Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

:1::1::1: bana neden gelmiiyoo bu bemiksin kokusuuu hatunlar yaa, bi yaptığımda kokuyoo ama yıkayınca koku falan kalmıyoo krem falan kullanıyorum ondan olabilir mii acebaaa şekertolar :44: siz saç kremi kullanıyo musunuz?

ya canım ben kullanmıyorum krem, bi denedim dove'unkini saclarım kepeklendi halbuki sadece uçlarına sürüyordum...
korktum, o kepekten kurtulana kadar canım çıktı sonra bi daha da kullanmadım.... :50:

ay minnakım cok sevindim,Allah kavustursun inş sizi
tamamen bi değişim diyosun,seni en son nasıl gördü,25 ağustostaki halin diye, öncesi sonrası fotograflasana
inş yazın çok çok uzar da yaptıgımız bakımların karsılıgını alırız canımm

alıntı mı yapmaya çalıştın canım?
okuyorum okuyorum cok tanıdık bu diyorum, bi baktım benim yazdıgımı kopyala yapıştır yapmışsın :44:

ya canım ben kullanmıyorum krem, bi denedim dove'unkini saclarım kepeklendi halbuki sadece uçlarına sürüyordum...
korktum, o kepekten kurtulana kadar canım çıktı sonra bi daha da kullanmadım.... :50:

dove begenmıyorum bende canım ya fırsatın olursa elseve kullan hem kokusu guzel hiç bi sıkıntın kalmaz kucuklerden alda gene kepeklenirse kullanmassın

dove begenmıyorum bende canım ya fırsatın olursa elseve kullan hem kokusu guzel hiç bi sıkıntın kalmaz kucuklerden alda gene kepeklenirse kullanmassın

bi bakayım canım,şimdiki şampuanım çok güzel yapıo saçımı yumuşacık ihtiyac duymuyorum
ama burda bulamadıgım icin o şampuudan maalesef başkasına geçicem, ozaman gerekebilir,aklımda olsun :71:

Kızlar 2. kürü dün yaptım özel tarihe bakarak.Annem saçların gürleşti,parladı dedi ona bile farklı gelmiş.Ki kadın benim saçlarımla uğraşmamı evvelden beri biliyor :1:.Çok uğraşıyorum ama bu kür etkili olmazsa enteleyi de deniycem kesin kararlıyım artık uzatıcam belime kadar :82:.
Resimlerimi de çekiyorum, aradaki farkı görebileyim diye :21:.Tek sorun kokusu hastane gibi kokuyorum sanki keşke buna da bi çözüm olsaydı :59:.Bir sorum olacak kızlar saçlarımı boyatmamın bir zararı olmaz dimi bu kürü yaparken soruldu mu bilmiyorum :44:.

Allahım! Şükürler olsun! Konuyu açan arkadaşımıza sonsuz teşekkürler!!!

Saçım belimdeyken uçları alırken öyle dalıp nerdeyse omuzlarıma kadar kese kese geldiğimi ancak saçımı yıkarken anlamış ve şok olmuştum. Öyle bi dalmışım ki şurası olmadı burası olmadı. Resmen depresyona girecektim!!!!!! =((

İlk hali ve son resminizi görünce içim rahaladı. Hatta bi heves başladım,aktardan nişanlıma yağları aldırttım (evine aktar baya yakın kendim üşeniyorum =D ) şimdi mutlu mutlu başlicam. Her mutsuz olduğumda bi sizin sağlıklı ve parlak saçınıza bakıcam,sonra saçlarımın eski haline motive olacağım.

Çok teşekkür ederim,moralimi düzelttiniz!!!

evrekaaa buldum buldum...defterime not etmişim aklımı seveyim yaa :52:

1 çay bardağı su
1 kapak gliserin
20 damla jojoba yağı
4 damla fındık yağı
bir kaç damla da hoş kokulu yağ (sandal ağacı olabilir) ben yasemin düşünmüştüm ayrıca...

ah canıııııııııııım teşekkür ederim :71:

protekten ala krem mi varmış canım :82:

morgın biz uyduk sen uyma bu barro'ya dalga geçiyoruz işte kendi aramızda :22:
hiç ot sütte kaynatılır mı :82::68:

eyvah eyvah kılıç kovalayacak beni aklını karıştırma insanların diye :9:
kokmayacağını karışımı bozmayacağını bilsem denerim zaten :63:

Allahım! Şükürler olsun! Konuyu açan arkadaşımıza sonsuz teşekkürler!!!

