Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

ben de bu akşam maskemi yapacağım:) genelde cuma akşamları yapıyordum ama artık düzenim bozuldu. artık haftanın hangi günü olursa olsun, yapsam ona bile razıyım :)

bende sinamekide 5 kür yaptım geçen hafta ara verdim şehir dışına çıktım çünkü ama bayadır görüşmediğim arkadaşlarımla görüşmüştüm onlar farkettiler saçın ne kadar sağlıklı duruyor parlıyor dediler şaşırdım farkedilmesine uzamadı belki ama sağlıkla parlaması bile güzel yaniii

bu konuyu o kadar çok zamandır takip ediyorum ki... geriye gide gide okuyabildiğim kadar da okudum... saçlarımı uçlarından hafif kestirerek (uzaması sağlıklı olsun diye..) başlamak istiyorum..ama kkontess'cim kızmanı gerektirecek bişey sormuyorum diye ümit ederek bikaç soru sormak istiyorum

*okuduklarıma göre sinameki saçın rengini açıyormuş. benim saçlarımda koyu kızıl boya var.. acaba sinamekiyi yapsam turuncu filan olur mu ki
*babama sinameki al dedim, toz şeklinde almış... suda eritilerek içilenlerdenmiş... acaba bu sinamekiyi ılık suda eritsem de uygulasam olur mu ne dersiniz? :26:

Saçın rengini o kadar fazla açmıyor canım mesela benimkini yarım ton kadar açtı malesef 2. sorunun cevabını bende bilmiyorum

bugün yağ bakım günü canım evet:86:

Gec yazdim ama olsun artik, sagol Kontesscim.

Kuzu o tarifin aslı mesaj yazdığın bu konunun sahibesi Kkontes ve sonrasında Amonra olur, ben kendime göre değiştirdim Sabretmekte yarar var umudunu kaybetme ve toparlan...

Hadi ya ben de degistirdim biraz. Bu ne ya ne hale geldi tarif. Ben icine biraz hindistan cevizi yagi da kattim. Niye kattim ben de bilmiyorum hos koksun diye sanirim. Bi de vanilya ve cilek esansi kattim valla banyodan sonra mis gibi kokuyor saclarim kokusu da kolay kolay ucmuyor. Ayrica yumusacik yapiyor. Özel tarihte yaptim kürümü. Bundan sonra tarihlere dikkat etcem kürümü, kesimimi, kilimi tüyümü her seyimi onlara göre yapmaya calisiyorum. Bakarsiniz ise yarar.

kızlar sinamekinin içine güzel kokması açısında biraz karanfil atsak b zararı olmaz değilmi ?:26:

Sana tavsiye Kilicbaliginin verdigi gliserinli tarifi uygula. Icine koku olarak istedigin esansi katabilirsin. Ben hindistan cevizi yagi, cilek ve vanilya esansi kattim, banyodan sonra fisfisla sIkIyorum saclarima; hem kolay taraniyor, hem yumusacik oluyor, hem de mis gibi kokuyor saclarim. :116:

Buyur tarif;

1 çaybardağı su
1 kapak gliserin
20 damla jojoba
4 damla fındık yağı(ben badem kullandım)
birkaç damla da hoş kokulu bir yağ(sandalağacı kullandım)

Hosgeldin aramiza.
Benim de aynen öyle. Ara verdigim zaman degil sinamekiyi uygularken oldu uzama. O yüzden simdi özel tarihlere dikkat ediyorum. Haftada bir uygulayip ara vermek yerine, uzun araliklarla yayila yayila yapiyorum kürümü.

teşekkür ederimmm
ımm nasıl eklendiğini bilmiyorum
bi de türbanlıyım ben o yüzden eklemeyi pek düşünmüyorum misafirlerde görebiliyo çünkü resimleri sanırım

Albüm acip oraya resim koyabilirsin. Misafirler görmez albümü.

Tatlim baban sinameki yerine müsil ilaci almis olmasin. :26: Cünkü sinameki suda erimez. Sinamekinin müsil etkisi var, belki de aktar sinamekiyi bulamayip bu da ise yarar deyip size o toz halindeki seyi vermistir. Rengi nasil onun, yesil mi? Bence kullanmadan önce aktara gidip sor ne oldugunu. :44:

hoş geldin canım
ay adım agresif kontese çıkacak :90:

* evet saç renginde değişim yapıyor,genelde bi önceki rengi meydana çıkartıyor.rengi değişebilir senin de ama turuncu mu olur başka şey mi bilemiyorum

*babacığın yanlış almış canım,değişme imkanın varsa değiştir bahsettiğin şekilde kullanmadım,kullanan da duymadım.olumlu sonuç garantisi veremem

evet arkadaşlar ara bitti. olağanüstü bir uzama kaydedememiş olmamla birlikte bir de sizlerle paylaşayım dedim. maalesef başlangıç fotom yok. ilk foto 25 mart 4. kür sonrası...2. foto 18 nisan 8.kür sonrası-ara başlangıcı... son foto ise ara sonu-bugün çekildi.

25 Mart
Eki Görüntüle 189305
18 Nisan

3 Mayıs

Eklentiler

• $100_1047.jpg
    46,9 KB · Görüntüleme: 45
Son düzenleme:
her hafta düzenli mi yaptın yoksa özel günlerde mi yaptın canım:26:

her hafta özel günlere de denk getirerek yaptım. uzama sağlayamadım pek fazla,hiç kestirmedim de. zaten 1 cm uzuyordu her ay,öyle de devam etti. tekrar 1. kürümü yaptım yine de ama alternatif yöntemler düşünüyorum. araştırma aşamasındayım.

kkontess konuyu en başından beri okudum ; halada okumaktayım şuan 353. sayfadayım her yorumu dikkate alarak okuyorum. malzemeleri aldım haftasonu başlicam. ama senin şu adım adım fotoğraflarının olduğu albümü çok merak ettim.beni eklermisin; bian önce incelemek istiyorum gaza gelmek açısındann

canım geçenki yaz tatiline çıkmadan önce silmiştim ben albümümü,ilk sayfaya koymuştum hepsini
ama ordan da çalıp,başka sitelerde kullananlar oldu ne yazık ki
o yüzden sildim
sadece baştaki ilk 2 foto ile idare etmek zorundasın:18:

hadi yaa üzüldüm adına.. neyse artık farkı farkedip baslamak lazımm..

Son düzenleme:
slm ben bu kürü uyguladım bir ay kadar uzama oldu :) ama yeni bişe duydum sığır iliği yine kk da ve o çok etkiliymiş dökülen saçları çıkarıyormuş ya yine var burda araştırın onun içine bu bemiks bepanden eviğen badem yağı falan ekliyebiliorsun bu karışımın sinameki yerine ilik olanı :) deneyecem allah nasip erderse

Kızlar, sarımsaklı şampuan kullanmaya başladığımdan beri uzama açısından olumlu bir etki var, henüz tabii santimetre ile ölçmedim ama ıslakken anlıyorum zaten saçımın boyunun bittiği yerden ,sanıyorum 1 ayda 3cmye ulaşacak gibi ki henüz 2. küre başladığımdan beri sinamekiyi yalnızca bir kere yapabildim...Yaşasın sarımsaklı şampuan...

Son düzenleme:
kızlar sinameki kürünün ara verme safhasına geldim vefakat bu arada saçlarımı bakımsız bırakmak istemiyorum, arada kullanabileceğim bir kür tavsiyeniz var mı? (saçım ince telli ve uçları çabuk kırılıyor)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…