Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

Barroo ve sarımsaklı şamppuu kullanan diğer hatunlar terleyince falan gelmiyo dimi koku. bende başliim diye düşünüyooruuummm :61: 28indede sinamekimi 3. turuna başlıyooruuumm :32:

eveet... büyük bir hüsranımı paylaşmak istiyorum,sinameki kürüyle alakalı değil kendimle alakalı!
az önce kafama sinameki sürerken, izleyenler bilir yahşi cazibedeki kemal'e gelen DANK gibi bir dank geldi bana...
hani size benim ilaç kokmuyo benim ilaç kokmuyo dedim durdum ya... off yaa!
ilk ilaacım bemiksti, sonra o kutuda baska kalmayınca ablamdan ilaç istedim, meğer akıllı kafam bemiks diyceğime evigen demişim, o da piyasada olmadıgından ablacıgım da evicap vermiş bana.... ama ben şaşkoloz bemiks demem lazımdı! :59::59: son 4 kür gitti yaaa :50::50: bundan sonra bemikse devam,yanlış bilgimden dolayı özüüür... :2::2::2::14::14:

olur öle..gelince yaz ayları, gevşer kafa yayları..benim de aklım kafamdan bi karış tepede duruyor..haftalar torbaya mı girdi..küre devam..bemiksle tabii :1:

ay ne güldüm ya :60:
özel mesaj atıyorum şimdi sana bi bakar mısın lütfen

ama gülme banaaağğğ :14::14::63:
:78::78:
msj yazzdım canım dün akşam sadece bu şaşkınlıgımı paylaşmak ve bi hataya meydan vermeyip başkasının da kürlerini yakmamak için hemen girmiş cıkmıstım forumdan... kusura bakma olur mu.. :71:

kıyaaamaaammm yaa.. Olsun bakımın boşa gitmişii yok bakım bakımdır diyelim, bundan sonra bemiksle devam edersin kolacııkk sıkma tatlı cancazınıı:70:

sağol minnağım, inş boşa gitmemiştir...:16: uzuyo gibi geliyodu bana,piisssikolocik miydi görcem artık ağustos başında... :44:

Barroo ve sarımsaklı şamppuu kullanan diğer hatunlar terleyince falan gelmiyo dimi koku. bende başliim diye düşünüyooruuummm :61: 28indede sinamekimi 3. turuna başlıyooruuumm :32:

yok tatlım kokmuyor... ben coktandır bu şekilde kullanıyorum... no sarımsak kokusu :45::kkk::9:

olur öle..gelince yaz ayları, gevşer kafa yayları..benim de aklım kafamdan bi karış tepede duruyor..haftalar torbaya mı girdi..küre devam..bemiksle tabii :1:

galüba benimkiler de gevşemiş :24::24::24:
evet son 3 kür bemiksle...:1: toplamda 4te 4 olacak.... inş yine de bi işe yaramıştır... sağol canım...:71:

yav konu açılmışken bu evigen şampuan bi işe yarıyo mu ki...pff.. ev şampuan deposu gibi oldu şöle saçımı pırıl pırıl yapan bi şampuan bulamadım yahu..:44: haftada bir sinasmeki yapınca parıldıyor işte.. :34:

sağol minnağım, inş boşa gitmemiştir...:16: uzuyo gibi geliyodu bana,piisssikolocik miydi görcem artık ağustos başında... :44:

yok tatlım kokmuyor... ben coktandır bu şekilde kullanıyorum... no sarımsak kokusu :45::kkk::9:

Evigende bakımda iyidir tatlışım sıkma sen canınıı:70: kokmuyoo mademm sinamekimle beraber bende başliim sarımsaklıya Koalaaammmm gellsiiiinn upuzunnn saçlarr ağustosun 26sına kadaarr :86:

yav konu açılmışken bu evigen şampuan bi işe yarıyo mu ki...pff.. ev şampuan deposu gibi oldu şöle saçımı pırıl pırıl yapan bi şampuan bulamadım yahu..:44: haftada bir sinasmeki yapınca parıldıyor işte.. :34:

Bitkisel bişi istemiyosan elidorun pembesini tavsiye ederim canım ben onu kullanıyorum

tek kullanmadığım şampuanı söyledin minnaksultan.. tebrik etmekle mükellefim :)) onu da deniyim bakalım..teşekkürler.. :))

Evigende bakımda iyidir tatlışım sıkma sen canınıı:70: kokmuyoo mademm sinamekimle beraber bende başliim sarımsaklıya Koalaaammmm gellsiiiinn upuzunnn saçlarr ağustosun 26sına kadaarr :86:

inşş canım... benim 3 kür kaldı, arayla beraber ağustos başına kadar süre verdim kendime, hiç fotoğraf filan çekmicem.. bakalım 3.kürde giydiğim cizgili badinin neresine gelecek saçlarım...:8:
senin mehmetcik mi geliyodu kız 26 ağustosta :21::21:

inşş canım... benim 3 kür kaldı, arayla beraber ağustos başına kadar süre verdim kendime, hiç fotoğraf filan çekmicem.. bakalım 3.kürde giydiğim cizgili badinin neresine gelecek saçlarım...:8:
senin mehmetcik mi geliyodu kız 26 ağustosta :21::21:

eveett Koaalaammm büyük hasret bitiiyooo sonnda:9: Minnakını farklı görsüün istiyoorumm :78: Yarın başlıyorum tekrar sinamekiyee diyetede başşlaadım :1:

Yazın saçlar zaten hızlı uzuyo bebeim bakımlarla çok daha hızlandırmış oluyooruz oohh sefamız olsuuunnn :32:

2 hafta aradan sonra da bıraktım. yine başlıcam ama... tek problem saç boyamı akıtması.. bu durum çok kötü olor yafff:( bu nedenle de başlamak istemiorum..:(

olmuyo canım kuruyunca uçup gidiyor gliss kullanıyorum saçın nemini aldıktan sonra:34:
birde bi önerim var şampuanın kapağını açık bırakın kızlar koku epey hafifliyor :66:

Son düzenleme:
olmuyo canım kuruyunca uçup gidiyor gliss kullanıyorum saçın nemini aldıktan sonra:34:
birde bi önerim var şampuanın kapağını açık bırakın kızlar koku epey hafifliyor :66:

timam ozaman yarın sarımsaklı şampuancığıda hazırliimm bunca bakıma bi depar atsın artık saççıklarımız :1:

timam ozaman yarın sarımsaklı şampuancığıda hazırliimm bunca bakıma bi depar atsın artık saççıklarımız :1:
inşallah bunca bakım karşılıksız kalmayacak :21:
bakalım şimdide entele karışımım vardı biraz onuda bitireyim diye uyguladım bi yandan sınav çalışıyorum öğlen yıkarım çıkarım:1: :1:

eveett Koaalaammm büyük hasret bitiiyooo sonnda:9: Minnakını farklı görsüün istiyoorumm :78: Yarın başlıyorum tekrar sinamekiyee diyetede başşlaadım :1:

Yazın saçlar zaten hızlı uzuyo bebeim bakımlarla çok daha hızlandırmış oluyooruz oohh sefamız olsuuunnn :32:

ay minnakım cok sevindim,Allah kavustursun inş sizi :38:
tamamen bi değişim diyosun,seni en son nasıl gördü,25 ağustostaki halin diye, öncesi sonrası fotograflasana :65:
inş yazın çok çok uzar da yaptıgımız bakımların karsılıgını alırız canımm :68:

Back