Saçım belimdeyken uçları alırken öyle dalıp nerdeyse omuzlarıma kadar kese kese geldiğimi ancak saçımı yıkarken anlamış ve şok olmuştum. Öyle bi dalmışım ki şurası olmadı burası olmadı. Resmen depresyona girecektim!!!!!! =((

İlk hali ve son resminizi görünce içim rahaladı. Hatta bi heves başladım,aktardan nişanlıma yağları aldırttım (evine aktar baya yakın kendim üşeniyorum =D ) şimdi mutlu mutlu başlicam. Her mutsuz olduğumda bi sizin sağlıklı ve parlak saçınıza bakıcam,sonra saçlarımın eski haline motive olacağım.

Çok teşekkür ederim,moralimi düzelttiniz!!!

bu kadar ünlemi görünce kesin kızdı dedim :1:
sen de faydalanırsın inşallah canım aycangülün verdiği tarihlere göre yaparsan daha da çok fayda görürsün
kolay gelsin :75:

alıntı mı yapmaya çalıştın canım?
okuyorum okuyorum cok tanıdık bu diyorum, bi baktım benim yazdıgımı kopyala yapıştır yapmışsın :44:

heheheh yanlız bende şaşırdım, katılıyo galiba Koala'mın sözlerine dedim :1::1:

Bebişllleriiim 3. turumun ilk kürüne başlamak içiiinn sinamekimii ocağa koyuyoorumm birazdan vercem altına ateşii oooh sefam olsuuunn :8:

kızlar şu koku işini nasıl yapıyorsunuz ben baş edemiyorum resmen ya

ben koku konusunda pek şikayetçi değilim canım saçımı yıkadıktan sonra bi sıkıntı olmuyoo:44:

Ya ben bu kürü bir 3 ay falan uygulandım bende hiçbir işe yaramadı ayrıca iğrenç koktum.

saçların yıpranıkmı canım uztmasa bile bakım olarak faydasını gören arkadaşlarımızda çok oldu.

Bebişllleriiim 3. turumun ilk kürüne başlamak içiiinn sinamekimii ocağa koyuyoorumm birazdan vercem altına ateşii oooh sefam olsuuunn :8:

3. küre mi başladın?Düzenli yaptın mı canım ya ve nasıl uzadılar saçların?Ben daha bu gün 10.yu yaptım yani çok düzensiz olduğu için bunu 1.kür saydım.Bundan sonra düzenli olacak inşallah.Saçların ne kadar uzadılar acaba bu sürede?Çoğu sayfayı okudum bu topikte belki resmini koymuşsundur da ben kaçırmışımdır,varsa resmin son ve ilk hallerini görsem olur mu :77:

Kızlar Sevgili Kkontesimizin bu gün doğum günü, her ne kadar foruma girme hakları şimdilik elinden alınsada belki kuşlar ekran görüntüsü alarak ona doğum günü mesajlarınızı ulaştırabilir ne dersiniz...

Ben başlıyorum, Doğum günün kutlu olsun Kontesim, başlığnı sahipsiz bırakmıyoruz, seni çok seviyoruz ve çok özledik...

doğum günün kutlu olsun kontes :71:

nice mutlu yıllara :8:

yeni yaşın sana hep güzellikler getirsin inşallah :69:

aramıza dönmeni bekliyoruz,topiğini hala takipteyiz :21:

mutlu yıllar kontes sağlıklı mutlu huzurlu saçlar ve sevdiklerinle bir ömür dileriiiiim:34: :71:

evet o arkadas bi ilginclik yapmıs ama sanırım alıntı yapamadı diye ii düsüneyim dedim :51:
ayy maşş kız, askerinin dönmesine 3. kürü de bitirirsin nerdeyse :8::8:
saçlar artık gelsin bellere :87::87:

3. küre mi başladın?Düzenli yaptın mı canım ya ve nasıl uzadılar saçların?Ben daha bu gün 10.yu yaptım yani çok düzensiz olduğu için bunu 1.kür saydım.Bundan sonra düzenli olacak inşallah.Saçların ne kadar uzadılar acaba bu sürede?Çoğu sayfayı okudum bu topikte belki resmini koymuşsundur da ben kaçırmışımdır,varsa resmin son ve ilk hallerini görsem olur mu :77:

vardı minnakımın resimleri ama kaçıncı sayfada bilemedim. ekler bir daha belki senin için hem 3.kür sonunda 1.kür-2.kür-3.kür olarak öncesi sonrası resimlerine bakarız doya doya :10::10:

Back