Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

mrb jnm sacların cok guzel duruo inş. bnmkılerde öle uzar yha bakalım bgn bemiks ı aldım yarında sınamike alacam dıgerlerı evde mevcut sositososito bıran once uygulamak istiorum bu formullrı :lepi:
saol kuşumm hg aramızaa.s. inş sen de faydasını göreceksin:kedi:

Ya 2 aydır burdan takip edip yapıyordum bu formülü ama bende hiç bi değişiklik yok anlamadım millet nasıl yapıyo?

Ya 2 aydır burdan takip edip yapıyordum bu formülü ama bende hiç bi değişiklik yok anlamadım millet nasıl yapıyo?

aynen uyguluyor musun canım. her hafta , en az 4 , 5 saat bekletiyor musun bemiksi sinamekiyi ölçüsünde kullanıyor musun?

2aydır uyguluyorsun ve hiç bir değişiklik yok mu akannehir bence sen bi anlat nasıl yaptığını,çünkü mutlaka bir şeyleri yanlış yapmışsın

Evet canım en az 4-5 saat bekletiyom bemix zaten 1 ampul sinemakiyide ayarlıyom ama anlamadım niye olmuyo

Peki canım sinemakiyi 1 bardak suyla karıştırıp kaynatıyorum sonra suyunu süzüp içine 1 amp bemix badem yağı ve fala olsun diye bikaçtanede bakım yağı (susam, hint , ceviz, fındık, hindistanceviziyağı, kayısı çekirdeği yağı) katıp bide 1 mapül bemix kırıp saçıma sürüyorum streçleyip 4-5 saat bekletip sarmısaklı şampuanla yıkıyom

sinameki ılıyınca ekliyorsun di mi yağları ve bemix'i?

selam arkadaşlar nasılsınız?
bayadır giremedim yoğunluktan ama özledim sizi,bu arada topik alıp başını gitmiş kontescim...2 haftadır yapamıyorum sinemakimi özledim bu hafta sonu yapıcam bu arada kızlar annem geçen gün kendine boya almış çikolata kahve...saçlarını boyadım beyazlarını neyse yarısı kaldı loreal in amonyaksız boyası bu...neyse hadi dedim kalmışken kalan röflelerden bir tutam aldım boyadım 15 dk bekledim yıkadım kururttum inanılmaz güzel oldu hepsini boyayıverdim inanamadım:1shok: inanın yarısını boyadım saçımın herkesin boyama öyle çirkin olur dediği saçım inanılmaz güzel oldu..ah şimdi oturdum saçlarımı bilseydim 7 cm kestirmezdim 3 cm kestirirdim röfle falan kalmadı nasıl uzatcam ben 7 cm bu saçı hazirana kadar off..sinemaki her hafta yapsam boyayı akıtırmı acaba...

ya ben martın başından beri haftada 1 kez uyguluyorum.her perşembe yapıorum bu
perşembe de yapıcam yine kahkülleRim vaRdı kuförden dolayı
iğrenç kesilmiş kahküller gözümün üstündeydi şuan gözümün altına kadar indiLer..
ama saç boyumda daha bir değişiklik oLmadı çok mu acele ediyorum szce.
martın başından beri kullanıyorum ayn 1o u bugünde =(

bence acele ediyorsun daha dur bakalım 1 ay geçsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…