• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

Hoş mu geldi? Ne oldu ki Kkontes, senide mi demir parmaklıkların arkasına kapatılar yoksa :( Bende hoş geldin diyeyim öyleyse...1 hafta forumdan uzak kaldım, neler olmuş neler...

Kızlar, verdiğim ara bu gün bitiyor ve yeniden başlayacağım...Sonuç olarak maalesef diyorum ama ben badem yağı yerine karışık yağ kullanmıştım mesela ondan kaynaklı bile olabilir uzamaması...Yarından tezi yok, yeni küre başlana, badem yağı kullanıla ve sarımsaklı şampuanla saç yıkana :1::1::1:

:54::54::54:

Hoşgeldin Bebişim .Ösledik Seni yavrimmmmmm
Bİdaha Gitme Bİyerlereee:46:

Hoş mu geldi? Ne oldu ki Kkontes, senide mi demir parmaklıkların arkasına kapatılar yoksa :( Bende hoş geldin diyeyim öyleyse...1 hafta forumdan uzak kaldım, neler olmuş neler...

hoş gördüm kızlarrr:72:
kılıçcım evet ceza almıştım:90:
nezom inş diyelim:78:

kızçeler ben de yarın 8. kürümü yapıyor ve aramı veriyorum. kür boyunca normalin dışında bir uzama kaydetmedim,belki arada fark eder diye ümit ediyorum. mayısın ilk haftasına kadar ara vereceğim,inşallah uzar saçlarım.

bu arada ben de sarımsaklı şampuan işine girdim. ilk deneme yarın:66::66::66:

Kızlar, verdiğim ara bu gün bitiyor ve yeniden başlayacağım...Sonuç olarak maalesef diyorum ama ben badem yağı yerine karışık yağ kullanmıştım mesela ondan kaynaklı bile olabilir uzamaması...Yarından tezi yok, yeni küre başlana, badem yağı kullanıla ve sarımsaklı şampuanla saç yıkana :1::1::1:

ben de arada uzamasa bile bir tur daha küre devam etmek istiyorum.belki de bana az etki ediyordur diye.

ben de arada uzamasa bile bir tur daha küre devam etmek istiyorum.belki de bana az etki ediyordur diye.

Bende bebek saçlarımın yoğunluğunu gördüğüm için herhalukarda harcanan emeğe değer diye düşünüyorum...Demek ki bendeki etkisi saç çıkartmak oldu, demek ki uzamadan ziyade gürleşmeye ihtiyacım varmış :) Veya badem yağı yerine karma yağlar kullanmakla hata yaptım.Saçımı koyulaştırır diye bakmadan badem yağı kullanacağım artık...Olmadı papatya suyu kullanırım yazın ne edeyim, yeterki uzasınlar...

kürü yaklaşık 2 bucuk aydır kullanıyorum saçımda 2tane rasta var onlar olmasa işe yaramadığını düşünürdüm rastları yaptırdığım zamanlarda bu küre başladım ve dipleri normalden çok daha fazla uzadı:66: çok teşekkür ederim kontes inşallah yaza kadar saçlarım belimde olucak:64:

her bir teşekküre ayrı ayrı ricalarımı sunuyorum kızlar:42:

ben de şimdi 3. kürümü yaptım

ocak sonundan beri 2-3 kere kestirdiğim kahküllerimden eser kalmadı.
gözümü tamamen kapıyorlar artık ki benim ön saçlarım yavaş uzuyor arkalara kıyasla:32:

bu hafta saçlarım çok beğenildi günlük yaşamda.
rengi iyice alacalı oldu , çok doğal duruyor:61:
örgü dalgası yapıp bol spreyliyorum,süper duruyorlar:23:
anneme de apartmandaki kadınlar saçlarımı soruyormuş:90: çok güzel , bakım mı yapıyor diye:49: mutlu oldum:nazar::nazar::nazar:

her bir teşekküre ayrı ayrı ricalarımı sunuyorum kızlar:42:

ben de şimdi 3. kürümü yaptım

ocak sonundan beri 2-3 kere kestirdiğim kahküllerimden eser kalmadı.
gözümü tamamen kapıyorlar artık ki benim ön saçlarım yavaş uzuyor arkalara kıyasla:32:

bu hafta saçlarım çok beğenildi günlük yaşamda.
rengi iyice alacalı oldu , çok doğal duruyor:61:
örgü dalgası yapıp bol spreyliyorum,süper duruyorlar:23:
anneme de apartmandaki kadınlar saçlarımı soruyormuş:90: çok güzel , bakım mı yapıyor diye:49: mutlu oldum:nazar::nazar::nazar:

tüh tüh 41 kere maşallah :) bende aktar a gidiyorum 10 dk ya kadar ve aycangül ün özel tarihlerine göre başlayacağım bakımlara :) saçlarıma hayırlı olsun inşallah :) sen aycangül ve kılıçbaligi gibi araştırmacı paylaşımcı ve tecrübeli arkadaşları allah baışımızdan eksik etmesin :):16:

tüh tüh 41 kere maşallah :) bende aktar a gidiyorum 10 dk ya kadar ve aycangül ün özel tarihlerine göre başlayacağım bakımlara :) saçlarıma hayırlı olsun inşallah :) sen aycangül ve kılıçbaligi gibi araştırmacı paylaşımcı ve tecrübeli arkadaşları allah baışımızdan eksik etmesin :):16:

amin canım
darısı başına inş:72::72::91:

Back