Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

ya kocaman karton kutu içinde bi şişe... kutuda da şişede de sinameki yazıyor...

konuyu çoktandır takip ediyorum da bi türlü başlayamadım... babama aldıralı cok oldu napcam ki ben o kocaman kutuyu şimdi bi denesem mi ki diye düsünüyorum.... :26: saçımın rengi de değişirse boyarım artık napiim :44:

kaynatınca sinameki yapraklarının suyu çıkıyor, zaten o yaprağın suyuyla yapılıyor kür..ben sinameki tozu diye bişi duymadım hiç ama bi de saçına zarar vermesin?? bence aktardan 100 gr sinameki alman daha mantıklı, saç çok hassas bişey,sonradan pişman olmayasın canım.. :)

Bir kürün daha sonuna gelmiş bulunmaktayım.
2 haftalık aram bu akşamdan itibaren başlıyor.
Bakım günlerinde yaptım ep bakımımı.
İnşallah bu sefer daha fazla uzar saçlarım.....

bu sinameki kürünü haftada 2 kere kullansak sacımıza zarar verırmı acaba?

kızlar aycangül.ün başlığını bulamıyorum bilen varsa link ekleyebilirmi boya ile ilgili sorum varda :=)

kızlar 4.kürümü yapıcam bu hfta ama sarımsaklı şampuana başlayalı bir bçuk ay filan oldu benim clız saçlarım artk toplarken avucumu dolduruyo çok mutluyum gürleşiyor saçlarım:)))

bugün aradan sonraki 4.kürümü yaparken bepanthenle bemiksi karıştırdım, evdeki bepanthenler de ziyan olmasın diye, zaten bugün de bakım günüymüş gördüğüm kadarıyla, yalnız hevesim kaçtı cidden=/

Neden canım sonuç alamadn mı yoksa :26:

maya bakımı,zeytin yağı bakımı,killi maskeler vs dene canım

hevesin neden kaçtı canım
bugün bakım günü müymüş tühh kaçırdım:84:

bir aydır uyguluyorum bu kürü we gerçekten işe yaradğını gördüm.kürü kullanmadan önce saçlarım ensemin biraz aşağısındaydı 1ay boyunca sinamekeyi yaptım yaklaşk 3cm kadar uzama oldu ki benm saçlarım 1cm ya uzardı ya uzamazdı.küre başlamadn önce resm çekmştm bugün yine çektm ama resmi koyamıyorum malesef.ama gerçkten işe yarıyo...

özel günler die bişy warmış ama o yazıyı bulamadım biri yardım etsin lütfeeeeen

turplu su yaptım bi süre uzama gördüm yalnız yapması o kadar zor ki :S sinamekiye geri dönücem galiba ama bilemedim.uzun süredirde bakım yapmıyorum yaklaşık 20 gündür belki 1 ay oldu.saçımın artık bakıma ihtiyacı var.elimdeki turplar bitene kadar yapıcam zaten turp bulunması zor artık yazında sinamekiye devam

bende birazdan yapacağım kürümü:87:sinameki soğusun diye bekliyorum

Dün yaptim ikinci kürümü ama fotograf cekemedim fotograf makinesinin pilleri bozuldu. Ücüncü kür de cekerim artik. Gelsin artik su saclar bele, bi de saclari dogal yollarla koyulastiracak bir yöntem bulayim yok benden mutlusu. Böyle dipler kumral uclar siyah hic hos görünmüyor. O kadar uzatmisim acip yipratmak da istemiyorum. Cayi denyecegim, biraz koyulassin yeter zaten.

Özel tarihlerle ilgili topigi merak edenler icin; Sac uzatma yöntemleri bölümüne girin, o kadar bakim yapiyoruz neden sonuc alamiyoruz basligina bakin. Sabit konularda bulabilirsiniz.

dün uyuyakaldığım için yapamadım
bugün ben de yapıcam inşallah tekrardan
bakım günü olmayıversin
sarımsaklı şampuana da başlamak istiyorum..

Neden canım sonuç alamadn mı yoksa :26:

hevesin neden kaçtı canım
bugün bakım günü müymüş tühh kaçırdım:84:
yani bi mucize bekliyodum belki de ama aralıkta kestirdiğim saçlarım aşağı yukarı 6-7 cm uzamış gördüğüm kadarıyla, hiç uraşmasam da bu kadar uzardı zaten=/ o yüzden hevesim kaçtı, zaten boya aldım saçlarımı boyicam, elimdeki bemiksler bitene kadar devam edicem ama, sonra arada yağ bakımı yapıcam sadece daha fazla uraşmicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…