saol kuşumm hg aramızaa.s. inş sen de faydasını göreceksin:kedi:mrb jnm sacların cok guzel duruo inş. bnmkılerde öle uzar yha bakalım bgn bemiks ı aldım yarında sınamike alacam dıgerlerı evde mevcut sositososito bıran once uygulamak istiorum bu formullrı :lepi:
saol kkk'cımmopuyorumnanaktan çok kesmiş ama di mi benneyaptımkikontescim saçların çok hoş güzel duruyor
saol kuşumm hg aramızaa.s. inş sen de faydasını göreceksin:kedi:
saol cnm.öyle avunuyorum zaten:kedi:hb jnm yha aklinialirimsmile ya saçların gercekdn coq guzel bnce uzme kendını jnm yha kırıklar gıtms işte kaydirigubbakcemile2 :teytey:
amin canımdarısı başıma
Ya 2 aydır burdan takip edip yapıyordum bu formülü ama bende hiç bi değişiklik yok anlamadım millet nasıl yapıyo?
2aydır uyguluyorsun ve hiç bir değişiklik yok mu akannehir bence sen bi anlat nasıl yaptığını,çünkü mutlaka bir şeyleri yanlış yapmışsınYa 2 aydır burdan takip edip yapıyordum bu formülü ama bende hiç bi değişiklik yok anlamadım millet nasıl yapıyo?
sinameki ılıyınca ekliyorsun di mi yağları ve bemix'i?Peki canım sinemakiyi 1 bardak suyla karıştırıp kaynatıyorum sonra suyunu süzüp içine 1 amp bemix badem yağı ve fala olsun diye bikaçtanede bakım yağı (susam, hint , ceviz, fındık, hindistanceviziyağı, kayısı çekirdeği yağı) katıp bide 1 mapül bemix kırıp saçıma sürüyorum streçleyip 4-5 saat bekletip sarmısaklı şampuanla yıkıyom
saol kkk'cımmopuyorumnanaktan çok kesmiş ama di mi benneyaptımki
piki:kedi:yok hayatım çok deil hala çok uzunlar şuanda çok sağlıklı duruyorlaropuyorumnanaktan
ya ben martın başından beri haftada 1 kez uyguluyorum.her perşembe yapıorum bu
perşembe de yapıcam yine kahkülleRim vaRdı kuförden dolayı
iğrenç kesilmiş kahküller gözümün üstündeydi şuan gözümün altına kadar indiLer..
ama saç boyumda daha bir değişiklik oLmadı çok mu acele ediyorum szce.
martın başından beri kullanıyorum ayn 1o u bugünde =(