın bir zararı olur mu?? sinemaki saçı döküyor diyorla ondan biraz tırsıyorum.:26:

kaç tane başlıkta gördüm bu kürden çok memnun kalmışlar:66: ben de 15 ağustosta başlayacağım saçlarım şu an küt ve inşallah gelecek yaza kadar belime ya da göğsüme kadar uzarlar. bu kürü 15 ağustostan itibaren her hafta saçıma uygulayacağım. bu kadar fazla kullanmanın bir zararı olur mu?? sinemaki saçı döküyor diyorla ondan biraz tırsıyorum.:26:

Canim aramiza hosgeldin.. :34:
8 hafta kullanip 2 hafta ara verirsen bir sorun olmaz. 2 hafta saclar dinlensin diye ara veriyoruz biz, bazilarinda uzama o iki haftada oluyor ilk zamanlar uzamadi diye üzülme sakin.. Ilk basta döküyor eski saclari atip yerine yeni saclar cikariyor yani zararli bir dökülme degil yeni cikan bebek saclardan anlarsin bunu..

Canim aramiza hosgeldin.. :34:
8 hafta kullanip 2 hafta ara verirsen bir sorun olmaz. 2 hafta saclar dinlensin diye ara veriyoruz biz, bazilarinda uzama o iki haftada oluyor ilk zamanlar uzamadi diye üzülme sakin.. Ilk basta döküyor eski saclari atip yerine yeni saclar cikariyor yani zararli bir dökülme degil yeni cikan bebek saclardan anlarsin bunu..

saol canım ben de aralıklar vererek yapayım o zaman=D şöyle bir tahmin yapsan sence 9 ayda boynumdaki saçlar belime yada göğüs hizama gelecek kadar uzar mı bu kürü düzenli kullansam??.d.d.d.d

Son düzenleme:
saol canım ben de aralıklar vererek yapayım o zaman=D şöyle bir tahmin yapsan sence 9 ayda boynumdaki saçlar belime yada göğüs hizama gelecek kadar uzar mı bu kürü düzenli kullansam??.d.d.d.d

Sacin yapisina bagli canim.. Mesela Kontess'in ve Minnaksultan'in saclarina cok iyi geldi bu kür, beline kadar uzatti onlarin.. Ama benim hala belimde degil saclarim, sebebi normal uzama hizinin yavas olmasi ve arada uclarindan aldirmam ama buna da sükür, istedigim saclara cok az kaldi. Eger senin saclarina gercekten yararsa beline kadar uzatir. Agustosun 15inde arkadan fotosunu cek saclarinin, 2-3 ay sonra tekrar cek ve karsilastir. Eger istedigin sekilde uzamadiysa bir de özel tarihlerde denersin kürü.. :34:

kızlar bende 3 haftadır bu kürü uyguluyorum.sinamekinin içine ayrıca 1 bepanthane 1 de evigen koyuyorum.ilk kürü yaptıktan sonra saçlarımı uçlarından kestirdim.uçlarında boya vardı ve yıpranmıştı.şampuanımın içinede 1 bemix 1 evigen 1 de bepanthane koydum.ama saçlarım çok kötü oldu.aşırı derecede kurudu.uçlarıda yoluk yoluk oldu.çok fena.uzun zamandırda aynı şampuanı kullanıyorum.acaba şampuanımımı değiştirsem.önerilerinize ihtiyacım var gerçekten.saçlarım berbat durumda şu anda.

Kızlar ilk kürümü bekleyemedim bugün yaptım.3'ünde de mecitefendi yağını yapıcam
daha önce soruldu u bilmiyorum ama kontes'in saçlarının rengine bayıldım.Ne renk acaba bilen var mı?

kızlar bende bu sinamekili kürden uyguluyorum memnunum ayrıca mecitefendi saç bakım yağınıda kullanıyorum :) sinamekiyi haftada 1 gün mecitefendiyide haftada 2 gün kullanıyorum.. saçlarımda bi uzama olduğunu söyleyebilirim :52: sizde deneyin hiç birşey kaybetmezsiniz kızlarr haydii saç uzatmayaa :66:

kızlaar tatıldeydım gene kacırdım gecen bakım gününü :50: bende yarın yapıcam aycangülün tarihlerine göree Slania'm eylülün ilk haftası futuraf eklıcem bakalım uzama nasıı olucaakk :16:

kızlar bende 3 haftadır bu kürü uyguluyorum.sinamekinin içine ayrıca 1 bepanthane 1 de evigen koyuyorum.ilk kürü yaptıktan sonra saçlarımı uçlarından kestirdim.uçlarında boya vardı ve yıpranmıştı.şampuanımın içinede 1 bemix 1 evigen 1 de bepanthane koydum.ama saçlarım çok kötü oldu.aşırı derecede kurudu.uçlarıda yoluk yoluk oldu.çok fena.uzun zamandırda aynı şampuanı kullanıyorum.acaba şampuanımımı değiştirsem.önerilerinize ihtiyacım var gerçekten.saçlarım berbat durumda şu anda.

