• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

kontess ablam. :)
maşallah saçlarına. :)
hayırlısıyla bende ilk kürümü yapmış kafamda bekletiyo bulunmaktayım.
Şampuanım2 si bi arada zararı olmaz di mi :D
Bide ben kokusu gitsin diye avon günlük bakım şeysi aldım kullansam zararı olmaz di mi kuzum? :16:

Bide ben kokusu gitsin diye avon günlük bakım şeysi aldım kullansam zararı olmaz di mi kuzum? :16:
canım bence 2si 1 arada şampuan kullanma, kremlerin içindeki silikon saç derisini kaplayarak uzun süreli kullanımda saç dökülmelerine neden oluyo, kremsiz bi şampuan al bence:)

Son düzenleyen: Moderatör:

canım bence 2si 1 arada şampuan kullanma, kremlerin içindeki silikon saç derisini kaplayarak uzun süreli kullanımda saç dökülmelerine neden oluyo, kremsiz bi şampuan al bence:)

benim şampuanım pantene doğal sentezdi. :)
blendax , elidor , pantene gibi şampuanlarda silikon varmış tatlım , uzamaya engel oluyormuş hacı şakir aldım (öö ) sırf uzasın diye yani :(
oda 2si bi arada içindekilerde dimethicone(silikon) yazmıyordu tatlım ama yine de bi zararı olur muu ? :21:

sağol canım:nazar::61: avonun zararı olmaz diye düşünüyorum
benim de kullandığım şeyler var çünkü...
şampuanından emin değilim,ben kremli şampuanları kullanmayı uzun bir süre önce bıraktım

benim şampuanım pantene doğal sentezdi. :)
blendax , elidor , pantene gibi şampuanlarda silikon varmış tatlım , uzamaya engel oluyormuş hacı şakir aldım (öö ) sırf uzasın diye yani :(
oda 2si bi arada içindekilerde dimethicone(silikon) yazmıyordu tatlım ama yine de bi zararı olur muu ? :21:
canım içinde silikon yoksa sorun olcağını sanmıyorum :34:

Evettt, verdiğim ara bu gün son buldu, bu küre tam olarak ne zaman başladığımı hatırlamıyorum ve ne yazık ki başladığım gün fotoğraf çekmeyide akıl edemedim fakat verdiğim ara ile birlikte 2.5 ay yani 10 hafta oldu diye tahmin ediyorum...Elimde 18 Şubat tarihinde arkadan çekilmiş bir fotoğraf var, bu gün ise yeni bir fotoğraf çektim ve bunları üst üste bindirdim ki ne kadar uzadığını bileyim... $1.jpg

Şekilde görüldüğü üzere beyaz olan kısım 18 Şubat'ta saçımın boy sınırı, siyah olan ise 17 Nisan yani bu gün...Tabii kesim tarihlerinde 2 defa 2-3 mm kestiğimi söylememe gerek yok :)

Son düzenleme:
Evettt, verdiğim ara bu gün son buldu, bu küre tam olarak ne zaman başladığımı hatırlamıyorum ve ne yazık ki başladığım gün fotoğraf çekmeyide akıl edemedim fakat verdiğim ara ile birlikte 2.5 ay yani 10 hafta oldu diye tahmin ediyorum...Elimde 18 Şubat tarihinde arkadan çekilmiş bir fotoğraf var, bu gün ise yeni bir fotoğraf çektim ve bunları üst üste bindirdim ki ne kadar uzadığını bileyim...Eki Görüntüle 179269

Şekilde görüldüğü üzere beyaz olan kısım 18 Şubat'ta saçımın boy sınırı, siyah olan ise 17 Nisan yani bu gün...Tabii kesim tarihlerinde 2 defa 2-3 mm kestiğimi söylememe gerek yok :) Hiç yoktan iyidir diyorum...

maşallah ama sen badem yağı dışında karışım kullanmıştın sanırım birebir değildi karışımın
şimdi tekrar mı başlayacaksın küre?
ara bitti ya hani devam edecek misin?

bence kesinlikle süper kılıçcım:nazar: ki kestirmişsin bi dee:34:
ahanda kupann :65::65::65:

Açıkçası ben uzamadığını düşünüyordum Kontesim çünkü işaret koyduğum yer ve saçımın önleri çok yavaş uzuyordu ama demek ki arkalar uzamış...Ne diyebilirim ki, son derece mutlu oldum ve aynen devam edeceğim...Bu arada kullandığım sabunu bırakıyor ve yarın yeniden şampuana dönüş yapıyorum, içinede sarımsağı güzelcene koyuyorum mis mis yıkanıyorum :) Allahtan sarımsağı severim:1::1::1:

Bu tarifi paylaştığın ve beni motive ettiğin için çok teşekkür ederim hayatım, iyi ki varsın:71:

maşallah ama sen badem yağı dışında karışım kullanmıştın sanırım birebir değildi karışımın
şimdi tekrar mı başlayacaksın küre?
ara bitti ya hani devam edecek misin?

