Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

Saçta buğday yağını neden kullanıyorsun ki?
Cilt lekeleri için kullanılıyor buğday yağı.

Tatlım internette araştırdığımda saçlar içinde çok iyi geldiğini okumuştum. hatta okuduğum yazıların birini kopyalıyım buraya.
Saç için kepek oluşumunu engeller. hassas ve yıpranmış saçlar için faydalıdır. Saçları yumuşak ve parlak yapar. Buğdayın içerisindeki proteinler, saçın dış etkenlere daha dayanıklı olmasını sağlayan bir koruyucu tabaka oluşturur. Bundan dolayıdır ki pek çok saç bakım ürününün içerisinde buğday yağı bulunur.
Belkide bundan dolayı saçlarım ne zaman o sinamekili buğday yağlı karışımı kullandığımda pırıl pırıl ve yumuşacık oluyor. Ve çok güzel şekil alıyor kendi haline bıraktığımda bile. İstersen bi ara sende dene

dün yine üşengeçliği tuttu :78: ama napiiim eve zaten 11i geçerken geldim,biraz oyalan işlerimi hallet derken 12 oldu :KK19: ne zaman uyucam,sahura kalkcam,işe gitcem ben :63:
bugün de abulamın ecz.de nöbet var yardıma gitcem,bugün de kaldı... aycangülün yeni tarihleri beklicem artık :97::97:

ben bugün bemiks ampulu alınca evde dayanamadım yine yaptım şuan saçımda, en son pazar günü yapmıştım erken oldu bu sefer biraz sankii ama hazır saç bakım günlerindeyken yapıyım dedim. Bu sefer yıkadıkdan sonra resimde çekicem. Çünkü bu şekilde uzasada farkedemicem sanırım, belki resimler karşılaştırıldığında farkederim uzamasını.
Minnaksultan senin yaklaşık başlamadan önceki uzunluğunda sanki saçlarım sen kaç kür sonunda o boya ulaştın acaba?

sarımsak koyamıorum derekn şampuana demek istemiştim (= yanlış anlatım oldu :KK1: bende kalan kürü saçıma döküp yediriyorum..zaten bitki çayları bekleynce kullanılması tavsiye edilmiyor..bencede saça tekrar uygulanmamalı

Hmm tamam o zaman. :KK1:

kızlar uzun zamandır kullananlar gerçekden 10-15 cm uzama gördü mü resim paylaşablir misiniz çok umutlandım da.

Benim albümüme bakabilirsin. 15 cm olmasa da uzama var saclarimda.

yarından itibaren 2. tur sinamekime başlıyorum. Yorumlarım su sekilde:
-Çok fazla bir uzama katedemedim sanırım. 3.kürden önce saçlarımı kestirdim, cünkü ucları yıpranmışken bakımın faydalı olmayacagını düşünüyordum.
- Kestirdiğim gün,yada birgün sonrasında 3.kürü yaptım ve fotografımı cektim.
- 7. kürden sonra ramazan başlayınca devam edemedim :KK55: o yüzden 2 hafta arayı vermiş oldum.
- 2 gün önce çektiğim fotograflarla, 3.kürden sonra çektiğim fotografları kıyasladığımda pek fark göremedim :KK50: arkadan çektiğim yani fotograflar yanyanayken sanki hiç frk yok ama çizgili bluzun çizgilerini saydığımda 1 çizgi uzamış olarak cıkıyor. Bir de saclarımı iki yana getirmiştim de çekmiştim, o fotografta belirgin bir fark olmuş (1-1,5 çizgi kdar) belki yarınki kürden sonra tekrar çekerim 2.tura başlama boyumu belirlemek için...
- kapalı oldğm için foto paylaşımı yapamıyorum aslında yapıp fikrnizi almak isterdm ama malum herkes görebiliyor.. :KK50:
- ayrıca sacımın kenarlarından fırlayan ve yaklaşık 1-1,5 aydır beni sinir eden minikçik saçlarım var, kenarlarında varsa içinde de vardır diye düsünüyorum :44: (inşş)

işte böyle....

