Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

merhaba

1- hayır öyle bir şey olmaz.
2- saç ıslakken ve dipler terlediğinde kokuyor.sütte kaynatıp eklersen kokmaz.
3- spreyli şişe ile.

rica ederim

kızlar ya yardım edin sinamekiyle uzadı gibi geliyo saçlarım şimdi aradayım ama kırıklar var saçımda kestirmeye de kıyamıyorum şu kırıkları önleyici onarıcı bildiğiniz bi formul falan var mı :26:

GÜNAYDIN MELEKLERİM FISTIKLARIM MUCSSSSSS

Nasılsınız bakalım ....Bende dün 3.kürümü yaptım.ekstradan sarımsaklı şampuan saçımı sertleştridi ılık zeytinyağı Sürdüm yumuşacık ve parlak oldu .
uzama konusunda emin değilim ve daha erken .ama saçlarımın diplerinden ana saçım görünüyor küre başlamadan önce görünmüyodu 1 cm heralde .ama dedimya dökülmem ve saçlarım dha dolgun geliyor gözüme.
Dün arkadaşımda söyledi bi de sçın açılmış dedi.bende kürden bahsettim.koyu kahveydi açıldı biraz rengim.
ama zaten kürü bitirip aradan sonra 2 seansıda bitinceee boyatıcam saçımı.

ılık zeytinyağ sür saçlarına canım.bide çok sert taraklarla tarama onlarda kırıyo.
bence kestrime bi zeytinyağıyla dene sonra kestirirsin cnm.

günaydın canımm
sarımsaklı neden sertleştirdi ki alla alla:44:

ben bi kabın içinde hepsini karıştırdıktan sonra eski bi diş fırçacı ile sürüyorum kafama. biraz bastırarak yapınca masaj gibi de oluyor hem

ben bi kabın içinde hepsini karıştırdıktan sonra eski bi diş fırçacı ile sürüyorum kafama. biraz bastırarak yapınca masaj gibi de oluyor hem

bende avonun saç uçları için serumu vardı yeşil şişeli bi şey bitmesine yakındı onun şişesini boşalttım onu kullanıyorum tam sprey olan şişelerde azıcık püskürtüyo uzun sürüyo yedirmem hemde şişeden kullanınca sağa sola akmadan daha temiz oluyo başlarda şişe falan kullanmıyodum da kafamdan şıp şıp damlıyodu sürekli

Aynen Güzel Taktikmiş Bende Spreyli bi şekilde kullanayım.
Ya bide benim kür biraz sıvı oluyo yanlışmı yapıyorum ki sinameki kaynıyo 5 dk sonra laıyorum ocaktan.
Dİğer malzemeleride koydummu sıvı olması yanlışmı yaptım diyorum

benimki tamamen sıvı :26: doğrusu da o zaten kuşum ama ben sinamekiyi 1-2 taşım kaynatıyorum sonra demlenmeye bırakıyorum
ılıyınca,hatta soğumasına yakın diğerlerini ekliyorum

benimki tamamen sıvı :26: doğrusu da o zaten kuşum ama ben sinamekiyi 1-2 taşım kaynatıyorum sonra demlenmeye bırakıyorum
ılıyınca,hatta soğumasına yakın diğerlerini ekliyorum

İşte canım Gelmişşş hoşgeldin kuzummmmm
işte bende sıvı olunca sor sürüyorum sen nasıl sürüyosun tatlımm

yo sıvı tamamen karışım ama spreyli bi şişeden kullanmak çok daha kolay oluyo öbür türlü damlıyo tam yediremiyorum da zaten

hoş gördüm bebişimmm
biten gliss şişelerimi kullanıyorum
valla tam diplere nokta atışı yapıyor mübarek :90::94:

Ay olan eziyeti çekmişim ben heralde.Spreysiz uğraşıyorum zatende tam etki yapmamıştır öyle.
kısslar ilahi İnsan önceden söyler heheheheeeeeeee
Artık nokta atışı sırasında bende kontescimmmmmmm
:76:

bazen üşenip boca ediyorum kafama :90: ama diğeri daha temiz tabi:89:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…