• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

kılıçcım az önce aklımdam geçtin iyi ki burdasın
çarşıya çıkcam birazdan
kil alsam mı diyorum?
nasıl kullanılıyor??
nedir onun faydaları?
15 tl dediler fiyatına
az tuzlu geldi de:59:

Bakmadan çıkmışım canım, çok özür dilerim...15 lira kil için pahalı, biz hayet makul fiyata alıyoruz hatta benimkide bitti, yarın yenisini alacağım, fiyatını öğrenip haber veririm sana...Paket içerisinde almak yerine hakiki açık kil almak daha iyi olur...Kilin faydaları saymakla bitmez, hem yüzüne, hem saçına, hem vucuduna kullanabilirsin...Yüz için kullanıldığında mesela içine bal koyarsan nemlendirir, portokal veya limon koyarsan gözenekleri küçültür, içine asprin katar su ile karışım haline getirirsen siyah nokatalara yarar...Sonra gelelim saça, kan dolaşımını hızlandırır, saç köklerini besler, saçlarda biriken zararlı maddeleri saçtan uzaklaştırır, rengi parlaklaştırır...Vucut için kullanıldığındada yine ciltteki dolaşımı hızlandırıp gözneklerin sıkılaşmasını sağlar haliyle bu diri bir cilt demek...Özellikle deniz tuzu+kil ile yapılacak vucut maskesini tek geçerim :)

Bakmadan çıkmışım canım, çok özür dilerim...15 lira kil için pahalı, biz hayet makul fiyata alıyoruz hatta benimkide bitti, yarın yenisini alacağım, fiyatını öğrenip haber veririm sana...Paket içerisinde almak yerine hakiki açık kil almak daha iyi olur...Kilin faydaları saymakla bitmez, hem yüzüne, hem saçına, hem vucuduna kullanabilirsin...Yüz için kullanıldığında mesela içine bal koyarsan nemlendirir, portokal veya limon koyarsan gözenekleri küçültür, içine asprin katar su ile karışım haline getirirsen siyah nokatalara yarar...Sonra gelelim saça, kan dolaşımını hızlandırır, saç köklerini besler, saçlarda biriken zararlı maddeleri saçtan uzaklaştırır, rengi parlaklaştırır...Vucut için kullanıldığındada yine ciltteki dolaşımı hızlandırıp gözneklerin sıkılaşmasını sağlar haliyle bu diri bir cilt demek...Özellikle deniz tuzu+kil ile yapılacak vucut maskesini tek geçerim :)

portakal ve limon ile nasıl karıştırıcam anlamadım:26:

evet tatlım ben sadece aycagülün verdiği tarihlere gore yapıyorum hiç aksatmadan :1: sınamekıyı dıplere suruyorum uclarına zeytınyagını suruyorum beraber yıkıyorum, turplu suyu ve mayonezı protein gunlerınde yapıyorum :9: turp kaynatırken cok fena kokuyoo anacıklarımız cekıyo karhırlarımızı bakalım kocişlerde çekicekmi ozamana kadar uzatmak lazım iyicene :9:

hmm ne güzeeell :) valla koçişler para gider vakit harcanır diye kızar erkek milleti :)
güzelim bişi sorucm sana diğer topicte aycangüle sordm ama pek aydınlanamadım :s
mesela
saç bakımı için önemli tarihler. bu tarihler en çok saç köklerini kuvvetlendirmek isteyen arkadaşlarımın işine yarayacaktır.örneğin dökülme problemi olan yada saç kökleri ve uçları zayıf olan arkadaşlarım. böyle dediğinde sen hangi bakımı yapıyorsun sinameki ve zeytinyağından :) çnkü maya günleri ayrımış =)

hmm ne güzeeell :) valla koçişler para gider vakit harcanır diye kızar erkek milleti :)
güzelim bişi sorucm sana diğer topicte aycangüle sordm ama pek aydınlanamadım :s
mesela
saç bakımı için önemli tarihler. bu tarihler en çok saç köklerini kuvvetlendirmek isteyen arkadaşlarımın işine yarayacaktır.örneğin dökülme problemi olan yada saç kökleri ve uçları zayıf olan arkadaşlarım. böyle dediğinde sen hangi bakımı yapıyorsun sinameki ve zeytinyağından :) çnkü maya günleri ayrımış =)

ben ikisini de yapmıyorum
sarımsaklı şampuan yapıyorum:53:

yani sadece duş alıyosun :) doğru anladım demiii :)
peki sinamekiyi yada bu zeytinyağ şeysini ne zmn yapıyrsun.
üff valla kafayı yedim düşünmekten.
evet doğru anladın:31:
yağ günlerinde sinameki yapıyorum
zeytinyağı bakımını hiç yapmıyorum

Son düzenleme:
teşekkür ederim tatlım :61:
bende o zmn yağ günlerinde köklerime sinemaki uçlarıma zeytinyağı yapim olar herhalde hı?

ben aynen bole yapoorum tatlişiimm diplere sinameki uçlara zeytinyağı :61:

dediğin zamanlarda uçlarıma bazen meyonez sürüyorum canım yada dinlendiriyorum :61:

bu kil maskesine de başlayım ben bari sende başlıcakmışın =)
onu saça nasıl uygulucaz biraz önce yüz için olanı okudumda. bide kil nerde satılıyor çeşitleri fln oluyor mu ki :44:

çeşitleri oluyor evet
beyaz,yeşil diye
saç için yeşili lazım diye biliyorum ben
su ve zeytinyağı ile karıştırılıyormuş
maske olarak sürülüyor filan
başlıcam ama kil pahalı geldi çok
uygununu arıyorum
parfümerilerde ve aktarlarda var canım

çeşitleri oluyor evet
beyaz,yeşil diye
saç için yeşili lazım diye biliyorum ben
su ve zeytinyağı ile karıştırılıyormuş
maske olarak sürülüyor filan
başlıcam ama kil pahalı geldi çok
uygununu arıyorum
parfümerilerde ve aktarlarda var canım

anladım şekercim ama başka bir topicde okudum biri saçımı çok kuruttu vs yazmış. :s

Back