• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

kılıçcım az önce aklımdam geçtin iyi ki burdasın
çarşıya çıkcam birazdan
kil alsam mı diyorum?
nasıl kullanılıyor??
nedir onun faydaları?
15 tl dediler fiyatına
az tuzlu geldi de:59:

bende ikinci sinemaki bakımımı yaptım beklemekteyim :)
Kontescim hani aycangül'ün bi konusu varya, mesela orda protein günü ve yağ günü falan diyor. Sinemaki hangisine giriyor :)
Bide kızlar sinemakiden başka hafta içinde yaptığınız başka bakım yok mu? Maya falan diye duydum bende.

Kontescim hani aycangül'ün bi konusu varya, mesela orda protein günü ve yağ günü falan diyor. Sinemaki hangisine giriyor :)
Bide kızlar sinemakiden başka hafta içinde yaptığınız başka bakım yok mu? Maya falan diye duydum bende.

Yağ günlerinde yapıyorum ben sinamekiyi ayrıca uçlara ılık zeytinyağı bakımıda yapıyorum, protein günlerinde turplu su yapıyorum daha yeni başladım, bazende uçlara mayonez sürüyorum. Ne ararsan var yanii :9:

yağ günlerine giriyor canım
maya bakımı hiç yapmadım ama bu ay yapacağım
:49:

:) Ilık zeytinyağı nsıl oluyor şekercik neye iyi geliyor?

saç uçlarına iyi geliyo tatlım ben çok faydasını gördüm yumuşacık yapıyo hele saçın dalgalıysa ayrı bi ahenk katıyo :8: ılıtıp saç uçlarına sürüyosun Kılıçbalığı (:16:) sayesinde tanıştım bende zeytinyağıyla kokusunu hiç sevmem aslında ama öyle güzel yaptıkıki saçlarımı vazgeçilmezlerim arasında yerini aldı:69:

saç uçlarına iyi geliyo tatlım ben çok faydasını gördüm yumuşacık yapıyo hele saçın dalgalıysa ayrı bi ahenk katıyo :8: ılıtıp saç uçlarına sürüyosun Kılıçbalığı (:16:) sayesinde tanıştım bende zeytinyağıyla kokusunu hiç sevmem aslında ama öyle güzel yaptıkıki saçlarımı vazgeçilmezlerim arasında yerini aldı:69:

valla süpeer :) peki durulamıcaz mı onu nasıl yapcaz duştan snra mı bilemedim ben onu :)

valla süpeer :) peki durulamıcaz mı onu nasıl yapcaz duştan snra mı bilemedim ben onu :)

duşa girmeden 2 saat önce falan sür canım sona yıkıyıver :)
hmm tamam o zmn şekerim. Protein günlerinde napcaz biz o zmn :)
bide yağ günleri belki her hafta gelmez es geçmiş olmucaz mı o hftayı o zmn.

24 nisan 2011 saat: 20:58’ den 27 nisan 2011 saat 07:57’ye kadar saç bakımı için uygun (özellikle yağ içeren bakımlar ve ya uzatmak isteyenler için) gene var canım haftaya, proteindede istersen mayonezi dene yada turplu suyu dene mayonezde uçlara iyi geliyoda sonra patates yerken fln sıktıgında garip hissediyosun kendini :9::9:

Son düzenleme:
duşa girmeden 2 saat önce falan sür canım sona yıkıyıver :)

24 nisan 2011 saat: 20:58’ den 27 nisan 2011 saat 07:57’ye kadar saç bakımı için uygun (özellikle yağ içeren bakımlar ve ya uzatmak isteyenler için) gene var canım haftaya, proteindede istersen mayonezi dene yada turplu suyu dene mayonezde uçlara iyi geliyoda sonra patates yerken fln sıktıgında garip hissediyosun kendini :9::9:

:1::1: şu zeytinyağını başka forumdada okudum o ısıtıp duştan snra saçına uyguluyomuş. sende mi öyle yapıyosun bebeğim? bu turplu su ne iş görüyo. ayh kafayı yiccezzzz :p

