eed cnm çok acele ediyorsun.hele 2. kutu bemikse başla bi bakalımkaydirigubbakcemile2 ayrıca saçın her yeri aynı miktarda uzamayabiliyor.benim arkalar daha çok uzamıştı kaküllerime kıyaslaya ben martın başından beri haftada 1 kez uyguluyorum.her perşembe yapıorum bu
perşembe de yapıcam yine kahkülleRim vaRdı kuförden dolayı
iğrenç kesilmiş kahküller gözümün üstündeydi şuan gözümün altına kadar indiLer..
ama saç boyumda daha bir değişiklik oLmadı çok mu acele ediyorum szce.
martın başından beri kullanıyorum ayn 1o u bugünde =(
eed bebişim gerçek:kedi:yok artık gercek mı buuuu :1shok:
belki başka bir b vitamini alabilirsin canım? bemiks b vitamini sonuçta bilmiyorumkismileBende bemix bulamadim ya..Eczaci bir baska vitamin kapsul önerdi bunuda eritip kullana bilirsiniz die ama pek icime sinmedi..
Sinameki aldim ama bunu badem yagi,hint yagiyla beraber karistirip kullansam faydasi olurmu acaba..
Sarimsakli sampuanida denemek istiyorum yaninda..
Artik turkiyeye gidince alicam bemix :sinifsinif:
as kuşummm olumunekankayizsmile hg diyorum komşu il olaraktan sempatiksalakcinnikarabükten selamlar zemuszemus
merabalar kızlaaaaaarr
bende 4. yü yapacağım yarın önlerdeki saçlarım 2-3 cm arasında uzamıştı ama arkalar bayağı uzadı gibi benim bu küre inancım tamdökülmede acayip azaldı ve çok kabarık gür duruyorlar zaten seyrek değiller ama eskiye nazaran daha bakımlı görünüyorlar 1 ay sonra ne kadar uzadığı kesin olarak belli olur
kızlar slm şampuanın içine ben turpta rendeleyip koyduğumu söylemiştim birara mükemmel oldu ilk önce sölemeliyimki turp sarımsağın kokusunu önemli ölçüde azaltıyor ve herşeyden önemlisi saçlarım harika oldu parıl parıl parlıyor turp bilirsinizki saç uzatma ve saç bakımında çok önemli bir yere sahiptir ve ölen hücreleri yenileyip canlandırma özelliğide vardır hem saçlarınzı uzasın hemde dökülenlerin yerine yenisi çıksın bence yapın ben çok mutluyum sizede tavsiye etmek istedim
evet acnım bana da ilk düşündüğümde çok mantıklı geldi hep kolay işkeri seçen bi insan olarak hergün saçımı yıkyorum zaten en iyisi diye düşündümne guzel canım yaa ben de nedense cok guvenıyorum bugun gıttım aldım malzemelerı bı uzalar baska bı sey ıstemem yukarıda da yazmıstım sarımsak koymasam sadece bunu yapsam olmaz mı acaba
bı de haftada 1 mı yapıyorsun sen de acaba haftada 2 olmaz mı acaba
5 ampulum var zaten 5 hafta yerıne daha kısa zamanda bıtse kaydirigubbakcemile
canım turplu su yapan arkadaslar da cok ya o yuzden mantıklı haklı olabılırsın gercekten :lepi: aman ben sarımsak koymayacagım sadece sınamekılı karısımı yapacagım umarım ıse yarar eyvahedigeldismile
evet acnım bana da ilk düşündüğümde çok mantıklı geldi hep kolay işkeri seçen bi insan olarak hergün saçımı yıkyorum zaten en iyisi diye düşündüm