Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

bu sarımsaklı şampuan bana hiç fayda etmedi :s
çok döküyor saçımı ne saçma demi..

canım benimde sarımsaklı şampuana ilk başladığım zamanlarda zaten dökülen saçlarım dahada dökülmye başlamıştı ama çok sürmedi inat ettim kullanmaya devam ettim şuanda saçlarım ne duş alırken nede aldıktan sonra hiç dökülmüyor sadece tararken birkaç tel onlarıda görmüyorum bilebayanssulusmile

Bende malzemeleri aldım yarın yapmaya başlıcam kürü bnm saçlarm normal uzar yani bi senede 13-15cm uzadı hrlde inşallah bu daada uzatırda şu kırıklarımdan kurtulurum kaydirigubbakcemile2

kızlar bugün karışımdan yaptım, öğlen 12 den beri kafam sarılı, daha çok etki etsin diye yıkamaya kıyamıyorumkaydirigubbakcemile3bu arada bugün başım ağrımadı, sreçle sardım üzerine bone ve eski bir tülbent sardım. inanın süper oldu, hiç üşümedi kafam. temzilik yaparken mutfakta yumurtayı kırdım yanlışlıkla. fırsat bu fırsat deyip sarısını kafama sürdüm hemenkaydirigubbakcemile3birazdan duşa giricem ve saçlarımı tam arındırmıycam.

bu sarımsaklı şampuan bana hiç fayda etmedi :s
çok döküyor saçımı ne saçma demi..

cnm bu tarz bakım kürleri ilk başta saçları döküyor, sonra dökülmenin durduğunu farkedeceksin.:lepi:bence bırakma, devam et derim.

Hoşbulduk cnm=)

Ben bu kürü haftasonları yapmayı düşünüorm bylece 2 kere saçımı yıkayıp boşuna yormak istemiorm saçımı..Ctesi yapıcam sarımsaklı şampuanla bi kere yıkıcam snr pazar günü bi kerede normal şampuanmla yıkıcam hem eğer koku olursa oda geçer..Gerçi kokuyu pek takmıorm..

meraba kızlaaaarr :KK70:
18.30 da yaptım 22.00 da yıkayacağım :KK70: dökülmemde azaldı organicum etki etmeye başlıyor heralde :KK70: ben 23 nisandan bir önceki hafta yapayım mayısa kadar ara vereyim diyorum. 3 hafta. bugün 4. uygulamamı yaptım ama ben 1.den sonra saçımı kestirdiğim için bunu 3. sayıyorum. 8 defa yapmış olucam.

nirelerdesiniz bebiklerimmmmmmmmmmmmm:dance: kontesiniz hızla iileşiooo,ayh can geldi walla içime & yüzüme :icecream: ne zormuş hastalık işleri.Allah düşman başına vermesin:bbo:

kızlar bugün karışımdan yaptım, öğlen 12 den beri kafam sarılı, daha çok etki etsin diye yıkamaya kıyamıyorumkaydirigubbakcemile3bu arada bugün başım ağrımadı, sreçle sardım üzerine bone ve eski bir tülbent sardım. inanın süper oldu, hiç üşümedi kafam. temzilik yaparken mutfakta yumurtayı kırdım yanlışlıkla. fırsat bu fırsat deyip sarısını kafama sürdüm hemenkaydirigubbakcemile3birazdan duşa giricem ve saçlarımı tam arındırmıycam.
ben de artık sarıp sarmalancam vallahi,hasta oluom sonra ohaoldumsmile

ayh kızlar dün 2012 filmini izledim.niye dha önce izlememişim die pişman oldum.harika görsel efektler var filmde süperdiiiiii,şiddetle tavsiye ederimmm:dance:

bebemmm iyileş tabi artıkkk opuyorumnanaktan
bende gliss aldım bugün pempesindenzemuszemus
üstünde ipeksi görünüm yazıyo bu mu kuşumbilmiyorumkismile

X