biz de olalım böyle uzuuuuuuun saçlı ben aranın ilk haftasındayım bi hafta daha ara verip sahalara geri dönüyorum gerçekten baya uzama var bende hemde gürleşti saçlarım çok mutluyum
![KK69 :69: :69:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk69.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar buün 5. kez sinemaki yapacağım ben içine zeytin yağıda koyuyorum uzamayı etkiler mi
ben de bugün 5.kürümü yaptım ama saçlarım da hiç değişiklik yokcnm sende nasıldı ilk günden itibaren mi uzama oldu yoksa taa 8 hafta sonrasında ara verdikten sonra birden hızlı bir şekilde mi uzadı bira bilgi verir misin
ya bu kuru haftada 2 kere uygulasam bı yan etkılı olurmu yada uygun olurmu dıye bı soru sormustum kontescım lutfen benlede ılgıleeen((
canım inanır mısın bu sorudan bezdim artık ben yaaa:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
cok aydınlatıcı bı cevap oldu sagol.
Saçlarım normalde belimde ama uç kısmı çok fazla yıprandı kestirmeye de kıyamıyorum boyundan çok kısalcak diye. :26:
Yaklaşık 3 haftadır her pazartesi bu kürü uyguluyorum ama saçlarım daha 1 cm uzamış değil, sabırla bekliyorum uzamasını... :44:
Dua edelimde hemencecik uzasın saçlarımız güzel ve bakımlı saçlarımızla yaza merhaba diyelim canlarım, ciğerlerim:82: