Kızlar Merhaba;
Konunun tamamını okuyamadım zamanım fazla yoktu ama daha önce eminim ki defalarca sorulmuş soruları sorsam kızmazsınız umarım :)
1- Benim 400 ml şampuanın tamamını tüketmem 2 ayı falan buluyor bu süre zarfında içine rendelediğim sarımsaklar bozulup faydadan çok zarar vermez mi?
2- Sarımsağın kokusu saç da kalıyor mu? Eşim yanından yatırmaz kokuyorsa
3- Sinameki kürü sıvı bir şey değil mi saça nasıl yediriyorsunuz etrafa bulaştırmadan ??
Sabrınız için şimdiden teşekkürler.
kızlar ya yardım edin sinamekiyle uzadı gibi geliyo saçlarım şimdi aradayım ama kırıklar var saçımda kestirmeye de kıyamıyorum şu kırıkları önleyici onarıcı bildiğiniz bi formul falan var mı :26:
sinamekiim kafamdaaaa ohhh miiisss gibide kokuuuyyyyy
GÜNAYDIN MELEKLERİM FISTIKLARIM MUCSSSSSS
Nasılsınız bakalım ....Bende dün 3.kürümü yaptım.ekstradan sarımsaklı şampuan saçımı sertleştridi ılık zeytinyağı Sürdüm yumuşacık ve parlak oldu .
uzama konusunda emin değilim ve daha erken .ama saçlarımın diplerinden ana saçım görünüyor küre başlamadan önce görünmüyodu 1 cm heralde .ama dedimya dökülmem ve saçlarım dha dolgun geliyor gözüme.
Dün arkadaşımda söyledi bi de sçın açılmış dedi.bende kürden bahsettim.koyu kahveydi açıldı biraz rengim.
ama zaten kürü bitirip aradan sonra 2 seansıda bitinceee boyatıcam saçımı.
ılık zeytinyağ sür saçlarına canım.bide çok sert taraklarla tarama onlarda kırıyo.
bence kestrime bi zeytinyağıyla dene sonra kestirirsin cnm.
Kızlar Merhaba;
Konunun tamamını okuyamadım zamanım fazla yoktu ama daha önce eminim ki defalarca sorulmuş soruları sorsam kızmazsınız umarım :)
1- Benim 400 ml şampuanın tamamını tüketmem 2 ayı falan buluyor bu süre zarfında içine rendelediğim sarımsaklar bozulup faydadan çok zarar vermez mi?
2- Sarımsağın kokusu saç da kalıyor mu? Eşim yanından yatırmaz kokuyorsa
3- Sinameki kürü sıvı bir şey değil mi saça nasıl yediriyorsunuz etrafa bulaştırmadan ??
Sabrınız için şimdiden teşekkürler.
ben bi kabın içinde hepsini karıştırdıktan sonra eski bi diş fırçacı ile sürüyorum kafama. biraz bastırarak yapınca masaj gibi de oluyor hem
bende avonun saç uçları için serumu vardı yeşil şişeli bi şey bitmesine yakındı onun şişesini boşalttım onu kullanıyorum tam sprey olan şişelerde azıcık püskürtüyo uzun sürüyo yedirmem hemde şişeden kullanınca sağa sola akmadan daha temiz oluyo başlarda şişe falan kullanmıyodum da kafamdan şıp şıp damlıyodu sürekli
Aynen Güzel Taktikmiş Bende Spreyli bi şekilde kullanayım.
Ya bide benim kür biraz sıvı oluyo yanlışmı yapıyorum ki sinameki kaynıyo 5 dk sonra laıyorum ocaktan.
Dİğer malzemeleride koydummu sıvı olması yanlışmı yaptım diyorum
benimki tamamen sıvı :26: doğrusu da o zaten kuşumama ben sinamekiyi 1-2 taşım kaynatıyorum sonra demlenmeye bırakıyorum
ılıyınca,hatta soğumasına yakın diğerlerini ekliyorum
Aynen Güzel Taktikmiş Bende Spreyli bi şekilde kullanayım.
Ya bide benim kür biraz sıvı oluyo yanlışmı yapıyorum ki sinameki kaynıyo 5 dk sonra laıyorum ocaktan.
Dİğer malzemeleride koydummu sıvı olması yanlışmı yaptım diyorum
İşte canım Gelmişşşhoşgeldin kuzummmmm
işte bende sıvı olunca sor sürüyorum sen nasıl sürüyosun tatlımm
yo sıvı tamamen karışım ama spreyli bi şişeden kullanmak çok daha kolay oluyo öbür türlü damlıyo tam yediremiyorum da zaten
hoş gördüm bebişimmm
biten gliss şişelerimi kullanıyorum
valla tam diplere nokta atışı yapıyor mübarek :90::94:
:76:
Ay olan eziyeti çekmişim ben heralde.Spreysiz uğraşıyorum zatende tam etki yapmamıştır öyle.
kısslar ilahi İnsan önceden söyler heheheheeeeeeee
Artık nokta atışı sırasında bende kontescimmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?