• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

kkontess
Saç Bal köpüğü saç rengi için ne düşünüyosun canım.Thalia nın saç renginden 1 ton açık ve daha canlı geldi bana Dimi ?

kkontess
Saç Bal köpüğü saç rengi için ne düşünüyosun canım.Thalia nın saç renginden 1 ton açık ve daha canlı geldi bana Dimi ?

evet öyle canım.hoş bir renk ama ben düşünmezdim şahsen
2sene kadar sarı saç kullandım
sonrasında üstüne 3 kere boyattıysam da anında çıktı yine sarılar alttan
o yüzden böyle açık renklere karşı bi tiksintim oldu benim,çok sevemiyorum:25:
thalia'nın şu rengine ölürüm biterim
kuaföre bunla gitmiştim ,bundan yap bana diye :60:

:64:
evet öyle canım.hoş bir renk ama ben düşünmezdim şahsen
2sene kadar sarı saç kullandım
sonrasında üstüne 3 kere boyattıysam da anında çıktı yine sarılar alttan
o yüzden böyle açık renklere karşı bi tiksintim oldu benim,çok sevemiyorum:25:
thalia'nın şu rengine ölürüm biterim
kuaföre bunla gitmiştim ,bundan yap bana diye :60:

Çook Güzel Bİr renk.Ben bundan önceki bakır-karameldi çok sevdim ama çabuk attı kuaför cila yapıcam 1 ay sonra renkoturması için dedi.ben bi sinirle açık kahveye boyadım
Hürrem Saçındandı.:97:Keşke kuaförümü dinleseymişim Hürrem modasını ben buldum hihihihiii

nezos saçlarımızın boyu aşağı yukarı aynıymış he :3: ben haftada bi kez fön çektiriyorum, düzleştiriciden daha masumdur heralde, fönsüz de bi halta benzemiyo zaten, olsun o kadar :31:

nezos saçlarımızın boyu aşağı yukarı aynıymış he :3: ben haftada bi kez fön çektiriyorum, düzleştiriciden daha masumdur heralde, fönsüz de bi halta benzemiyo zaten, olsun o kadar :31:

Bende Aynısın demek İnşallah uzar güzelce saçlarımız.Ya aslında benim bu kadar uzun Saç takıntım yoktu.
kkontes in saçlarını görünce :nazar:hırslandım :60::66::66::66:
yaza kadar uza inşallah.
bide ben açık ton saç rengi kullanmadım.En açık bakır karameldi.Açık tenli olduğum için açık ton öneriyo kuaförüm.
Açık kumral üzeri Gölgeler İstiyorum.
Kkontes in paylaştığı resimdeki ve benide paylaştığım resimdeki renkleden düşünüyorum.
kür bitsin yapınca Sİze gösteririm

kontes kız senin bakım için bir oran versen yaa. ben bi ara bal-yumurta bakımı yaptım da çok yapış yapış oldu. sen ne kadar yoğurt,ne kadar bal katıyorsun? bi de saçına nasıl sürüyorsun? ben beceremiyorum böyle kıvamlı bakımları sürmeyi.

Bende Aynısın demek İnşallah uzar güzelce saçlarımız.Ya aslında benim bu kadar uzun Saç takıntım yoktu.
kkontes in saçlarını görünce :nazar:hırslandım :60::66::66::66:
yaza kadar uza inşallah.
bide ben açık ton saç rengi kullanmadım.En açık bakır karameldi.Açık tenli olduğum için açık ton öneriyo kuaförüm.
Açık kumral üzeri Gölgeler İstiyorum.
Kkontes in paylaştığı resimdeki ve benide paylaştığım resimdeki renkleden düşünüyorum.
kür bitsin yapınca Sİze gösteririm

benim saçlarım da seninkinden azıcık uzun. en azında yaza kadar omuzlarımda olsun istiyorum ama nerdeeeeee:43::43::43: benim saçlar çok inatçı uzamıyor.

kontes kız senin bakım için bir oran versen yaa. ben bi ara bal-yumurta bakımı yaptım da çok yapış yapış oldu. sen ne kadar yoğurt,ne kadar bal katıyorsun? bi de saçına nasıl sürüyorsun? ben beceremiyorum böyle kıvamlı bakımları sürmeyi.
yaş mayadan 1 paketin yarısını ekledim,
yoğurt göz kararı koydum (saçıma göre belirledim miktarını)
baldan da 1 çay kaşığı ekledim
ampül de 1 tane
çok kıvamlı olmadı
elimle sürdüm:26:
üşümeyeyim diye diplere sürmedim,saç boylarıma sürdüm:31:
sinüzitim var çünkü, diplerde yoğurtla 10 dk bile duramam :50:

kızlar ben 3.kürümü yapacağım bu akşam ama saat 9 çeyrek malum ve ben 3 saatten fazla bekleyemem bu seferlik.bir faydasını görür müyüm sizce? bir de sinemaki kürünü de poşetle sarıyor musunz??

olsun canım yap yine de
ben sıcak havlu ile sarıyorum ama şart değil

sıcak su ile mi ıslatıyorsun havlu ile mi tatlm bu arada kürümü yaptm yıkamayı bklyrm:) ayrca bir şey soracağm bzde bemiks yoktu ama BENEXOL B12 hap vardı ztn sağlklı beslenmem onu içiyorum saçmla brlkte vücduma da iyi glr dye dşnyorm bir de badem yağı yerne bisürü yağın karışımından eklyorm sinemakime .yanlş bir şey yoktr dmi yne aynı sonucu alrmşm bi glyo??

sıcak su ile mi ıslatıyorsun havlu ile mi tatlm bu arada kürümü yaptm yıkamayı bklyrm:) ayrca bir şey soracağm bzde bemiks yoktu ama BENEXOL B12 hap vardı ztn sağlklı beslenmem onu içiyorum saçmla brlkte vücduma da iyi glr dye dşnyorm bir de badem yağı yerne bisürü yağın karışımından eklyorm sinemakime .yanlş bir şey yoktr dmi yne aynı sonucu alrmşm bi glyo??

sıcak su ile mi ütü ile mi olacaktı:):1:

Back