- 1 Aralık 2009
- 4.335
- 1.274
- 173
bana neden gelmiiyoo bu bemiksin kokusuuu hatunlar yaa, bi yaptığımda kokuyoo ama yıkayınca koku falan kalmıyoo krem falan kullanıyorum ondan olabilir mii acebaaa şekertolar :44: siz saç kremi kullanıyo musunuz?
ay minnakım cok sevindim,Allah kavustursun inş sizi
tamamen bi değişim diyosun,seni en son nasıl gördü,25 ağustostaki halin diye, öncesi sonrası fotograflasana
inş yazın çok çok uzar da yaptıgımız bakımların karsılıgını alırız canımm
ya canım ben kullanmıyorum krem, bi denedim dove'unkini saclarım kepeklendi halbuki sadece uçlarına sürüyordum...
korktum, o kepekten kurtulana kadar canım çıktı sonra bi daha da kullanmadım....
dove begenmıyorum bende canım ya fırsatın olursa elseve kullan hem kokusu guzel hiç bi sıkıntın kalmaz kucuklerden alda gene kepeklenirse kullanmassın
evrekaaa buldum buldum...defterime not etmişim aklımı seveyim yaa
1 çay bardağı su
1 kapak gliserin
20 damla jojoba yağı
4 damla fındık yağı
bir kaç damla da hoş kokulu yağ (sandal ağacı olabilir) ben yasemin düşünmüştüm ayrıca...
ya canım ben kullanmıyorum krem, bi denedim dove'unkini saclarım kepeklendi halbuki sadece uçlarına sürüyordum...
korktum, o kepekten kurtulana kadar canım çıktı sonra bi daha da kullanmadım....
morgın biz uyduk sen uyma bu barro'ya dalga geçiyoruz işte kendi aramızda
hiç ot sütte kaynatılır mı :82:
Allahım! Şükürler olsun! Konuyu açan arkadaşımıza sonsuz teşekkürler!!!
Saçım belimdeyken uçları alırken öyle dalıp nerdeyse omuzlarıma kadar kese kese geldiğimi ancak saçımı yıkarken anlamış ve şok olmuştum. Öyle bi dalmışım ki şurası olmadı burası olmadı. Resmen depresyona girecektim!!!!!! =((
İlk hali ve son resminizi görünce içim rahaladı. Hatta bi heves başladım,aktardan nişanlıma yağları aldırttım (evine aktar baya yakın kendim üşeniyorum =D ) şimdi mutlu mutlu başlicam. Her mutsuz olduğumda bi sizin sağlıklı ve parlak saçınıza bakıcam,sonra saçlarımın eski haline motive olacağım.
Çok teşekkür ederim,moralimi düzelttiniz!!!
alıntı mı yapmaya çalıştın canım?
okuyorum okuyorum cok tanıdık bu diyorum, bi baktım benim yazdıgımı kopyala yapıştır yapmışsın :44:
kızlar şu koku işini nasıl yapıyorsunuz ben baş edemiyorum resmen ya
Ya ben bu kürü bir 3 ay falan uygulandım bende hiçbir işe yaramadı ayrıca iğrenç koktum.
heheheh yanlız bende şaşırdım, katılıyo galiba Koala'mın sözlerine dedim
Bebişllleriiim 3. turumun ilk kürüne başlamak içiiinn sinamekimii ocağa koyuyoorumm birazdan vercem altına ateşii oooh sefam olsuuunn
heheheh yanlız bende şaşırdım, katılıyo galiba Koala'mın sözlerine dedim
Bebişllleriiim 3. turumun ilk kürüne başlamak içiiinn sinamekimii ocağa koyuyoorumm birazdan vercem altına ateşii oooh sefam olsuuunn
3. küre mi başladın?Düzenli yaptın mı canım ya ve nasıl uzadılar saçların?Ben daha bu gün 10.yu yaptım yani çok düzensiz olduğu için bunu 1.kür saydım.Bundan sonra düzenli olacak inşallah.Saçların ne kadar uzadılar acaba bu sürede?Çoğu sayfayı okudum bu topikte belki resmini koymuşsundur da ben kaçırmışımdır,varsa resmin son ve ilk hallerini görsem olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?