Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

muhtemelen ondandır ama bence çok iyi müzik yapıyorlar
ilk çıkış parçaları bir kadın çizeceksin tarzında ve hızında bir parça yaptılarsa şansları çok yüksekyerimseniben
yok yawrum o kdr hızlı bi şe deil.çok yawş da deil ama ne bilim acaip bi şe.ingilizce ve de.trt de çıkıo sık sık

yok yawrum o kdr hızlı bi şe deil.çok yawş da deil ama ne bilim acaip bi şe.ingilizce ve de.trt de çıkıo sık sık

merak ettim internetten bi bakayım
ben şimdiye kadar çıkardığı her şarkıyı beğenerek dinledim ama eurovısıon şakaya gelmezkaydirigubbakcemile3

ay şekerim hemen bu konuya müdehale etme gereğinde bulundum :KK70:D
manga sadece türküye standartlarında iyi bir grup diye bir şey yok mtv nin avrupa müzik ödüllerinde en iyi seçilip ödülü kaptıkaydirigubbakcemile2

Biliyorum kuşum biliyorum sadece kendi fikrimi söyledimkaydirigubbakcemile3

merak ettim internetten bi bakayım
ben şimdiye kadar çıkardığı her şarkıyı beğenerek dinledim ama eurovısıon şakaya gelmezkaydirigubbakcemile3

Kötü değil aslında parça şekerim ama klasik alışılmış şeyler.Parçanın içine oryantel ritm mi ne koyduk diyolardı ondan koymuşlar birascık işte şarkı hoş ama eurovısıon için daha değişik daha iyi bir parça olabilirdi.Bence Düm Tek Tek daha iyidifisfisfis Şu geçen sene 1.olan Norveç.. bu zamana kadar eurovısıonda dinlediğim en iyi parçaydı örneğin hayran kaldım gerçekten hala dinliyorum bıkmadan:teytey:

merhaba kızlar nasılsınız??? opuyorumnanaktan

Ben az sonra maskemi yapıcam bayanssulusmile

şimdi dinledim parçayı
bence değişik bir müzik olmuş güzel dinledikçe dahada güzelleşirturkbayragi

hadise ii sayılırdı ama bizim standatlarımızda..sonuçta bu tarz ezgilere alışığız..avrupa için hoş bir tını o kadar.petrol şarkısını bliyosunuz millet onda da oynamış ama sonuç ortada...hem bikaç yıl önce bir şarkı vardı kimse beğenmemişti ama birinciydi işte..

kızlar dün yaptım, bir güzel yağlandım. cetveli bulamağım için ölçüm yapamadımkaydirigubbakcemile3bir de bir yerde duymuştum, saçımıza yağ sürünce çok arındırmadan yıkıyacakmışız. ben de 1 kez şampuan yaptım, bugün nasıl olsa evdeyimkaydirigubbakcemile3bi ara bemiks alıcam. ya bir de ders çalışırken sürekli elim saçımdasempatiksalakcinnisaçlarımı oynuyorum farkında olmadan, kırılıyor doğal olarak. bu alışkanlığımdan da kurtulmam gerek.

Kızlar boğazım acıyo ..bi yorgunluk var ki üstümde de sormayın..limonlu su mu içsem bilmiyorumkismile
gargara yapamıyorum...adaçayı içtim..

Kızlar boğazım acıyo ..bi yorgunluk var ki üstümde de sormayın..limonlu su mu içsem bilmiyorumkismile
gargara yapamıyorum...adaçayı içtim..
benim de boğaz acısı ile başlayıp öksürmekten her yanıma ağrılar saplanmaya kdr dewam eden rahatsızlığım sonucu bgn doktora gittim.sinüzitim tekrarlamış.geniz akıntın var dedi,röntgen filan çekti.korkulcak bi şey deil ama çok rahtsz eder insanı dedi.ayh neler çekiyorum sen gel bi de bana sor dedimmafoldumben adaçayı iyi geliyor evet.şimdi netten araştırıyorum başka neler kullanılabilr diye.antibiyotik vs verdi ama olar etkisini gösterene kadar ooooeyvahedigeldismile

mrhb kıslar çok heycanlıyım bende bu gün aldım malzemeleri başlıyrm bakalım dua edin benim saçlarım kolay kolay uzamaz çabuk inş faydasını görürüm en kısa zamandasedna03 hemşom geçmiş olsun...varsa bal içine zencefil yap çok yumuşatıoo

mrhb kıslar çok heycanlıyım bende bu gün aldım malzemeleri başlıyrm bakalım dua edin benim saçlarım kolay kolay uzamaz çabuk inş faydasını görürüm en kısa zamandasedna03 hemşom geçmiş olsun...varsa bal içine zencefil yap çok yumuşatıoo
ben yaptım bi kaç defa,zencefil feci yaktı ve daha çok öksürttü:gitme:[/B]

ben yaptım bi kaç defa,zencefil feci yaktı ve daha çok öksürttü:gitme:[/B]

demekki herkese aynı etkiyi göstermiyo canım ya bilmiyrm valla benim boğazımı göğsümü acayip yumuşattı...neyse biz bilindik yöntemden vazgeçmeyelim...nane ıhlamur:içelim:

kontes, sedna geçmiş olsun kızlaropuyorumnanaktanya acaba kış günü akşama kadar ıslak kafayla duruyoruz ondan mı oluyor. dün karışımı yaptım benimde başım çok ağrıdı. hatta burnum tukalı gibi şuan. özellikle alnım çok ağrıdı akşam.

X