• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

hıı duştan sonra falan mı yapıyorsun yani onlar saclarında kalıyo durulamıyo musun ?

evet canım duşatan sonra saçlarımı taramadan önce sıkıyorum saçıma ama diplere gelmemesine dikkat et ki çabuk yağlandırabilir uçlarına biraz daha fazla sıkıyorum belki kırıklarıma çare olur die:34:

evet canım duşatan sonra saçlarımı taramadan önce sıkıyorum saçıma ama diplere gelmemesine dikkat et ki çabuk yağlandırabilir uçlarına biraz daha fazla sıkıyorum belki kırıklarıma çare olur die:34:

avakado yağı cok nem verir zaten güzelim kırıklara falan cidden faydası olur diye düşünüyorum.
Teşekkür ederim bu arada:69:

Son düzenleme:

avokado yağını duymamıştım onuda deniyeyim bari

sinamekili kürü 5. kez yaptım uzadımı bilmem hiç ölçmedim saçımı ama parlak olduğu kesin iyi geldi saçıma toparlandı biraz

bir dene o zaman canım bakalım nasılmış iyiyse bizde faydalanalım :52:

Kızlar ben bi entele mağduruu olarak sizleri uyarmak istiyorum.. bundan yaklaşık 4 5 sene önce kullandım enteleyi hemde dubaiden getirmişti teyzem saça sürerken aktığı yerlerde inanılmaz bir sivilcelenmem oldu cildimi mahfetti onun yuzunden tedavi görmek zorunda kaldım hemde gençliğimin baharrınndaa:14: şimdide halaa minik delikçikler var :14: ozaman böyle araştırma şansım yoktu, kullandıgımdan anneminde haberi yoktu yoksa uyarırdı. ben kotu bi deneyim yaşadım sizde yaşamayın.:50: Sinamekiyede çok korkarak başladım bu yüzden ama çok şükür hiç bir sıkıntı yaşamıyorum.

Son düzenleme:
Ben de bu akşam saç maskesini yapıp haftasonu falan da saçlarımın uçlarından aldıracağım. Gerçi kırık ya da yıpranması yok; ama yine de bakım olsun :)

Kızlar ben bi entele mağduruu olarak sizleri uyarmak istiyorum.. bundan yaklaşık 4 5 sene önce kullandım enteleyi hemde dubaiden getirmişti teyzem saça sürerken aktığı yerlerde inanılmaz bir sivilcelenmem oldu cildimi mahfetti onun yuzunden tedavi görmek zorunda kaldım hemde gençliğimin baharrınndaa:14: şimdide halaa minik delikçikler var :14: ozaman böyle araştırma şansım yoktu, kullandıgımdan anneminde haberi yoktu yoksa uyarırdı. ben kotu bi deneyim yaşadım sizde yaşamayın.:50: Sinamekiyede çok korkarak başladım bu yüzden ama çok şükür hiç bir sıkıntı yaşamıyorum.

geçmiş olsun kötü bir deneyim olmuş... her kafadan bir ses çok iyi geldi saçım uzadı gürleşti diyenler de var senin gibi iyi gelmedi diyenlerde var... komşum kullandı gözle görülür bir uzama oldu bi zarada yaşamadı.. kişiden kişiyemi değişiyor acaba... benim burada bunu sormamın sebebi saçımın uzaması gibi kozmetiksel bişey değil saçım çok dökülüyor denemediğim bişey kalmadı eczanedeki saç bakım kürleri de dahil... en son çare bunu denemek zorunda kalıcam... merak ettiğim sadece kullanıpta evet saçım gürleşti diyen varmı? yoksa kimseyle luzumsuz ağız dalaşına felan girmek değil..

geçmiş olsun kötü bir deneyim olmuş... her kafadan bir ses çok iyi geldi saçım uzadı gürleşti diyenler de var senin gibi iyi gelmedi diyenlerde var... komşum kullandı gözle görülür bir uzama oldu bi zarada yaşamadı.. kişiden kişiyemi değişiyor acaba... benim burada bunu sormamın sebebi saçımın uzaması gibi kozmetiksel bişey değil saçım çok dökülüyor denemediğim bişey kalmadı eczanedeki saç bakım kürleri de dahil... en son çare bunu denemek zorunda kalıcam... merak ettiğim sadece kullanıpta evet saçım gürleşti diyen varmı? yoksa kimseyle luzumsuz ağız dalaşına felan girmek değil..[/QUO
eğer saç dökülmen varsa sana kesinlikle zinco öneriyorum..benimde kendimi bildim bileli saçım dökülürdü ne yaparsam yapayım bugüne kadar hiç durmadı dökülmesi..zincoyu kullanmaya başladım 15 gün sonra dökülmem durdu ve inanamadım..hala kullanıyorum sanıyorum bundan sonra hiç bırakmam

geçmiş olsun kötü bir deneyim olmuş... her kafadan bir ses çok iyi geldi saçım uzadı gürleşti diyenler de var senin gibi iyi gelmedi diyenlerde var... komşum kullandı gözle görülür bir uzama oldu bi zarada yaşamadı.. kişiden kişiyemi değişiyor acaba... benim burada bunu sormamın sebebi saçımın uzaması gibi kozmetiksel bişey değil saçım çok dökülüyor denemediğim bişey kalmadı eczanedeki saç bakım kürleri de dahil... en son çare bunu denemek zorunda kalıcam... merak ettiğim sadece kullanıpta evet saçım gürleşti diyen varmı? yoksa kimseyle luzumsuz ağız dalaşına felan girmek değil..[/QUO
eğer saç dökülmen varsa sana kesinlikle zinco öneriyorum..benimde kendimi bildim bileli saçım dökülürdü ne yaparsam yapayım bugüne kadar hiç durmadı dökülmesi..zincoyu kullanmaya başladım 15 gün sonra dökülmem durdu ve inanamadım..hala kullanıyorum sanıyorum bundan sonra hiç bırakmam

ne kadar güzel bir haber bu... çok tşk ederim zinco dediğin tablet şeklindemi yine otsu bişeymi.. yani hazır eczaneden hemen gidip alabileceğim bişeymi.. şimdi araştırıcam..

