Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

yok şampuanın içine sarımsak yağı...özü önemli değil mi?hem ezmekle uğraşmayız hemde ihtiyaç olunca azcık hazılraız

saç telini boru olarak düşündüğümüzde,bu borunun içinde keratin vardır.keratin salgılandıkça saç uzar.fakat bir süre sonra aşırı soğuk ya da sıcak havadan,boyadan vb işlemlerden dolayı o boruda delikler açılır ve saç teli içerden kurumaya başlayıp kopar.bu yüzden kesilmelidir.aksi takdirde saçınız sağlıklı uzamaz (mış) :icecream:

kızlar annem reeesssmmmeeenn moralimi bozdu.cılız yerler gitti,daha sağlıklı oldu diye seviniyordum ama kursağımda kaldı:a015:
karşılaştırmalı foto yaptım,eed biraz fazla gitmiş ama çok kuru ve elektirikli olmuştu uçlar , nabim :a015:

Son düzenleme:
hiç üzülme kontess ya hala çok uzunlar ve daha sağlıklılar :)))

ben de sarımsaklı şampuan olayına girdim bugün.
Önce yıkadım 3 dk falan saçımda köpüklü kaldı, sonra 2 kere normaliyle yıkadım. ıslakken buram buram kokuyordum ama şimdi güzel kokuyor :))

Fönlü gibi oldu saçlarım. eskiden de böyle dümdüzdü. yıkadıktan sonra taradım kuruttum resmen fönlü gibi ama yumuşak da hoş oldu işte. :)

eed o düzleştirme etkisi bende de oluyor kaydirigubbakcemile3

merhaba kızlarr
bende bu hafta başladım formule bakalım neler olcak çok merak ediyorummm..
bnm saçlarım çok yıpranık ve kısa mafoldumben
umarım işe yarar
kullanan ve sonuç alan çok kişi var galba..

merhaba kızlarr
bende bu hafta başladım formule bakalım neler olcak çok merak ediyorummm..
bnm saçlarım çok yıpranık ve kısa mafoldumben
umarım işe yarar
kullanan ve sonuç alan çok kişi var galba..
mrb canım,hg aramızaaa.s. eed hemen hemen herkes sonuç aldı diyebilirm:kedi:

kızlar bugün bemiks ampülü işyerine gelşen dr. a yazdırdım, öğleden sonra elimde olur
akşam giderken sinamekiyide alıcam aktardan
badem yağıda evde var zaten
h.sonu yaparım bende bu kürü

ama şu sarımsaklı şampuana cesaret edemiyorum yaa
ya kokarsa diye
daha öncede yazdım buraya kokmuyor dediniz ama

diyorum önce bu kürü yapsam, bildiğim kadarı ile uzaması için bu kür
peki aynı zamanda iyileştirmede yaparmı saçta, yani bakımda olurmu

ben hiç sadece kürü kullanmadığım için bilemiycem canım

canım sarımsağını çok yapmazsın bide sdce ıslakken kokuyor kurutunca koku kalmıyr yani yanındaki insanlar farkında olmaz bunun en son sarımsaksız şampuanı kullan bişey olmaz..bide parfüm sıkarsın tamamdırbayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmile

Herkese merhaba, kürü dün yaptım, saçları düz ve canlı yapıyor.Ben içine yarım kaşık da hint yağı koydum ve ayrıca bepthane koydum.Normelde salarım çok hızlı uzar bakalım nasıl olacak.Ve şampuanıma da sarımsak ezip koydum , Saşımda da hiç kokusu yok.
iyi sanuçlar alacak gibiyim. denemekte fayda var gibi..

sinamekeyi kaynadıktan sonra kaç dk demliyorsunuz?? sonra süzüyoruz ve yagını ampülunu atıyoruz içine değilmi

dove saçların baya uzamışş bu işlemin meyvesimi bu nekdr süre yaptın brz anlatrsan seviniriz: )

kontescim yıllardır hasretim ben bu saça:kedi:
ama mucizeni bende yaşamak istiyoruuuummmmkaydirigubbakcemile5
maşaallah o güzelim saçalara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…