:1::1: şu zeytinyağını başka forumdada okudum o ısıtıp duştan snra saçına uyguluyomuş. sende mi öyle yapıyosun bebeğim? bu turplu su ne iş görüyo. ayh kafayı yiccezzzz :p

duştan önce kullanıyorum ben tatlım kremde kullanmıyorum hem yumuşak oluyo gene. turplu suda uzatmak için ama ben daha cok yumusatmasını sevdim onunda uzatma için sinamekimden vazgeçemem bayaa uzattı saçlarımı çunku :16: içinde yumurta var turplu suyun o yuzden protein gunlerınde yapıyorum:1:

duştan önce kullanıyorum ben tatlım kremde kullanmıyorum hem yumuşak oluyo gene. turplu suda uzatmak için ama ben daha cok yumusatmasını sevdim onunda uzatma için sinamekimden vazgeçemem bayaa uzattı saçlarımı çunku :16: içinde yumurta var turplu suyun o yuzden protein gunlerınde yapıyorum:1:

sen biraz öncede cevap vermişin duştan önce diye ben görmemişim :) zeytinyağını ısıtıp sürüyosun her tarafına demi saçının? peki ben bunun içine hint yağı yılan yağı bikaç bişi daha yapıp kullansam nasıl olurki?
bide bu maya nasıl oluyomus sanırım üstüne sıcak su dökülüp saça direk sürülüyomuş öyle mi :)

hmm tamam o zmn şekerim. Protein günlerinde napcaz biz o zmn :)
bide yağ günleri belki her hafta gelmez es geçmiş olmucaz mı o hftayı o zmn.
otomatikman ara vermiş olunuyor,daha verimli oluyor :86:
protein günü ne bilemedim, ya mayadır ya kil
aycangülün notlarında yazar

sen biraz öncede cevap vermişin duştan önce diye ben görmemişim :) zeytinyağını ısıtıp sürüyosun her tarafına demi saçının? peki ben bunun içine hint yağı yılan yağı bikaç bişi daha yapıp kullansam nasıl olurki?
bide bu maya nasıl oluyomus sanırım üstüne sıcak su dökülüp saça direk sürülüyomuş öyle mi :)

uçlarına suruyorum ben sadece bi zararı olmaz canım ama sadece zeytınyagının faydası bıle yetıyo bı sade dene memnun kalmassan katarsın içine, evet maya oyle oluyomus hiç denemedim ama denicem bu bakımlardan ara verince cok yormamak lazım dicemde zaten yeterınce yoruyorum :9:

uçlarına suruyorum ben sadece bi zararı olmaz canım ama sadece zeytınyagının faydası bıle yetıyo bı sade dene memnun kalmassan katarsın içine, evet maya oyle oluyomus hiç denemedim ama denicem bu bakımlardan ara verince cok yormamak lazım dicemde zaten yeterınce yoruyorum :9:

hhaha. Ama bak sinemaki uzatmak için, zeytinyağ kırıklar için mayada dökülmeler için :)
sen bi hfta içinde hem zeytinyağını hemde sinemakiyi yapıyo musun?
bide hemde turplu su yani aycangülün günlerine uyarak mı yapıyosun =)

hhaha. Ama bak sinemaki uzatmak için, zeytinyağ kırıklar için mayada dökülmeler için :)
sen bi hfta içinde hem zeytinyağını hemde sinemakiyi yapıyo musun?
bide hemde turplu su yani aycangülün günlerine uyarak mı yapıyosun =)

evet tatlım ben sadece aycagülün verdiği tarihlere gore yapıyorum hiç aksatmadan :1: sınamekıyı dıplere suruyorum uclarına zeytınyagını suruyorum beraber yıkıyorum, turplu suyu ve mayonezı protein gunlerınde yapıyorum :9: turp kaynatırken cok fena kokuyoo anacıklarımız cekıyo karhırlarımızı bakalım kocişlerde çekicekmi ozamana kadar uzatmak lazım iyicene :9:

kızlar,bnm de 5. kürüm şu an saçımda,ellerinizden öper.bir an önce bitsin şu 8 hafta...çok merak ediyrm sonuç nasl olacak

Back