Son düzenleme:
geçmiş olsun kötü bir deneyim olmuş... her kafadan bir ses çok iyi geldi saçım uzadı gürleşti diyenler de var senin gibi iyi gelmedi diyenlerde var... komşum kullandı gözle görülür bir uzama oldu bi zarada yaşamadı.. kişiden kişiyemi değişiyor acaba... benim burada bunu sormamın sebebi saçımın uzaması gibi kozmetiksel bişey değil saçım çok dökülüyor denemediğim bişey kalmadı eczanedeki saç bakım kürleri de dahil... en son çare bunu denemek zorunda kalıcam... merak ettiğim sadece kullanıpta evet saçım gürleşti diyen varmı? yoksa kimseyle luzumsuz ağız dalaşına felan girmek değil..

Sanırım kişiden kişiye değişiyo evet ben mağdur kısımdanım mağdurumda mağdurum yani :9: bende aksi düşüncemi söyleyipte ortamı germek derdinde değilim zaten ağız dalaşlık bişide demedim kullandım sonuç budur, bide bu yanı var bil diye dedim.. sarımsaklı şampuanda iyi geliyomuş dökülmeye ve turplu suda iyi geliyo ben turplu suya yeni başladım ve inanılmaz azalttı dökülmeyi.

eveet mayalı maske yaptım ve yıkadım şimdi de kuruttum ben içine yoğurt, bal, bemiks ampul ve sıcak su kattım kuru mayanın he bi de yumurta
saçımda bi saat kadar bekletip yıkadım biraz sertleşti sanki ama parlak dökülmede de azalma farketmedim gerçi ilk seferde mucize beklemedim zaten ama yapılabilir bu sevdim

canım verdiğin bilgiler için tşk ederim. senin kadar bende araştırdım.. en az senin kadar.. sadece kullanan varmı dedim sorum buydu. o kadar... sinamekiyi denicem..iliği denedim sonç alamadım... ilgin ve deriiin bilgin için tşk ederimmmm...

Benim bu dalgaya almaya çalıştığın bilgilerim google araştırmalarından gelmiyor canım, bu yüzden seni ciddiyete davet ediyorum...

Kkontes musadenle entele başlıklarının linklerini ekliyorum...

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-u...-bak305m-losyonu-kullananlar305n-alan305.html

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-u...kullananlar305n-payla351305m-alan305-150.html

Entele hakkında her türlü soruyu bu başlıklarda sorabilirsin...

Son düzenleme:
eveet mayalı maske yaptım ve yıkadım şimdi de kuruttum ben içine yoğurt, bal, bemiks ampul ve sıcak su kattım kuru mayanın he bi de yumurta
saçımda bi saat kadar bekletip yıkadım biraz sertleşti sanki ama parlak dökülmede de azalma farketmedim gerçi ilk seferde mucize beklemedim zaten ama yapılabilir bu sevdim

Yumurta beyazınıda eklediysen bazı saçlarda sertlik yapıyor tatlım, o saçlardan biri de benimki o yüzden yumurtanın sarısı saça beyazı yüze diye bir slogan geliştridim artık:1::1::1:

Konu : sinameki kürü ile saç uzatma..

Sitemizde saç bakımı için her yöntem mevcuttur. Paylaşımlarımızı ilgili başlıklarda yaparsak konu sahibine de ayıp etmemiş oluruz..:34:

Canım ben araştırmaya devam
Şimd dermokil in Ürünlerine akıyorum Hazır maskeler 18 tl falan yüz iç,n saç için olanlarda var
DERMOKİL SAÇ MASKESİ 250 ML

Açıklama :

Özlediğiniz saç güzelliği... Etkileyici ve sağlıklı saçlara kavuşmak için, ihtiyaç duyduğunuz her şeyi Dermokil saç bakım serisinde bulabilirsiniz. Saç Bakım Maskesi İçerisindeki, KİL ve özel bitkisel bileşenler ile saça ve saç derisine nüfüz ederek derinlemesine bakımını sağlar, saça hacim verirken saç diplerinizi güçlendirir ve dış etkenlerden koruyarak kepeği ve saç dökülmesini de önlemeye yardımcı olur. Kullanımı: Islak saça uygulayın. Saça daha hızlı nüfuz etmesi için 15 dk. maskeyi sacınızda bekletin. Ardından bol su ile durulayın. sacınızın parlak ve ipeksi görünümü için, maske sonrası mutlaka Dermokil saç kremi kullanın.

Kullanım Önerisi: Dermokil Saç Kremini ,Dermokil Şampuan ile yıkadıktan ve duruladıktan sonra ıslak saça uygulayınız.Saçların uçlarına ağırlık vererek yumuşak hareketlerle masaj yapınız .Ilık su ile durulayınız.

hımmm bi bakayım bunaa:26:

Back