Canim özel albüm ac kendine sadece arkadaslarinin görebildigi, isteyen seni eklesin görsün uzamayi. Sen de güvendigini eklersin sadece onlara görünür. Istedigin zaman kaldirabilirsin resimleri. :KK34:

=( benim saçım da uzasın

Kürü uygula uzasin... :KK51:

Tatlım internette araştırdığımda saçlar içinde çok iyi geldiğini okumuştum. hatta okuduğum yazıların birini kopyalıyım buraya.
Saç için kepek oluşumunu engeller. hassas ve yıpranmış saçlar için faydalıdır. Saçları yumuşak ve parlak yapar. Buğdayın içerisindeki proteinler, saçın dış etkenlere daha dayanıklı olmasını sağlayan bir koruyucu tabaka oluşturur. Bundan dolayıdır ki pek çok saç bakım ürününün içerisinde buğday yağı bulunur.
Belkide bundan dolayı saçlarım ne zaman o sinamekili buğday yağlı karışımı kullandığımda pırıl pırıl ve yumuşacık oluyor. Ve çok güzel şekil alıyor kendi haline bıraktığımda bile. İstersen bi ara sende dene

Kılıç saça kullanılmaz demişti, kullanmam o yüzden.

Son bir kaç sorum olucak bugn aklıma takıldı, siz sinamekili karışımı kaç saat tutuyorsunuz saçınızda? ben 1.5 2 saat tutuyorum sizce az mı? Baş ağrısı yapıyor bana daha fazla tutamıyorum ondan dolayı. Bu arada bugn yıkadıkdan sonra resmini çektim saçlarımın, 5 uygulama sonra tekrar çekip göstericem size. İnşallah uzar saçlarımmmm

Son bir kaç sorum olucak bugn aklıma takıldı, siz sinamekili karışımı kaç saat tutuyorsunuz saçınızda? ben 1.5 2 saat tutuyorum sizce az mı? Baş ağrısı yapıyor bana daha fazla tutamıyorum ondan dolayı. Bu arada bugn yıkadıkdan sonra resmini çektim saçlarımın, 5 uygulama sonra tekrar çekip göstericem size. İnşallah uzar saçlarımmmm

ben 3 4 saat tutuyorum canım, bugün bakım için uygun gün olduğundan bugün yaptım sinamekimi biraz fazla tuttum ve inan suan benımde basım agrıyo sıkıca streçlemiştim sanırım onunda payı büyük. inşallah uzar canım saçların. ben son kürümü yağ günlerinde yapıcam ve ara vericem arayı soğutmadan devam ederim ayrı kalamaammm çoook :101: Hesabıma göre Kontesimizin gelmesinede az kaldı kızlar eylülde inşallah oda aramızda olucak :21:

Son düzenleme:
başlığı gördüğüm an çok heycanlandım açıkcası.şuan karışımın 9.haftasındayım ama sanırım üzülerek söylüyorum artı bi faydasını gözlemleyemedim acaba yanında artı olarak bişeyler mı yapmak gerekıor bunun cevabını bilmesemde umutla 16 haftaya kadar devam edıcem umutla belki sonradan fayda edecektir vede umarım sizlerde işe yaramıştır..:79:

8 kür yapıp 2 hafta ara veriyoruz genelde uzamalarda o arada oluyo.

yıkayıp yapınca daha iyi olur dediler ama bilemedim ki ben :26: sizce yıkayıp yapsam daha mı iyi olur?

kımse ole yapmıyo burdan bıldıgım kadarıyla cnm zaten kuru saca uygulanıyo bu yıkayıp kurutup, kürü yapıp, 3 4 saat bekleyip gene yıkayabilceksen öle dene bakalım :KK61:

ben 3-4 saat dayanamıyorum en fazla 2 saat tutabiliyorum feci ağrıtıyor başımı. 2 saat az değil di mi etki eder yanii? :26:

etkisinde bi sorun olmazsa öyle yapmayı düşünüyorum. etkisinde birşey olmaz dimi :26:

canım ben dedıgım gıbı yapıorum sacımı yıkamadan once suruyorum 4 saat kdr beklıorum ve yıkıyorum gayette olumlu sonuc elde ettim. Senin için nası rahat edicekse o şekilde yap sonucta inanarak yapmakta önemli

Son düzenleme:
X