yok yawrum o kdr hızlı bi şe deil.çok yawş da deil ama ne bilim acaip bi şe.ingilizce ve de.trt de çıkıo sık sıkmuhtemelen ondandır ama bence çok iyi müzik yapıyorlar
ilk çıkış parçaları bir kadın çizeceksin tarzında ve hızında bir parça yaptılarsa şansları çok yüksekyerimseniben
yok yawrum o kdr hızlı bi şe deil.çok yawş da deil ama ne bilim acaip bi şe.ingilizce ve de.trt de çıkıo sık sık
ay şekerim hemen bu konuya müdehale etme gereğinde bulundumD
manga sadece türküye standartlarında iyi bir grup diye bir şey yok mtv nin avrupa müzik ödüllerinde en iyi seçilip ödülü kaptıkaydirigubbakcemile2
Biliyorum kuşum biliyorum sadece kendi fikrimi söyledimkaydirigubbakcemile3
merak ettim internetten bi bakayım
ben şimdiye kadar çıkardığı her şarkıyı beğenerek dinledim ama eurovısıon şakaya gelmezkaydirigubbakcemile3
şimdi dinledim parçayı
bence değişik bir müzik olmuş güzel dinledikçe dahada güzelleşirturkbayragi
benim de boğaz acısı ile başlayıp öksürmekten her yanıma ağrılar saplanmaya kdr dewam eden rahatsızlığım sonucu bgn doktora gittim.sinüzitim tekrarlamış.geniz akıntın var dedi,röntgen filan çekti.korkulcak bi şey deil ama çok rahtsz eder insanı dedi.ayh neler çekiyorum sen gel bi de bana sor dedimmafoldumben adaçayı iyi geliyor evet.şimdi netten araştırıyorum başka neler kullanılabilr diye.antibiyotik vs verdi ama olar etkisini gösterene kadar ooooeyvahedigeldismileKızlar boğazım acıyo ..bi yorgunluk var ki üstümde de sormayın..limonlu su mu içsem bilmiyorumkismile
gargara yapamıyorum...adaçayı içtim..
ben yaptım bi kaç defa,zencefil feci yaktı ve daha çok öksürttü:gitme:[/B]mrhb kıslar çok heycanlıyım bende bu gün aldım malzemeleri başlıyrm bakalım dua edin benim saçlarım kolay kolay uzamaz çabuk inş faydasını görürüm en kısa zamandasedna03 hemşom geçmiş olsun...varsa bal içine zencefil yap çok yumuşatıoo
ben yaptım bi kaç defa,zencefil feci yaktı ve daha çok öksürttü:gitme:[/B]
saol cnm:kedi:Kızlarrrr geçmiş olsun hepinize dikkat edin kendinize