Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

eed cnm çok acele ediyorsun.hele 2. kutu bemikse başla bi bakalımkaydirigubbakcemile2 ayrıca saçın her yeri aynı miktarda uzamayabiliyor.benim arkalar daha çok uzamıştı kaküllerime kıyasla

diğerinden kastımm ilk yorum yazdığın bi topik varya hani topik sahibiyle anlaşamamıştınnn ordan bahsediormm

Bende bemix bulamadim ya..Eczaci bir baska vitamin kapsul önerdi bunuda eritip kullana bilirsiniz die ama pek icime sinmedi..
Sinameki aldim ama bunu badem yagi,hint yagiyla beraber karistirip kullansam faydasi olurmu acaba..
Sarimsakli sampuanida denemek istiyorum yaninda..
Artik turkiyeye gidince alicam bemix :sinifsinif:

belki başka bir b vitamini alabilirsin canım? bemiks b vitamini sonuçta bilmiyorumkismile

hemen yarın baslıyorum dugune kadar ınsallah ıstedıgım gıbı uzar paylasım ıcın tesekkurler canımm

canım yaaaaaaaaaa hay masallah ne dıyecegımı sasırdım pek guzel masallah

ama ben sadece sınamekı olan karısımı yapsam olmaz mı acaba lutfen olur de :)))

nasıl gaza geldıysem gıttım tum malzemelerı aldım da geldım :))

aktardan
200 gr sınamekı
badem yagı

aldım ıkısıne toplam 2.800 verdım sonra eczaneden de bemix ampul aldımm 4 milyonda ona verdim toplam 6.800 valla hıc bı sey degıl bı de yararsa var yaa super olacak

haftada 1 denmıs yanı 5 hafta yapabılırım bemıx ampulum 5 tane pekı oyle yapmasam da haftada 2 yapıp 20 gunde bıtırsem ben bu ısı nasıl olur acaba??

bı de sarımsak katmayacagım Allaha sukur saclarım gur bayaa, dokulme de yok, sac cıkmasını ıstedıgım bı yer de yok tek derdım uzaması Allahım ınsallah olur yaa hadı bakalım :)

çok uzamış yaaa..akannehir. maşallah..pırıl pırıl parlıyo bideeeee maşallah tebrik ederimm vereliniortak

merabalar kızlaaaaaarr
bende 4. yü yapacağım yarın önlerdeki saçlarım 2-3 cm arasında uzamıştı ama arkalar bayağı uzadı gibi benim bu küre inancım tam dökülmede acayip azaldı ve çok kabarık gür duruyorlar zaten seyrek değiller ama eskiye nazaran daha bakımlı görünüyorlar 1 ay sonra ne kadar uzadığı kesin olarak belli olur

kızlar slm şampuanın içine ben turpta rendeleyip koyduğumu söylemiştim birara mükemmel oldu ilk önce sölemeliyimki turp sarımsağın kokusunu önemli ölçüde azaltıyor ve herşeyden önemlisi saçlarım harika oldu parıl parıl parlıyor turp bilirsinizki saç uzatma ve saç bakımında çok önemli bir yere sahiptir ve ölen hücreleri yenileyip canlandırma özelliğide vardır hem saçlarınzı uzasın hemde dökülenlerin yerine yenisi çıksın bence yapın ben çok mutluyum sizede tavsiye etmek istedim

ne guzel canım yaa ben de nedense cok guvenıyorum bugun gıttım aldım malzemelerı bı uzalar baska bı sey ıstemem yukarıda da yazmıstım sarımsak koymasam sadece bunu yapsam olmaz mı acaba

bı de haftada 1 mı yapıyorsun sen de acaba haftada 2 olmaz mı acaba

5 ampulum var zaten 5 hafta yerıne daha kısa zamanda bıtse kaydirigubbakcemile

canım turplu su yapan arkadaslar da cok ya o yuzden mantıklı haklı olabılırsın gercekten :lepi: aman ben sarımsak koymayacagım sadece sınamekılı karısımı yapacagım umarım ıse yarar eyvahedigeldismile

evet acnım bana da ilk düşündüğümde çok mantıklı geldi hep kolay işkeri seçen bi insan olarak hergün saçımı yıkyorum zaten en iyisi diye düşündüm

evet acnım bana da ilk düşündüğümde çok mantıklı geldi hep kolay işkeri seçen bi insan olarak hergün saçımı yıkyorum zaten en iyisi diye düşündüm

pekı canım benım sarımsak ısıme ne dıyosun ben koymasam dıyorum nasıl olur acaba sadece sınamekılı karısım yıne bu konuda baska bı topık acılmıstı o arkadas da sarımsaklıdan yapmamıstı da sıcak zeytınyagı yapmıstı umarım ıse yarar sadece sınamekı dekaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…