• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

diplerim şu şekilde çıktı
img0373z.jpg

aaa şimdi gördm cnm benm bnde denedim uzadı :)

Saç Rengin kumral mı.Karamel mi.???
Ben de kürden Sonra boyatacağım.REngi bozulmasın Dİye.
kkontess in saçalrına bayılıyırum hem renk hem uzamasına :nazar::nazar:
O ThaliA saç engi bende İndirdim İnternetten REsimlerini
Bak bu Rengi çookk İStiyorum bende $76549634e2a5bqz6.jpg

kontesciiim bugün dükkana bile inmedim, sırf bugün bakım günüymüş sinameki bakım kürünü uygulayabilmek için..şu anda kafamda sarıp sarmaladım bekliyorum.. inşallah şifa bulurum, sana dua ederim.. akşama kadar beklemeyi düşünüyorum... hey allahım ya sinamekiyi annemle kabızlık sorunu yaşarken içerdik birgün kafama süreceğim hiç aklıma gelmezdi.. aa sen bu tarifi nereden aldın onu soracaktım malum 1200 küsürdü heralde o kadar sayfayı okuyamadım.. dünki gerginlik adına, ben kendi payıma düşen özürü dileyim.. heralde benim yaşça sizden büyük olmam her ne kadar şu anda yapmasamda serde öğretmen olmam biraz sebeb olabilir... tekrar tşk ederim, inşallah şifa olur..:92:

Ben kuaför var alt tarafımda .Ona Sordum Bal köpüğü ama düz değil Röfel var içinde DİDİii :26:
Saçımı sordum Silme İşlemi yapıldıktan sonra olur didiiii:16:

kontesciiim bugün dükkana bile inmedim, sırf bugün bakım günüymüş sinameki bakım kürünü uygulayabilmek için..şu anda kafamda sarıp sarmaladım bekliyorum.. inşallah şifa bulurum, sana dua ederim.. akşama kadar beklemeyi düşünüyorum... hey allahım ya sinamekiyi annemle kabızlık sorunu yaşarken içerdik birgün kafama süreceğim hiç aklıma gelmezdi.. aa sen bu tarifi nereden aldın onu soracaktım malum 1200 küsürdü heralde o kadar sayfayı okuyamadım.. dünki gerginlik adına, ben kendi payıma düşen özürü dileyim.. heralde benim yaşça sizden büyük olmam her ne kadar şu anda yapmasamda serde öğretmen olmam biraz sebeb olabilir... tekrar tşk ederim, inşallah şifa olur..:92:

inş faydasını göreceksin canım
özel günlerde yaparsan daha da etkili oluyor , ben öyle gözlemledim
ben bu tarifi kk'nın ücra köşelerinde bi mesajda görmüştüm
sonra kuaförleri gezdim sordum araştırdım ve başladım:61:

tek imkanım papatya suyu napim.annem yasın küçük yıpratma sacını didi.anne sözü dinliyoyum bende.ben deniyim papatyayla oluyorsa haber veririm:1::1::1: yıllarımı alır ama olsun:62::62::62::62:

ohhhhhhhhhh
BİZ İŞTEYİZ VALLA bi PAZAR GÜNÜ gİDEBİLİYORUZ ALIŞVERİŞE BU GÜN BURASI DA YAZDAN KALMA ÇOOOKKK GÜZEL
mis gibimmm havaaaa

Back