Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

Benimde karışımı yaptıktan sonra başım çok ağırmıştı 1-2 günbilmiyorumkismile

güzel olmak kolay değilkaydirigubbakcemile3
kızlar dün yapmıştım karışımı, tam arındırmadım kafamdan, sadece 1 kez şampuan yaptım. yarın bir daha yapayım diyorum. hafta sonu şehir dışından misafirlerimiz gelecek, ne kadar kalacaklar bilmiyorum,onlar varken yapamam.
1 gün ara verip yapıyorum bir zararı olmaz di mibayanssulusmileaalında hergün yapasım varkaydirigubbakcemile3

kızlar bir şey sorucam, yağları sürünce kafanızı neyle sarıyorsunuz? ben,hani mutfakta annelerimizin kullandığı streçler var ya, işte onunla sarıp üzerine bone takıyorum. havluda sarsam mı acabaCADIARZU

sarmıyorum ben hiç bi şeyle

saol canım.wallahi ben de düşünmedim değil.zten sinüzitim vardı önceden,bi dönem tedawi görmüştüm ama bu yeniden tetiklemiş olabilr.gerçi ben makina ile kurutuodum da yaa püfff:gitme:

aksi gbi doktorun werdği 2 hapta da bütün yutun yazıor.ben de asla yutamam hap.ikiye bölüp de yutuyorum inş ölmem:bbo:

cnm ya çok geçmiş olsun bence kafası sar, inan insan kurutsada yağlar tamamen kurumasını engelliyor. insanın kafası acayip üşüyor. bir de yağlar daha çok etki ediyormuş, özelilikle sıcak tutulmalı diye duymuştum.

saol bebem.artık öyle yapıcam evt :kedi:

kız hemşo muyuz biz :) kaydirigubbakcemile3

kızlar bence kesinlikle..dedim ya o gün zaten suyuda fazla kaçırmışım...kafayı ıslattım ondan sonra bekledim . çokta durmadım ama saçmı kurutmama hatası yaptım...ertesi gün baş ağrısı ile kalktım..halbuki biliyorum huyumu..erken yapıp saçlarımı güzeeellcene kurutmm lazımdı..kaç gündür çekiyorum faranjitten...bu sinüzit zaten ayrı..

bu sarımsaklı şampuan bana hiç fayda etmedi :s
çok döküyor saçımı ne saçma demi..

insllh yarın gerekli malzemleri alıcam bende baslıyorum
insllh banada fayda eder
:hulya:

pikolata sağol canım..
aman akitra dikkat et gezme bak ıslak ıslak...ben de diyorum hiç başlamasam 2-3 hafta beklesem mi..havalar biraz düzelir hiç yoktan ..bu arada saçlarımı da haftaya kestiricem ucundaki kırıklar yüzünden

kontees bacım bu kiprikleri de uzattı
çok mesudumboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…