ben hiç sadece kürü kullanmadığım için bilemiycem canım
canım sarımsağını çok yapmazsın bide sdce ıslakken kokuyor kurutunca koku kalmıyr yani yanındaki insanlar farkında olmaz bunun en son sarımsaksız şampuanı kullan bişey olmaz..bide parfüm sıkarsın tamamdırbayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmile
saol bebeim ama ciddi ciddi moralim bozuldu çok gitti diye:gitme: ben 2 kilo verdim canım evet,hastayken iştahım kesilmişti,ondan önce de düzensiz de olsa spor yapmıştım.baya bi süredir de ekmek arası,fast food vs yemiyorumkontesciğim saçların eskisindende güzel olmuş arada 3-4 cm bir fark var gibi i geldi bana ama bence hala aşırı uzunlar hayatım.
dove canım benin saçlarım ilk fotoğraftakiler gibi şuandainşallah bende 2 ay sonra bu kadar uzatabilirim.
bu arada kızlar 2 kg yapıştı kaldı üzerimde bir türlü veremiyorum. sirkeli suya başlayım diyorum. daha önce bununla 4 kg verdim. tekrar deneyim bakalım.
kontescim sanki sende biraz zayıflamışsınsende zayıflamaya çalışıyordun sanırım. diğer fotoğraflara göre daha ince göründün gözüme canım
saol kuşummm.benim saç rengimi sen mi sormuştun?Saçların çok hoş olmuş kkontesscim güle güle kullan opuyorumnanaktan
hayatım öncelikle gözün aydın,senin adına sevindima.s. ama şöyle bir durum var,bir süre sonra uzama yavaşlıyor ya da duruyor.o 1hafta buna denk gelirse,üzülme uzamıyor artık diyekaydirigubbakcemile3Mükemmel bir sonuç bu.Bende 3 haftadır kullanıyorum gerçekten gözle görülür değişim oldu.Ben malesef kullanmaya başlamadan önce saçlarımın resmini çekmeyi akıl edemedim.Yakın zamanda çekilmiş bir resmimde yok.Ama geçen pazar anneme saçlarımın boyunu öçltürdüm.Bu hafta sinemakiyi ve sarımsak yağını kullandıktan sonra tekrar ölçtüreceğim bakalım bir haftada 1 cm kadar bir uzama olacakmı.
Bu tarifi veren arkadaşıma sonsuz teşekkür ediyorum :)
Yıllardır uzatamadığım saçlarım bu karışımla uzamaya başladı resmen :)
valla o dediğini kullanmadığım için emin olamam ama işe yarayabilirbilmiyorumkismile dove a ekledim ben.elidora da eklemiştim zamanında... 2. şampuanımı özellikle mis kokulu seçiyorum ki sarımsak kokmiyim.gliss in pembe şampuanı var (pembe spreyinin şampuanı) onun kokusu süperdir.kullandım ben,harikaydıkaydirigubbakcemile2Evet okumuştum canım onu da.Umarım o bu haftaya denk gelmezde şevkim kırılmaz.
Birşey soracağım ben sarımsaklı zeytin yağı aldım sence bunu kullansam sarımsaklı şampuan kullanmasam aynı etkiyi gösterir mi?
Birde sna zahmet olmazsa sarımsağı içine kattığın şampuanın ismini verebilir misin?
Çünkü ben elidorun içine kattım sonra sarımsaksız elidorla yıkadım birde elma sirkesi kullandım yinede kaldı kokusu.
Dün Gliss'ın spreyini aldım çok güzel kokuyor sanırım onu kullanınca koku tamamen geçer.
saol kuşummm.benim saç rengimi sen mi sormuştun?
Evt canım ben sormuştum ve daha birçok kişi tabi:))) söylemişssin çok teşekkür ederim kuşumopuyorumnanaktan
rica ederim bebeim a.s.Çok teşekkür ederim kontescim.Zaten şampuanım bittiğinde gliss almayı düşünüyorum.Ben o zaman hem sarımsaklı zeytin yağı hemde sarımsaklı şampuan kullanayım bende senin gibi 2 günde bir yıkıyorum saçımı haftanın bir gününde sarımsaklı zeytinyağı diğer günlerinde de sarımsaklı şampuan kullanırım.Umarım gliss kokuyu tamamen alır saçımdan
teşekkür ederim yardımların için :) :1hug:
dove saçların baya uzamışş bu işlemin meyvesimi bu nekdr süre yaptın brz anlatrsan seviniriz: )
dove'cim süper uzamış saçlarr ohh çok sevindim vallahiii :dance:
bebem o çok zararlı eed , sakın yapmaaaeyvahedigeldismile dün saç ucu için başka bir kür buldum ben,zeytinyağı + maya diye.artık onu da yapıcam.kırılıyorlar çünkü çok çabukeyvahedigeldismile
sağol tatlım, seninkiler kadar mükemmel olmasa da :))
belime kadar uzatmaya kararlıyım ama uçları bu ara fena biraz. 3 kere düzleştiriciyle ucunu düzleştirdim çatal çatal oldu bütün saçlarımbi daha tövbe...