Bu soru soruldumu bilmiyorum ama soruyimSaçların normaldede hızlı uzuyormuydu yoksa bunları kullanmaya başlayıncamı bu kadar hızlı uzamaya başladı?
soruldu.
normalde hızlı uzamazdılar ama zor da uzamazdılar.normal seyirdeydiler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu soru soruldumu bilmiyorum ama soruyimSaçların normaldede hızlı uzuyormuydu yoksa bunları kullanmaya başlayıncamı bu kadar hızlı uzamaya başladı?
15 ocakta başladım küre 8 kür düzenli kullandım kestiklerimide sayarsak yaklaşık 12 cm kadar uzadı saçlarım. yogunluktan bayadır yapamıyorumönümüzdeki özel günlerde tekrardan başlıcam düzenli olarak inş gene olumlu sonuç alırım
upuzun saçlarımız olsunnn
![]()
15 ocakta başladım küre 8 kür düzenli kullandım kestiklerimide sayarsak yaklaşık 12 cm kadar uzadı saçlarım. yogunluktan bayadır yapamıyorumönümüzdeki özel günlerde tekrardan başlıcam düzenli olarak inş gene olumlu sonuç alırım
upuzun saçlarımız olsunnn
![]()
ben pek paylaşımda bulunamıyorum ama kasım sonu, aralık gibi başlamıştım bu küre ve saçlarım belime kadar indi, parlaklık geldi, muhteşem gözüküyorlar. kuaföre gidip fön çektirmek istediğimde kuaför beni geri yollamıştı, saçların çok sağlıklı yazık etme diye:))
iki, üç kez de kestirdim. kür benim saçlarımı da uzattı, sadece bir ara saçlarım dökülüyordu o da sanırım badem yağını fazla katıyordum ve kürü 7-8 saat bekletiyordum, saçımda. sanırım ondandı.
tekrar şekkürler kontes'cim:) sayende ablamın kınasın uzun uzun saçlara sahibim:) (ablam uzun süreli yapmadığı için saçları kısa ve "şimdi yapsam olur mu?" diye başımın etini yiyor :))
merhaba arkadaşlar ben bu kürü kuzenimden öğrendim ve gerçekten beline kadar saçları var çok bakımlısaçları var. uyguladım kürü fakat ne kadar yıkasam da kokuyor gibi geliyor bana sizde de oluyor mu ya da bu koku çözümünüz nedir![]()
ben pek paylaşımda bulunamıyorum ama kasım sonu, aralık gibi başlamıştım bu küre ve saçlarım belime kadar indi, parlaklık geldi, muhteşem gözüküyorlar. kuaföre gidip fön çektirmek istediğimde kuaför beni geri yollamıştı, saçların çok sağlıklı yazık etme diye:))
iki, üç kez de kestirdim. kür benim saçlarımı da uzattı, sadece bir ara saçlarım dökülüyordu o da sanırım badem yağını fazla katıyordum ve kürü 7-8 saat bekletiyordum, saçımda. sanırım ondandı.
tekrar şekkürler kontes'cim:) sayende ablamın kınasın uzun uzun saçlara sahibim:) (ablam uzun süreli yapmadığı için saçları kısa ve "şimdi yapsam olur mu?" diye başımın etini yiyor :))
canım çok sağol,bu küre yeni başlamışken bu yorum harika oldu,çok motive ettti:)) inşallah hepimizde böyle etki eder:) birsey sormak istiyorum ne zaman hızlı bir şekilde uzadı..8 kür bittikten sonra mı yoksa kullanırken mi??
Bu arada Kkontess birçok sorudan bıktığın gibi bu yorumun yapılmasından da bıkmışsındır belki ama ben de dayanamayıp söylicem,saçların süper uzamış gerçekten ve rengine de bayıldımm:))
özel günleri dikkate aldınmı peki![]()
6 aya kadar düzenli olarak yapıyordum zaten ve gerçekten de faydasını gördüm arkadaşında da dediği gibi kuaför ne kullanıyorsun saçlarına diye soruyordu bana, bu şahane iksiri ona da anlatmıştım ama ben sırf kokusundan dolayı bıraktım başkasına kokmuyordu ama bana sürekli kokuyordu. şimdi yaptım yıkarken farkı fark ettimkurutmak için sabırsızlanıyorum :))) Kkontess senin yazdıklarını okuyunca tekrar yapma hevesim geldi teşekkür ederiimm :79:
kızLaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar işde güzeL haber .d.d yaşasınnnnnn çok mutluyumm bu kürü sadece 2 kez kullandım yarın 3. kez yapıcam veee bana herkes saçların uzamış dedi ve aynaya baktığım zamanda çok belli edio kendini erkek arkadaşım normalde o tür şeyleri hiç farketmez düşünün o bile farketti herkese öneriyorum biraz pis koksada herşeye değer yarın kirpiklerimede kullanıcam onlara hergün bakım yapıyorum uzun ama daha uzun istiyorum takma kirpik gibi olsun upuzun :)))))))
ŞiddetLe tavsiye ediyorum :))))![]()
Gözünaydınn:)) inşallah hepimizin uzun uzun saçları olur bu kür sayesinde :))
Gözünaydınn:)) inşallah hepimizin uzun uzun saçları olur bu kür sayesinde :))
kirpiklerinde sonuç alırsan bana mesaj atar mısın lütfen bende kullanmayı düşündüm ama vazgeçtim işe yaramaz gözümü yakarım diye