Tabii ki edeceğim tatlım, çünkü uzama harici bebek saç nufusum son derece kalabalıklaştı bu kür sayesinde...Tak farkla bundan böyle sarımsaklı şampuan ve badem yağlı sinameki kullanacağım...

Tabii ki edeceğim tatlım, çünkü uzama harici bebek saç nufusum son derece kalabalıklaştı bu kür sayesinde...Tak farkla bundan böyle sarımsaklı şampuan ve badem yağlı sinameki kullanacağım...

çok şükür bende de aşırı gürleşme var ve uzamada çok hızlandı omuzlarıma indi saçlarım dün 6. kürü yaptım başlamadan önceki hafta kestirmiştim arkalar ensemdeydi çok seviniyorum fayda gördükçe :nazar:
ama sarımsaklı şampuan kullanmıyorum bende mi başlasam acaba ona :44:

Kızlar uzun süredir bu bakımı yapmıyordum..
tekrardan başlıyorum şimdi..sürdüm kür kafamda yalnız ne kadar bekleteyim???1 saat yeterlimidir??
bu kez devam edeyim diyorum bir de sıgır iliği tarifini merak ediyorum kullanan yapan varmı??

Açıkçası ben uzamadığını düşünüyordum Kontesim çünkü işaret koyduğum yer ve saçımın önleri çok yavaş uzuyordu ama demek ki arkalar uzamış...Ne diyebilirim ki, son derece mutlu oldum ve aynen devam edeceğim...Bu arada kullandığım sabunu bırakıyor ve yarın yeniden şampuana dönüş yapıyorum, içinede sarımsağı güzelcene koyuyorum mis mis yıkanıyorum :) Allahtan sarımsağı severim:1::1::1:

Bu tarifi paylaştığın ve beni motive ettiğin için çok teşekkür ederim hayatım, iyi ki varsın:71:

rica ederim canım , ne demek :42:
karşılaştırmalı fotolarda uzama süper belli oluyor evet,aksi durumda uzamıyormuş gibi geliyor,anlayamıyor insan:61:
benim de önler yavaş uzuyor,mantığı nedir anlamadım:26:

Evettt, verdiğim ara bu gün son buldu, bu küre tam olarak ne zaman başladığımı hatırlamıyorum ve ne yazık ki başladığım gün fotoğraf çekmeyide akıl edemedim fakat verdiğim ara ile birlikte 2.5 ay yani 10 hafta oldu diye tahmin ediyorum...Elimde 18 Şubat tarihinde arkadan çekilmiş bir fotoğraf var, bu gün ise yeni bir fotoğraf çektim ve bunları üst üste bindirdim ki ne kadar uzadığını bileyim...Eki Görüntüle 179269

Şekilde görüldüğü üzere beyaz olan kısım 18 Şubat'ta saçımın boy sınırı, siyah olan ise 17 Nisan yani bu gün...Tabii kesim tarihlerinde 2 defa 2-3 mm kestiğimi söylememe gerek yok :)

saç rengin ne cnm bayıldım?

çok şükür bende de aşırı gürleşme var ve uzamada çok hızlandı omuzlarıma indi saçlarım dün 6. kürü yaptım başlamadan önceki hafta kestirmiştim arkalar ensemdeydi çok seviniyorum fayda gördükçe :nazar:
ama sarımsaklı şampuan kullanmıyorum bende mi başlasam acaba ona :44:

Bilmem ki canım, evdekiler bir şey demeyecekse kullan bence...

rica ederim canım , ne demek :42:
karşılaştırmalı fotolarda uzama süper belli oluyor evet,aksi durumda uzamıyormuş gibi geliyor,anlayamıyor insan:61:
benim de önler yavaş uzuyor,mantığı nedir anlamadım:26:

Bir çözebilsem:1::1::1: Vallahi bir dahaki kür bitiminde saçlarım tamda istediğim boyda olacak, çok sevinçliyim :nazar::nazar::nazar:

Kızlar Merhaba;

Konunun tamamını okuyamadım zamanım fazla yoktu ama daha önce eminim ki defalarca sorulmuş soruları sorsam kızmazsınız umarım :)

1- Benim 400 ml şampuanın tamamını tüketmem 2 ayı falan buluyor bu süre zarfında içine rendelediğim sarımsaklar bozulup faydadan çok zarar vermez mi?

2- Sarımsağın kokusu saç da kalıyor mu? Eşim yanından yatırmaz kokuyorsa :1::1:

3- Sinameki kürü sıvı bir şey değil mi saça nasıl yediriyorsunuz etrafa bulaştırmadan ??

Sabrınız için şimdiden teşekkürler.

Back