Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Barroo ve sarımsaklı şamppuu kullanan diğer hatunlar terleyince falan gelmiyo dimi koku. bende başliim diye düşünüyooruuummm28indede sinamekimi 3. turuna başlıyooruuumm
![]()
eveet... büyük bir hüsranımı paylaşmak istiyorum,sinameki kürüyle alakalı değil kendimle alakalı!
az önce kafama sinameki sürerken, izleyenler bilir yahşi cazibedeki kemal'e gelen DANK gibi bir dank geldi bana...
hani size benim ilaç kokmuyo benim ilaç kokmuyo dedim durdum ya... off yaa!
ilk ilaacım bemiksti, sonra o kutuda baska kalmayınca ablamdan ilaç istedim, meğer akıllı kafam bemiks diyceğime evigen demişim, o da piyasada olmadıgından ablacıgım da evicap vermiş bana.... ama ben şaşkoloz bemiks demem lazımdı!son 4 kür gitti yaaa
bundan sonra bemikse devam,yanlış bilgimden dolayı özüüür... :2::2::2:
![]()
ay ne güldüm ya
özel mesaj atıyorum şimdi sana bi bakar mısın lütfen
kıyaaamaaammm yaa.. Olsun bakımın boşa gitmişii yok bakım bakımdır diyelim, bundan sonra bemiksle devam edersin kolacııkk sıkma tatlı cancazınıı![]()
Barroo ve sarımsaklı şamppuu kullanan diğer hatunlar terleyince falan gelmiyo dimi koku. bende başliim diye düşünüyooruuummm28indede sinamekimi 3. turuna başlıyooruuumm
![]()
olur öle..gelince yaz ayları, gevşer kafa yayları..benim de aklım kafamdan bi karış tepede duruyor..haftalar torbaya mı girdi..küre devam..bemiksle tabii![]()
sağol minnağım, inş boşa gitmemiştir...uzuyo gibi geliyodu bana,piisssikolocik miydi görcem artık ağustos başında... :44:
yok tatlım kokmuyor... ben coktandır bu şekilde kullanıyorum... no sarımsak kokusu
yav konu açılmışken bu evigen şampuan bi işe yarıyo mu ki...pff.. ev şampuan deposu gibi oldu şöle saçımı pırıl pırıl yapan bi şampuan bulamadım yahu..:44: haftada bir sinasmeki yapınca parıldıyor işte..![]()
tek kullanmadığım şampuanı söyledin minnaksultan.. tebrik etmekle mükellefim :)) onu da deniyim bakalım..teşekkürler.. :))
Evigende bakımda iyidir tatlışım sıkma sen canınııkokmuyoo mademm sinamekimle beraber bende başliim sarımsaklıya Koalaaammmm gellsiiiinn upuzunnn saçlarr ağustosun 26sına kadaarr :86:
inşş canım... benim 3 kür kaldı, arayla beraber ağustos başına kadar süre verdim kendime, hiç fotoğraf filan çekmicem.. bakalım 3.kürde giydiğim cizgili badinin neresine gelecek saçlarım...
senin mehmetcik mi geliyodu kız 26 ağustosta![]()
ben de sinameki kürü uyguladım.. 7 hafta uyguladım, .. çok fazla uzamadı ama..![]()
Bide Aycangül'ümüzün verdiği tarihlere göre dene istersen canım
![]()
olmuyo canım kuruyunca uçup gidiyor gliss kullanıyorum saçın nemini aldıktan sonra
birde bi önerim var şampuanın kapağını açık bırakın kızlar koku epey hafifliyor![]()
inşallah bunca bakım karşılıksız kalmayacak
timam ozaman yarın sarımsaklı şampuancığıda hazırliimm bunca bakıma bi depar atsın artık saççıklarımız![]()
eveett Koaalaammm büyük hasret bitiiyooo sonndaMinnakını farklı görsüün istiyoorumm :78: Yarın başlıyorum tekrar sinamekiyee diyetede başşlaadım
Yazın saçlar zaten hızlı uzuyo bebeim bakımlarla çok daha hızlandırmış oluyooruz oohh sefamız olsuuunnn![]()