Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben günlere göre yapamıyorum malesef.sadece pazarları sinameki yapıyorumben ilk kürümü geçen pazar yaptım.
bakım günü diyorsunuz cicişler.
bugün yapim mi o zaman sinameki 2.kürümü![]()
ohhhhhhhhhh
BİZ İŞTEYİZ VALLA bi PAZAR GÜNÜ gİDEBİLİYORUZ ALIŞVERİŞE BU GÜN BURASI DA YAZDAN KALMA ÇOOOKKK GÜZEL
mis gibimmm havaaaa
kkontess
Saç Bal köpüğü saç rengi için ne düşünüyosun canım.Thalia nın saç renginden 1 ton açık ve daha canlı geldi bana Dimi ?
evet öyle canım.hoş bir renk ama ben düşünmezdim şahsen
2sene kadar sarı saç kullandım
sonrasında üstüne 3 kere boyattıysam da anında çıktı yine sarılar alttan
o yüzden böyle açık renklere karşı bi tiksintim oldu benim,çok sevemiyorum
thalia'nın şu rengine ölürüm biterim
kuaföre bunla gitmiştim ,bundan yap bana diye
![]()
nezos saçlarımızın boyu aşağı yukarı aynıymış heben haftada bi kez fön çektiriyorum, düzleştiriciden daha masumdur heralde, fönsüz de bi halta benzemiyo zaten, olsun o kadar
![]()
Bende Aynısın demek İnşallah uzar güzelce saçlarımız.Ya aslında benim bu kadar uzun Saç takıntım yoktu.
kkontes in saçlarını görüncehırslandım
yaza kadar uza inşallah.
bide ben açık ton saç rengi kullanmadım.En açık bakır karameldi.Açık tenli olduğum için açık ton öneriyo kuaförüm.
Açık kumral üzeri Gölgeler İstiyorum.
Kkontes in paylaştığı resimdeki ve benide paylaştığım resimdeki renkleden düşünüyorum.kür bitsin yapınca Sİze gösteririm
yaş mayadan 1 paketin yarısını ekledim,kontes kız senin bakım için bir oran versen yaa. ben bi ara bal-yumurta bakımı yaptım da çok yapış yapış oldu. sen ne kadar yoğurt,ne kadar bal katıyorsun? bi de saçına nasıl sürüyorsun? ben beceremiyorum böyle kıvamlı bakımları sürmeyi.
benim saçlarım da seninkinden azıcık uzun. en azında yaza kadar omuzlarımda olsun istiyorum ama nerdeeeeeebenim saçlar çok inatçı uzamıyor.
bende denicem canım saçların çok güzel uzamış canım maşalllah :)))
kızlar ben 3.kürümü yapacağım bu akşam ama saat 9 çeyrek malum ve ben 3 saatten fazla bekleyemem bu seferlik.bir faydasını görür müyüm sizce? bir de sinemaki kürünü de poşetle sarıyor musunz??
olsun canım yap yine de
ben sıcak havlu ile sarıyorum ama şart değil
sıcak su ile mi ıslatıyorsun havlu ile mi tatlm bu arada kürümü yaptm yıkamayı bklyrm:) ayrca bir şey soracağm bzde bemiks yoktu ama BENEXOL B12 hap vardı ztn sağlklı beslenmem onu içiyorum saçmla brlkte vücduma da iyi glr dye dşnyorm bir de badem yağı yerne bisürü yağın karışımından eklyorm sinemakime .yanlş bir şey yoktr dmi yne aynı sonucu alrmşm bi glyo??