• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

heheheheeeeeeee:34::34::34:
Dün saç maşası aldım ben.:66:
Saçlarım uzayınca kullanıcam İndirimli olunca dayanamadım aldım.
Düzleştiriciyi Haftada 2 kez yapsam olcak benim Düzleştiricim yıpratmıyo aslında ama nemi alıp kuruttuğunu biliyorum.İyonlu falan ama amannnnnnn:25:
Biraz Dİnlendireyim.
Kontesscimmmm :42:Sinamkeiyi haftada 2 kez yapsak Ne olur :69:

Düzleştiriciyi Haftada 2 kez yapsam olcak benim Düzleştiricim yıpratmıyo aslında ama nemi alıp kuruttuğunu biliyorum.İyonlu falan ama amannnnnnn:25:
Biraz Dİnlendireyim.

ne kadar yııpratmayabilir ki :26:
benimde maşam, düzleştiricim ve hatta tost makinam küstü bana nanik yapıp duruyolar ama inatla ellemiyorum yazık saçlarıma bi de inadıma saçla alakalı aletler alıyo etrafımdakiler hep bu ara düzleştirici hediye ettiler maşa aldım tost makinası hediye ettiler :1:

ne kadar yııpratmayabilir ki :26:
benimde maşam, düzleştiricim ve hatta tost makinam küstü bana nanik yapıp duruyolar ama inatla ellemiyorum yazık saçlarıma bi de inadıma saçla alakalı aletler alıyo etrafımdakiler hep bu ara düzleştirici hediye ettiler maşa aldım tost makinası hediye ettiler :1:

OHhhhhhhh.
Ballısın Sen.Bİze Hediye eden olmadı.Haftada 2 kere yapılsa Bİ zarar vermez Dye düşünüyorum.Düşün kiiii!Ben hergün yapıyordum o kadar yıpratmadı yinede.
Sİnamkei küründen Sonra KUllanırım.
Saça köpüğü de doğal Bİ görünüm sağlıyo .Yazın Parlak ta duruyo saçım Ama uzaması lazım omuzlarıma gelmesi lazım şuan tam omuzlarıma değiyo Ama daha uzun olması gerekiyo.Maşa da aynı oda arada yapılırsa Bİ sorun çıkmaz Dİye düşünüyorum ben yaffff

Biraz Dİnlendireyim.

canım fazla vitamin saç döküyor diye biliyorum
hem ne gerek var,boşver
özel günlerde yap gitsin
uğraşma o kadar
üstlerine düşünce nazlanıyorlar iyicee:63:

canım fazla vitamin saç döküyor diye biliyorum
hem ne gerek var,boşver
özel günlerde yap gitsin
uğraşma o kadar
üstlerine düşünce nazlanıyorlar iyicee:63:

Tamam Dadlummmm.Haftada 1 yapayım.:46::46::46:2 ampül kaldı bende de 8 defa uygulayacağım bakalım ara verince ne olcak.Resim yüklemem olmadı daha heralde mesaj 100 olcak galibaaa

Tamam Dadlummmm.Haftada 1 yapayım.:46::46::46:2 ampül kaldı bende de 8 defa uygulayacağım bakalım ara verince ne olcak.Resim yüklemem olmadı daha heralde mesaj 100 olcak galibaaa

100 ü geçmişsin ki :90:
cevap yazdığın yerin altında eklenti ekle butonu var
onu kullanarak resim ekleyebiliyorsunn

Anaammmmmmmmm
oldu kıslar sonunda ekleyebildim:64::64::64:
bu pazar günü çekildi yani 2 kürümü yapmadan önce kür bitincede tekrar çekerim
Yupppiiiiiiiiiii Resim:66::66: ekleyebiliyorum

$RESİM0280.jpg

Böyle koyayım acemilik İşte

Back