7. kürümü yaptım bugün 2 kür kaldı geriye
Ama nedense bana bu sefer pek uzamadı gibi geldi
Birde aramı vereyim bakalım o zaman birden uzıycak belkide
Daha sonra tekrar başlıycam ama bu sefer saçlarımın uclarından kestiricem biraz(kuaföre)
Az kaldı yazaa kıızzzçeleerrr birazcık daha hırslanıp bakımlarımızı yapalımda yaza upuzuunnn saçlarımızı savura savura giriceezzz
bişi sormak istiyorum bu kür yaklaşık 2 saattir kafamda en fazla ne kadar tutmalıyım vee gece böyle yatsam bi zararı olur mu yani 5 saati hatta 12 saati geçse bi zararı olur mu ltfn acil cvp ???
kontes ile acı gerçekler : o bunaltıcı yaz sıcağında hiç de savrulmuyor be güselim:18:
Kontessim canım benim saçlar bir uzasa savururuz biz merak etme senn yeter ki uzasınlaruzayınca bizde senin gibi diycez belki ama ..
son kür kafamda ara başlıyo yarın ama bende gerçekten de çok uzama oldu ve baya gürleşti saçlarım ikinci kez yapıyorum üçüncü seferde istediğim kadar olur umarım
Hayırlı olsun canım
o zaman senden bir foto bekliyoruz
teşekkür ederimmm
ımm nasıl eklendiğini bilmiyorum
bi de türbanlıyım ben o yüzden eklemeyi pek düşünmüyorum misafirlerde görebiliyo çünkü resimleri sanırım
teşekkür ederimmm
ımm nasıl eklendiğini bilmiyorum
bi de türbanlıyım ben o yüzden eklemeyi pek düşünmüyorum misafirlerde görebiliyo çünkü resimleri sanırım
yurt dışında monistat diye vajina mantarları için kullanılan bir kremin ayda 4 cm saç uzattığını keşfetmişler,bununla ilgili bi kaç video da izledim gözle görülür değişme var 8-10 günde inanılmaz uzamalar görülüyor.ilacı aradım fakat bulamadım onun yerine türkiyede fungucit %2 pomad krem öneriyorlar,aldım bugün başladım.fiyatıda 3 lira o kadar çok şeyler denedimki bu içlerinde en inandırıcı olanı..gelişmeleri sizlerle paylaşacağım...
yurt dışında monistat diye vajina mantarları için kullanılan bir kremin ayda 4 cm saç uzattığını keşfetmişler,bununla ilgili bi kaç video da izledim gözle görülür değişme var 8-10 günde inanılmaz uzamalar görülüyor.ilacı aradım fakat bulamadım onun yerine türkiyede fungucit %2 pomad krem öneriyorlar,aldım bugün başladım.fiyatıda 3 lira o kadar çok şeyler denedimki bu içlerinde en inandırıcı olanı..gelişmeleri sizlerle paylaşacağım...
etken maddesi olan mikonazal nitrat sebebiyle saçları uzattığını muştum ama ne de olsa mantar ileacı deyip sürmeyi düşünmemiştim kafama. ancak yine de sonuçları merak ederim.
canım yanlış anlama ama paylaşmasan da olur çünkü burası sinameki topiği.
sinamekiden elde edilen sonuçlar paylaşılıyorkusura bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?