izlemedim onu bebemmm,bakem nasıl bi şeymişşşaklinialirimsmile notebook 'u izliyorum şimdi.çok ağlayacakmışım gibi bir his doğdu içimebilmiyorumkismileaşkum izlemediysen
gerard butler:asigim: gamer filmini tavsiye ederim
ayh kızlar dün 2012 filmini izledim.niye dha önce izlememişim die pişman oldum.harika görsel efektler var filmde süperdiiiiii,şiddetle tavsiye ederimmm:dance:
eed kuşum okaydirigubbakcemile2
ben bayılıırrrmmmmmmm.sempatiksalakcinni izledim onu da. süperdi eedopuyorumnanaktan madem korku - gerilimcisinnn lanetli ev,case 39,evdeki düşman süperdirrr aklinialirimsmilekızlar korku ve gerilimi severseniz kesinlikle şiddetle tavsiye ederim size harika bir film....DAVETSıZZ
ben bayılıırrrmmmmmmm.sempatiksalakcinni izledim onu da. süperdi eedopuyorumnanaktan madem korku - gerilimcisinnn lanetli ev,case 39,evdeki düşman süperdirrr aklinialirimsmile
hımmm bak onu duymamıştım hiç:1ninca:izlicem canım tavsiye ettiklerini bende çok severim film izlemeyi....bu arada btünn özellikleride bi arada taşıyan bi film tavsiye edeyim size..duygusa,romantik,savaşta var içinde gerçekten güzel bi filmTRİSTAN VE ISOLDE
günaydınnnn,ben bgn biras daha iyiyim:icecream: sizler nasılsınızzzzzzzz????
ben boyadan 2hafta sonra yapmştm:lepi:ben bu hafta röfle yaptırıcam saç diplerime boyadan sonra saclar yumusacık oluyor zaten acaba boyadan ne kadar süre sonra bu kürü yapayım deneyen varmı
eed dha iiyim,ilaçlar toparladı şükür.ama başka bi hastalık yolda şimdi deohaoldumsmile anladın sen aklinialirimsmilegünaydın aşkumm iyileştinmiiboshayallersmile
iyiyim bende işteopuyorumnanaktan
eed dha iiyim,ilaçlar toparladı şükür.ama başka bi hastalık yolda şimdi deohaoldumsmile anladın sen aklinialirimsmile