kızlar bir şey sorucam, yağları sürünce kafanızı neyle sarıyorsunuz? ben,hani mutfakta annelerimizin kullandığı streçler var ya, işte onunla sarıp üzerine bone takıyorum. havluda sarsam mı acabaCADIARZU
saol canım.wallahi ben de düşünmedim değil.zten sinüzitim vardı önceden,bi dönem tedawi görmüştüm ama bu yeniden tetiklemiş olabilr.gerçi ben makina ile kurutuodum da yaa püfff:gitme:kontes, sedna geçmiş olsun kızlaropuyorumnanaktanya acaba kış günü akşama kadar ıslak kafayla duruyoruz ondan mı oluyor. dün karışımı yaptım benimde başım çok ağrıdı. hatta burnum tukalı gibi şuan. özellikle alnım çok ağrıdı akşam.
saol bebem.artık öyle yapıcam evt :kedi:cnm ya çok geçmiş olsun bence kafası sar, inan insan kurutsada yağlar tamamen kurumasını engelliyor. insanın kafası acayip üşüyor. bir de yağlar daha çok etki ediyormuş, özelilikle sıcak tutulmalı diye duymuştum.
mrhb kıslar çok heycanlıyım bende bu gün aldım malzemeleri başlıyrm bakalım dua edin benim saçlarım kolay kolay uzamaz çabuk inş faydasını görürüm en kısa zamandasedna03 hemşom geçmiş olsun...varsa bal içine zencefil yap çok yumuşatıoo
hayırlı olsun bebişiimhihoyyytŞenizkontees bacım bu kiprikleri de uzattı
çok mesudumboshayallersmile
kız hemşo muyuz biz :) kaydirigubbakcemile3