uzun zamndır takip ederim bu topiği yeri gelmişken kontes saclarına masallah
yaklasık 1 aydır uyguluyorum bu kürü sarımsaklı sampuanla birlikte saclaaıma iyi geldi cok sükür ama benım derdim başka :2:
yüzümde tüylenme problemi var 2 yıldır düzenli olarak lazer yaptırıyorum gecen hafta son gidişimde lazer yapan arkadas "yüzünde sanki daha bir artmış birsey mı kullandın 1dedi bende sasırdım ve üzüldüm :2: belki size cok sacma gelecek ama benım aklıma sarımsaklı sampuan geldi hanı banyo yaparken sampuanndan yüzüme değmiş ve etkilemiş olabilir mi diye cekmeyen bilmez bu dert olunca insan sundan mıdır bundan mıdır diyo malesef aklıma geldi bir fikri oolan yada bu durumla karsılaşan var mı diye sormak istedim ben cok okudum ve göremedim ama yardımcı olcak biri var mı acaba
aaaa çok üzüldüm ya neden ki acaba?Merak edenler icin , kontes arkadasimizin hepinize selami var , ban yedi siteye üc ay girme yasagi var , dondugunde hepiniz birer rapunzel olursunuz insallah dileklerini sunuyor .. .
uzun zamndır takip ederim bu topiği yeri gelmişken kontes saclarına masallah
yaklasık 1 aydır uyguluyorum bu kürü sarımsaklı sampuanla birlikte saclaaıma iyi geldi cok sükür ama benım derdim başka :2:
yüzümde tüylenme problemi var 2 yıldır düzenli olarak lazer yaptırıyorum gecen hafta son gidişimde lazer yapan arkadas "yüzünde sanki daha bir artmış birsey mı kullandın 1dedi bende sasırdım ve üzüldüm :2: belki size cok sacma gelecek ama benım aklıma sarımsaklı sampuan geldi hanı banyo yaparken sampuanndan yüzüme değmiş ve etkilemiş olabilir mi diye cekmeyen bilmez bu dert olunca insan sundan mıdır bundan mıdır diyo malesef aklıma geldi bir fikri oolan yada bu durumla karsılaşan var mı diye sormak istedim ben cok okudum ve göremedim ama yardımcı olcak biri var mı acaba
Merak edenler icin , kontes arkadasimizin hepinize selami var , ban yedi siteye üc ay girme yasagi var , dondugunde hepiniz birer rapunzel olursunuz insallah dileklerini sunuyor .. .
Merak edenler icin , kontes arkadasimizin hepinize selami var , ban yedi siteye üc ay girme yasagi var , dondugunde hepiniz birer rapunzel olursunuz insallah dileklerini sunuyor .. .
mb sen kaç saat bekletiyorsun canım.ben baş ağrısı yaşıyorum kafam üşüyor çok bekletemiyorum 2.5 saat dayanabildim bu akşam.2 saat yeterli değil mi acaba.
ya ben bu kürü 5 haftadır uyguluyodum hatta salı günü 6.yı yapcam amaaaaaaaaaaaaaaaa bi bakayım dedim tamamen yanlış yapıyomuşum 1 çaybardagı suda 1 tutam sinemakiyi kaynatıyrm ılıyınca içine 1 bemiks 1 tatlı kaıgıda badem yağı ama su yarımbardak yağda 1 çorba kaşıgı diyo çorba kaşıgı derken yemek kaşıgımı 5 haftam boşuna mı gitti yani şimdi yaaa çok üzüldüm bak
ya ben bu kürü 5 haftadır uyguluyodum hatta salı günü 6.yı yapcam amaaaaaaaaaaaaaaaa bi bakayım dedim tamamen yanlış yapıyomuşum 1 çaybardagı suda 1 tutam sinemakiyi kaynatıyrm ılıyınca içine 1 bemiks 1 tatlı kaıgıda badem yağı ama su yarımbardak yağda 1 çorba kaşıgı diyo çorba kaşıgı derken yemek kaşıgımı 5 haftam boşuna mı gitti yani şimdi yaaa çok üzüldüm bak
aynı şekilde yaptım cnm sreçleyip tülbentle başladım ama çok üşüdüm neden bilmem gece yaptım ondanmı acaba.canım eeen az 3 saat bekletiyorum kürü oda işim varsa. yoksa 5 6 saat bekletmeye çalışıyorum. güzelce streçle sarıp üzerinede tülbent bağlıyorum. sımsıkı oluyor üşütmenin aksine terletiyor bile. sen nasıl sarıyorsun canım? ona dikkat et.
Ben de bir ara bir tatli kasigi badem yagiyla yapiyordum ama bunun bir önemi yok. Bu kürde asil önemli olan sinameki ve bemiks. Bosa gitmedi canim merak etme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?