Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

arkadaşlar buün 5. kez sinemaki yapacağım ben içine zeytin yağıda koyuyorum uzamayı etkiler mi

arkadaşlar buün 5. kez sinemaki yapacağım ben içine zeytin yağıda koyuyorum uzamayı etkiler mi

Valla ben ikidir badem yagi olmadigi icin susam yagi ve findik yagi koyuyorum. Farkli bir etki yaratacagini sanmam, bu kürde asil etki eden sinameki ve bemiks onlari koyuyorum icim rahat. Ama yine de Kontess e sormadan edemeyecegim; badem yagi sart mi? Ona göre aktara gidip alayim.

kızlar valla ben hiç bu tarifin dışına çıkmadım
imkanınız varsa siz de çıkmayın ki riske atmayın
tatlı badem yağı,bemiks,sinameki olay budur.
birini çıkarırsanız sonra bi de faydası olmaz filan aman aman,boşuna umutlanmış olursunuz

ben de bugün 5.kürümü yaptım ama saçlarım da hiç değişiklik yokcnm sende nasıldı ilk günden itibaren mi uzama oldu yoksa taa 8 hafta sonrasında ara verdikten sonra birden hızlı bir şekilde mi uzadı bira bilgi verir misin

yavaş yavaş uzama oldu,ara verdiğimde depar attı canım

ya bu kuru haftada 2 kere uygulasam bı yan etkılı olurmu yada uygun olurmu dıye bı soru sormustum kontescım lutfen benlede ılgıleeen((

ya bu kuru haftada 2 kere uygulasam bı yan etkılı olurmu yada uygun olurmu dıye bı soru sormustum kontescım lutfen benlede ılgıleeen((

canım inanır mısın bu sorudan bezdim artık ben yaaa:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

cok aydınlatıcı bı cevap oldu sagol.

valla canım
hiç trip atma yok yere
azcık geçmişe bakıp okusan bi kaç sayfa , emin ol 10 kere bulursun o sorunun cevabını.
bana da yazık ama yahu
daha evelsi gün cevapladım aynı şeyi
maksimum 5 sayfa geriye de bi zahmet bakıver yani

Bu soru soruldumu bilmiyorum ama soruyim Saçların normaldede hızlı uzuyormuydu yoksa bunları kullanmaya başlayıncamı bu kadar hızlı uzamaya başladı?

Saçlarım normalde belimde ama uç kısmı çok fazla yıprandı kestirmeye de kıyamıyorum boyundan çok kısalcak diye. :26:
Yaklaşık 3 haftadır her pazartesi bu kürü uyguluyorum ama saçlarım daha 1 cm uzamış değil, sabırla bekliyorum uzamasını... :44:

Dua edelimde hemencecik uzasın saçlarımız güzel ve bakımlı saçlarımızla yaza merhaba diyelim canlarım, ciğerlerim :82:

Ben senin ve saçlarını uzatmaya çalışan tüm kızlar için dua ettim bile.Amin diyelim, tez zamanda saçlar uzaya...

Ben bu kürü haftada 1 kere 1 ay boyunca düzenli yaptım saçlarım gercekten uzadı ama hiç dökülmeyen saçlarım döküldü kepeklenmeye başladı bıraz ara verdım 2 ay sonra tekrar başladım yine dökülüp kepeklenmeye başladı bugün okulda arkadaşım fark etti saçımın ortasında bi yer resmen kel kalmıs bu kürlemi alakalı bilmiyorum ama cok kotu oldu saclarım..

Canım saçlarını uzatan birseyin kelliğe sebep olması bence çok zor:s sonuçta beslediği için uzatmıştır..bence bir doktora görün ,başka bir sebebi olabilir..

bu arada bu kür anlaşılan en çok konteste işe yaramış ,baya bir sayfa okudum kimsede o kadar etki etmemiş..kontes çok şanslısın:)) benim de 2 hafta oldu ,3 ay geçince yorum yazıcam ben de..

15 ocakta başladım küre 8 kür düzenli kullandım kestiklerimide sayarsak yaklaşık 12 cm kadar uzadı saçlarım. yogunluktan bayadır yapamıyorum önümüzdeki özel günlerde tekrardan başlıcam düzenli olarak inş gene olumlu sonuç alırım upuzun saçlarımız olsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…