Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

hayırlı olsun canım hihoyyyt kaç cm uzadı seninki ?
ay bide 3. uygulamdan sonra ölçtüm 2 cm uzamış 3 cm değilmiş neyse olsun 1 tatlı kaşığı koydum diye çok üzüldüm yaa mafoldumben

saol canımcım 2-3 cm oldu gibi benimde
ölçmüyorum ama saçlarımı boyamıştım evde
bi de üstüne röfle yaptırmıştım
diplerden bariz belli oluyor yaniopuyorumnanaktan

millet sinüzit için çin yağı diye bi şe varmış.kullanan bilen eden var mıdır aramızda?:uhm:

kontesss allahım yeni saçların muhteşem.. acayip bakımlı. maşallah, allah nazarlardan saklasın :))

yok kızım ne kısası onu bulamayanlarda var =))

benim annemde ne bulsan saçına sürüyosun yakında kel kalıcaksın diyo :)))

bu arada hani en kısa katım kulak hizamda demiştim ya, şu an baktım değil. çenemde :)) ya o gün yanlış baktım, ya da saçım kulak hizamdan çeneme kadar uzadı :)) 2. ihtimali tercih ediyorum =D

en uzun katımda göğsümün ortasında.

uzamıştı uzamıştırrraklinialirimsmilehihoyyyt

millet sinüzit için çin yağı diye bi şe varmış.kullanan bilen eden var mıdır aramızda?:uhm:

yine benkaydirigubbakcemile3
kuşum sinüzit için sabah akşam
burun deliklerine birer damla çörek otu yağı kullanaklinialirimsmile
annem de yeni başladı (annem de olmasa kör cahil olacakmışımsempatiksalakcinni)

uçların kırılmasını engellemek için ;
durulanmayan saç bakım ürünleri kullanılmalıymış (gliss'imizle emin ellerdeyiz yani :dance: )
uçlar yumuşak bir fırça ile sık sık fırçalanmalıymış ki dolaşmasınlar.dolaşınca açması zorlaşır kırıklar artarmış...
a.s.

onu da duydum.hatta bugün almaya gittim ama aktar bunu önerdi çörek otu yağına nazaran daha iyidir dedieyvahedigeldismile

ben de okaliptus yağını duydum..aktardan bi broşür vermişlerdi onda yazıyodu..arada buruna buğu yapıyorum..bazende bir damla damlatıp alnımı yere koyuyorum..ilk başta hapşırtıyo..bilmiyourm bi yaptığımda rahatlattı..aynı dönemde bir grip oldum..galiba ne varsa akıttı..o günden beri rahat nefes alıyorum gibi gelio..ama dün ıslak saçla çıktım sayılır..bugün başım ağrıyo..bide geçen dedim ya kürü yaptım dolaştım 2 gün rapor aldım hasta oldum diye..bugün baş ağrısına dayanamadım..akşam yine birer damla damlattım..akıttım var genzime doğru şimdi(Biraz iğrenç gelebilir ama kusura bakmayın en güzel nasıl anlatabilirim bilmiyorum )yarında buğu filan yapıcam işte..

ne iğrençliği kuzum aşk olsun,sağlık bu.benim tek derdim o akıntı zaten,ağrım çok olmuyor ama o akıntıya bağlı öksürük beni deli ediyor.ben de bi şey uyguluyorum.tuz+ karbonat ekledim suya.burun damlası gibi sabah akşam damlatıyorum.anında rahatlatıyor,zaten genizden geçişini filan hissediyosunuz ama ağızdan burundan bi şey çıkmıyor hiç:bbo: nasıl temizleniyor o akıntı anlmadım

seninkini bilemiyorum cnm ama okaliptus ii gelio die biliyorum..aynı şekilde ardıç mı ne vardı bide çörekotu ..yağları tabi bunların..sinüslere gidip iltihabı sökiyormuş..bunla ilgili bi topic vardı..orda yazmışlar..bikaç gün nezle gibi oluyomuşsun...iltihabı akana kadar..bende aynen öyleydim işte...bi aktı burnum anlatamam..doktora gittim gribal enfeksiyon gibi başlamış ama sinüzite çevirmiş dedi..sanırım sinüsteki iltihabı akıttı gibi geldi bana..bu sefer kararlı denemeye çalışıcam..aman acı kavun ne deneme sakın..
OKALİPTÜS YAĞI | 7 Gün Sağlık - Sağlık Yaşam Portalı
Okaliptüs oldukça faydalı bir bitkidir. Özellikle solunum yolu hastalıklarında kullanılır.Öksürüğü keser, boğaz ve burun iltihaplarını giderir. ıdrar yollarını temizler. Hâricen deri üzerine sürülmek sûretiyle antiseptik olarak da kullanılır. Ökaliptus yaprakları doğrudan doğruya kaynatılarak kullanıldığı gibi, yağının tıpta da pekçok faydaları vardır. Okaliptüs yağı da tıpkı okaliptüs gibi iyi bir antiseptiktir. Faydaları şunlardır.
Okakliptüs Yağının Faydaları:
Solunum yolları rahatsızlarında, astım, bronşit, nezle ve soğuk algınlığında kullanılır. Kabızlık, öksürük, sinüzit, şeker hastalığı, romatizma, selülit, sindirim sistemleri sorunları, diş eti ve ağız içi rahatsızlarında etkilidir. Saç dökülmesine ve kepeğe faydalıdır. Mikrop öldürücü ve kas gevşeticidir. Sinüzit için buğu şeklinde antiseptik olarak faydalıdır.
Kullanılışı ve Dozu: Bir çay bardağı veya bir parça şeker üzerine günde 4 damla damlatılarak alınır. Ayrıca cilde masaj yapılarak kullanılır.

kızlar yıpranmayı geciktirici bir kür buldum şimdi nette.güzellik uzmanı bir kadın söylüyor.1 çay bardağı zeytinyağını hafif ısıtıp,1 çorba kaşığı öğütülüp un haline gelmiş mayayı karıştırıp saça sürüyormuşuz.1-2 saat bekleyip yıkıyormuşuz.ama zeytinyağını suda ısıtcakmışız.hani çikolata eritiriz ya,bi kaba su koyarız,içindeki minik kaba da çikolata koyarız.eritiriz.yöntemin adını bilemedim ,böyle anlattım:tomato: öyle ısıtcakmışız.haftada 1 kez yapın diyor.saçın yıpranmasını engelleyeceksiniz diyor.bir de her ay 1 cm de olsa mutlaka kestirin diyor. tüm saça değil de uçlara sürsek mi ki :1shok: kırıkları engellemenin yollarını arıyorum da :dance:/

dün yaptım tarifini kontescim 5 6 saat bekledi
gercekten ilk yapısta bile saclarım diri diri oldu bi parlaklık geldi yahu
ama sarımsaklı sampuanı daha ayarlıyamadım
akannehir

sarmsaklı sampuan yerine sarımsak yagımı koysak karısıma yani boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…