bence küre sadık kal sadece bemiks kullan haftada bi kerede mecit efendinin saç bakım yağını kullanabilirsin pahalı bişey değil şişeside büyük.ben haftada bi kere sinameki haftada bi kere mecit efendiyi sürüyorum.mecit efendinin içine bi kapakta çam terebntin katıyorum.ama sen katma istersen.saçı kurutabiliyo bazen.sadece yağ uygula.düzenli kullanımda gerçekten sonuçlar güzel.sinameki uzamasına katkıda bulunuyo bazılarında işe yaramasada en azından saça verdiği parlaklık yeter.ayrıca uçların için günlük kullanabilceğin bişey yapabilirsin.gliserinli bakım vardı ondan olabilir yada ben glissin sarı spreyini kullanıyorum çok memnun kaldım.

kürümü bepanthen ile yapıyorum kılıçbalığı işe yaramadı falan dedi ama ben artık uzmaayı o kdr takmadığım için bakım olsun diye bide boşa gitmesn diye kullanıyorum.fotosunu çekicem bepanthenlerim bitince bakalım.kontesste ne zaman gelick ya özledik valla

benimde bu 5. kürüm..uzama gözle görülür şekilde var ama bununla beraber dökülmede var..sabrediorum yıpranmış saçlarım dökülüo yerine yenileri çıkıcak diye motive ediyorum kendimi (= ben badem yağı yerine mecitefendinin saç bakım yağını döküorum..sarımsak koyamıyorum çok kokuo dayanamıorum..birde saç uçları için gliseerinli bakımı kullanıorum..sonuçtan memnunum..(=:1:

bir şey soracağım ben 2 kez yaptım çok da memnunum ama saçıma fısfıslı bir şişenin içinden sıkıyorum.biraz kür artıyor...onu tekrar kullanabilirmiyim ki?

Okuduklarım çok etkiledi beni.Gerçekten olumlu sonuç alanlar var gördüğüm kadarıyla.
Hemen alışveriş yaptım ve şu an elimde olanlar;
-Susam Yağı(Mecitefendi)
-Sarmısak Yağı(Mecitefendi)
-Hint Yağı(Mecitefendi)
-Tatlı Badem Yağı(Galenik)
-Gliserin(Botalife)
-Sinameke
-Bemiks Kompoze Ampul
-Evigen Ampul

Sarımsakları şampuanın içine rendelemek önerilmiş ama sarımsak yağı kullanırsak aynı etkiyi verir diye düşündüm.
Sinamekeyi kaynatıp içine Bemiks ve Evigen ampul(1er tane),Sarımsak yağı ve Tatlı Badem yağı (1er kaşık) karıştırmayı
düşünüyorum ve akşama kadar bekleteceğim strech filmle kaplayıp.Durulama suyuna da elma sirkesi karıştırıp kokuyu azaltmayı bekliyorum.Bakalım nasıl olacak saçlarım?Şu an arkaları kısa öne doğru asimetrik uzun olan modelde.Hedefim omuzlarıma kadar uzamaları ilk aşamada Kasım Ayına kadar.

kızlaar tatıldeydım gene kacırdım gecen bakım gününü :50: bende yarın yapıcam aycangülün tarihlerine göree Slania'm eylülün ilk haftası futuraf eklıcem bakalım uzama nasıı olucaakk :16:

Sabirsizlikla bekliyorum.. :52:

benimde bu 5. kürüm..uzama gözle görülür şekilde var ama bununla beraber dökülmede var..sabrediorum yıpranmış saçlarım dökülüo yerine yenileri çıkıcak diye motive ediyorum kendimi (= ben badem yağı yerine mecitefendinin saç bakım yağını döküorum..sarımsak koyamıyorum çok kokuo dayanamıorum..birde saç uçları için gliseerinli bakımı kullanıorum..sonuçtan memnunum..(=:1:

Canim küre katmayacaksin sarimsagi sampuana katacaksin...

bir şey soracağım ben 2 kez yaptım çok da memnunum ama saçıma fısfıslı bir şişenin içinden sıkıyorum.biraz kür artıyor...onu tekrar kullanabilirmiyim ki?

Saklayip kullanma bayatlar hic bir ise yaramaz, kalan karisimi basini egip basindan asagi dök sonra strecle ya da havluyla sar.

sarımsak koyamıorum derekn şampuana demek istemiştim (= yanlış anlatım oldu :1: bende kalan kürü saçıma döküp yediriyorum..zaten bitki çayları bekleynce kullanılması tavsiye edilmiyor..bencede saça tekrar uygulanmamalı

Ben şimdiye kadar 6 kür yaptım. Ben 1 kere hazırlıyordum, fısfıslı şişeye koyuyordum. Artanı öbür kürlerimde kullanıyordum. Yani taze taze hiç yapmadım. 1 hazırladığım bana 3 kür yetti diyebilirim. 1 aydır tatildeydim o sırada yaptım. Bu hafta döndüğümde her gören saçlarımın baya uzadığını söyledi ki benim saçım 2 yıldır kürü uygulayana kadar aynı boydaydı. Bence yinede etki ediyor, buzdolabında saklamıştım ben.

Canım ben de bepantene ve evigen kattım şampuana..şampuanımdan gayet memnundum..ilk bepanten kattım iyi geldi..sonra evigen alınca ondan da kattım uçları kurudu,dediğin gibi yoluk yoluk oldu :S yani evigenden diye tahmin ediyorum,ben bir daha evigen katmıcam..

Back