• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

arada ikinci haftam haftaya özel günlerde yapmaya başlıyorum yine ve bu sefer ilk kürde fotoğraf çekip son haliyle karşılaştırmayı düşünüyorum hafta hafta yani ama şu anda ensemdeki saçlarım omuzlarıma indi cm olarak bilemiyorum yalan olmasın şimdi :31:

kirpiklerinde sonuç alırsan bana mesaj atar mısın lütfen bende kullanmayı düşündüm ama vazgeçtim işe yaramaz gözümü yakarım diye

tamam şekerim atarım ama 1 hafta geçmesi lazım ancak haftaya belli olur daha yapmadım yarın yada pazar yapıcam hayırlısıyla inş oda tam istediğim gibi olck :))

tamam şekerim atarım ama 1 hafta geçmesi lazım ancak haftaya belli olur daha yapmadım yarın yada pazar yapıcam hayırlısıyla inş oda tam istediğim gibi olck :))

inşallah olur (:
ben mavalanın kirpik besleyici şeysini kullanıyorum ipek kirpik maceramdan beri ama eğer sinameki saç kadar yararsa kirpikte daha iyi sonuç verir kullandığım şeyden sanırım :34:

inşallah olur (:
ben mavalanın kirpik besleyici şeysini kullanıyorum ipek kirpik maceramdan beri ama eğer sinameki saç kadar yararsa kirpikte daha iyi sonuç verir kullandığım şeyden sanırım :34:

aynen öyle ve tek kullanım yeter eğer aynı sonuç verirse ayy süper olur bütün kızlar kıskanır o zmn bizi yaa o kirpiklerle düşünüyorumda gözlerimde yeşil yok pis durur .d.d.d.d

aynen öyle ve tek kullanım yeter eğer aynı sonuç verirse ayy süper olur bütün kızlar kıskanır o zmn bizi yaa o kirpiklerle düşünüyorumda gözlerimde yeşil yok pis durur .d.d.d.d

ahaha aman dikkat et nazara gelme sonra :1:
bu aralar gözlerime pek acıyorum makyaj yaparken yazık sür sil deforme oluyo kirpiklerim uzasa yoğunlaşsa bırakırım makyajı da aslında :51:

dün gece konsere gitmiştim. karelerde saçlar baya belli etmiş kendini,son halimiz diyerekten paylaşıyorum :nazar::nazar::nazar::nazar: maşallah'ı esirgemezseniz sevinirim:71:
göz değecek diye çok korkuyorum bu ara:18:

Maşallah tabi ki:)) gerçekten çok güzel..bizim nazarımız değmez merak etme ,o kadar duamızı alıyorsun desteğinden dolayı:))

bu arada bu kendi halimi,çok güzel duruyor dalgası falan..

Maşallah tabi ki:)) gerçekten çok güzel..bizim nazarımız değmez merak etme ,o kadar duamızı alıyorsun desteğinden dolayı:))

bu arada bu kendi halimi,çok güzel duruyor dalgası falan..

yok,sizinki değer diye demedim
herkesin eli saçımda bu ara,ayy ne güzeell diye söylenip duruyorlar
korkmaya başladım:18:

geceden örüp sabah açıyorum,bol spreyliyorum
böle oluyor canım:69:

Zaten saçlar uzun olunca örüp açmak çok güzel bir dalga veriyor..ay inşallah bizimki de uzar çabucak da biz de böyle saçlara kavuşuruzz :))

dün gece konsere gitmiştim. karelerde saçlar baya belli etmiş kendini,son halimiz diyerekten paylaşıyorum :nazar::nazar::nazar::nazar: maşallah'ı esirgemezseniz sevinirim:71:

:nazar::nazar:maşallah maşallahh aLLahım benmkilerde böyle up uzun olur inşşşşşşşşşşşşşşş :))

maşallah canım ya.bayıldım saçlarına.düzenli olarak haftada 1 cm uzadımı .süperrrrrrrr.sayende bende başladım fakat biraz daha karıştırdım ama çok zor yıkadım bundan sonra bu karışıma zeytinyağı ve çam terebenti eklemeyi düşünüyorum faydası olur mu sence?

maşallah canım ya.bayıldım saçlarına.düzenli olarak haftada 1 cm uzadımı .süperrrrrrrr.sayende bende başladım fakat biraz daha karıştırdım ama çok zor yıkadım bundan sonra bu karışıma zeytinyağı ve çam terebenti eklemeyi düşünüyorum faydası olur mu sence?

düzenliden ziyade bi anda uzama oldu canım.
zeytinyağı ve terebentin denemedim,ne desem yalan olur.:50:

kontess maşallah canım saçlarına
benim de uzunken böyleydi ühü :(
ben de yaptım saç maskemi bekliyorum 5 saat olsun diye şimdi
inşallah eski haline dönerler yine :)

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Maşallahh Kontesciiimmm çok güzel görünüyo saçlarıınnn, darısıı hepimiziiin başınaa :16:

Back