eed o düzleştirme etkisi bende de oluyor kaydirigubbakcemile3hiç üzülme kontess ya hala çok uzunlar ve daha sağlıklılar :)))
ben de sarımsaklı şampuan olayına girdim bugün.
Önce yıkadım 3 dk falan saçımda köpüklü kaldı, sonra 2 kere normaliyle yıkadım. ıslakken buram buram kokuyordum ama şimdi güzel kokuyor :))
Fönlü gibi oldu saçlarım. eskiden de böyle dümdüzdü. yıkadıktan sonra taradım kuruttum resmen fönlü gibi ama yumuşak da hoş oldu işte. :)
mrb canım,hg aramızaaa.s. eed hemen hemen herkes sonuç aldı diyebilirm:kedi:merhaba kızlarr
bende bu hafta başladım formule bakalım neler olcak çok merak ediyorummm..
bnm saçlarım çok yıpranık ve kısa mafoldumben
umarım işe yarar
kullanan ve sonuç alan çok kişi var galba..
ben hiç sadece kürü kullanmadığım için bilemiycem canımkızlar bugün bemiks ampülü işyerine gelşen dr. a yazdırdım, öğleden sonra elimde olur
akşam giderken sinamekiyide alıcam aktardan
badem yağıda evde var zaten
h.sonu yaparım bende bu kürü
ama şu sarımsaklı şampuana cesaret edemiyorum yaa
ya kokarsa diye
daha öncede yazdım buraya kokmuyor dediniz ama
diyorum önce bu kürü yapsam, bildiğim kadarı ile uzaması için bu kür
peki aynı zamanda iyileştirmede yaparmı saçta, yani bakımda olurmu
canım sarımsağını çok yapmazsın bide sdce ıslakken kokuyor kurutunca koku kalmıyr yani yanındaki insanlar farkında olmaz bunun en son sarımsaksız şampuanı kullan bişey olmaz..bide parfüm sıkarsın tamamdırbayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmilekızlar bugün bemiks ampülü işyerine gelşen dr. a yazdırdım, öğleden sonra elimde olur
akşam giderken sinamekiyide alıcam aktardan
badem yağıda evde var zaten
h.sonu yaparım bende bu kürü
ama şu sarımsaklı şampuana cesaret edemiyorum yaa
ya kokarsa diye
daha öncede yazdım buraya kokmuyor dediniz ama
diyorum önce bu kürü yapsam, bildiğim kadarı ile uzaması için bu kür
peki aynı zamanda iyileştirmede yaparmı saçta, yani bakımda olurmu
ılıyana kadar bekle canım.ılıyınca ekle diğerlerini:kedi:sinamekeyi kaynadıktan sonra kaç dk demliyorsunuz?? sonra süzüyoruz ve yagını ampülunu atıyoruz içine değilmi
çok saol yavrum,darısı başına inşallahh:Saruboceq:kontescim yıllardır hasretim ben bu saça:kedi:
ama mucizeni bende yaşamak istiyoruuuummmmkaydirigubbakcemile5
maşaallah o güzelim saçalara