- Emoji Skoru
- 1.274
- Puanlar
- 173
Tatlim baban sinameki yerine müsil ilaci almis olmasin. :26: Cünkü sinameki suda erimez. Sinamekinin müsil etkisi var, belki de aktar sinamekiyi bulamayip bu da ise yarar deyip size o toz halindeki seyi vermistir. Rengi nasil onun, yesil mi? Bence kullanmadan önce aktara gidip sor ne oldugunu. :44:
hoş geldin canım
ay adım agresif kontese çıkacak :90:
* evet saç renginde değişim yapıyor,genelde bi önceki rengi meydana çıkartıyor.rengi değişebilir senin de ama turuncu mu olur başka şey mi bilemiyorum
*babacığın yanlış almış canım,değişme imkanın varsa değiştirbahsettiğin şekilde kullanmadım,kullanan da duymadım.olumlu sonuç garantisi veremem
konuyu çoktandır takip ediyorum da bi türlü başlayamadım... babama aldıralı cok oldunapcam ki ben o kocaman kutuyu şimdi bi denesem mi ki diye düsünüyorum.... :26: saçımın rengi de değişirse boyarım artık napiim :44:
bugün aradan sonraki 4.kürümü yaparken bepanthenle bemiksi karıştırdım, evdeki bepanthenler de ziyan olmasın diye, zaten bugün de bakım günüymüş gördüğüm kadarıyla, yalnız hevesim kaçtı cidden=/
kızlar sinameki kürünün ara verme safhasına geldim vefakat bu arada saçlarımı bakımsız bırakmak istemiyorum, arada kullanabileceğim bir kür tavsiyeniz var mı? (saçım ince telli ve uçları çabuk kırılıyor)
bugün aradan sonraki 4.kürümü yaparken bepanthenle bemiksi karıştırdım, evdeki bepanthenler de ziyan olmasın diye, zaten bugün de bakım günüymüş gördüğüm kadarıyla, yalnız hevesim kaçtı cidden=/
Neden canım sonuç alamadn mı yoksa :26:
yani bi mucize bekliyodum belki de ama aralıkta kestirdiğim saçlarım aşağı yukarı 6-7 cm uzamış gördüğüm kadarıyla, hiç uraşmasam da bu kadar uzardı zaten=/ o yüzden hevesim kaçtı, zaten boya aldım saçlarımı boyicam, elimdeki bemiksler bitene kadar devam edicem ama, sonra arada yağ bakımı yapıcam sadece daha fazla uraşmicamhevesin neden kaçtı canım
bugün bakım günü müymüş tühh kaçırdım:84:
maya bakımı,zeytin yağı bakımı,killi maskeler vs dene canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?