Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

hakılısın hayatım ama yağlanıyor çok kötü oluyor. birde maşa deniyim bakalım nasıl olacak :S daha önce hiç ypmadım güzel olursa en azından 2 günde bir maşa yaparım hergün yapmaktansa.
pişt bana bak aklinialirimsmile benim saçlar ilk 2 gün tertemiz olur,3. gün azcık pörtlemeye başlar, 4. gün de evlere şenlik olurlar.eskiden yıkamaya üşendiğimde,o 4. gün de temiz dursun dediğimde, saçımı hafifçe nemler jöle sürerdim.sen de deneyebilirsin.hem şekillendirmiş olursun hem de sık yağlanmasını önlemiş olursunyerimseniben

canım bence fazla yormayın düzleştirici filan..bu biraz da takmaktan ileri gelioyr..yanlış anlamayın..hani bazen bişeyi tam yapmayınca olmadı herkes bana bakıo filan der dururuz ya...bu arada benim saçlarımın uzaması ile problemim yok aslında...ama belimde olsun istiyorum..katları bozuldu..eylül de mi ne kestirmiştim (daha mı bozulmasın dimi kaydirigubbakcemile3 ) o zaaman omuzlarıma yakındı..şimdi belimde..yine kesitrcem..yılda 2 kez giidiyom zaten kuaförler benim gibi müşteriyi sevmio kaydirigubbakcemile3 kırıklarını aldırayim hepsi aynı boyda olsun..
bu mayalı sütü de mi denesem acep sositososito

vallahi ben öyle yapabilirmiyim bilmiyorum eskiden hergün yıkardım kafamçokkarıştı şimdi 2 günde bire alıştırdım sonrada 3 günde bire alıştırıyım. yavaş yavaş.
ilkoldayken ne güzeldi haftada bir yıkanırdım :teytey: :teytey: tertemiz olurlardı yinede :sm_cool: neyse bu kür iyi gelecek diye düşünüyorum.

zaten 3-4 hafta yapsan,sonrasında daha geç yağlanmaya başlarlaryerimseniben

Canım takıntı oldu bende artık saç uzasa şöyle belime yakın hizaya gelse bişe yapmıycam 1 fönle yetincem ama çok yıpranık anca bunları yapınca düzgün duruyo tabi her yaptığımda daha çok yıpranıyo ama yapcak bişe yok kendi haline bıraksam insan içine çıkamam o saçlarlamafoldumben baştan yaptım hatayı siyaha boyatarak...

Son düzenleme:
Evett
Yıkadım saçlarımı sositososito
Sarımsaklı şampuanımı da unutmadım zemuszemus
Umarım gelirler belime :Saruboceq:
Fotoğrafını da çektim farkı anlayabiliyim diye yerimseniben

ama bak kendin de farkındasın,böyle yapınca daha çok yıpranıyor diyebilmiyorumkismile ben de makyaj konusunda senin gbi düşünüyordum.normalde sivilceli bir cildim var,dönem dönem azalır artarlardı.makyaj yapardım,fondoten filan.ama nasıl beter oldular anlatamam.tüm gün yüzümde fondoten pudra vardı,geceleri de ilaç sürüyordum ama tabiki de hiiiççç bir etkisi olmadı ilacın.sonra ani bi karar ile makyajı bıraktım.başka türlü hakkından gelemezdim çünkü.ilk günler çok zorlandım.hatta arkadaşlarımın yanında filan,kendimle alay ediyodum.bu iğrenç cildim ile göz zevkinizi bozuyorum kusura bakmayın fln diye.sonra bi ablamız var okul kantininde,bizim için önemli olan senin gülümsemen ve sağlığın,diğer şeylerin önemi yok dedi.gerçekten çok mutlu hissettim kendimi.arkadaşlarım da hiç öyle ıyyy öğğkk filan yapmadılar.2-3 aydır fondoten değmedi cildime.sadece ilaç kullanıyorum ve kesinlikle düzelme varopuyorumnanaktan

Canım yaa bak şimdi moral verdin bana bende artık yavaş yavaş azaltıcam fönden vazgeçemem ama en azından düzleştiriciyi haftada 2-3 e indirebilirm inşallahhh.

Canım yaa bak şimdi moral verdin bana bende artık yavaş yavaş azaltıcam fönden vazgeçemem ama en azından düzleştiriciyi haftada 2-3 e indirebilirm inşallahhh.
ne kadar azaltırsan o kadar yararına olur canım:teselli: yazın sahp olacağın uzunn ve bakımlı saçlarını düşünopuyorumnanaktan

Merhaba, ben bişey sormak istiyorum. Kürü uygulamaya başladıktan sonra ilk haftadan itibaren 1 cm mi uzadı , yoksa belli bi süre geçtikten sonra hızlı mı uzamaya başladı :kedi:

ne kadar azaltırsan o kadar yararına olur canım:teselli: yazın sahp olacağın uzunn ve bakımlı saçlarını düşünopuyorumnanaktan

Mmm mükemmel olur valla aşırı derecede önem veriyorum dış görünüşme ama bu takıntıya dönüştü artık 2-3 e indiricem kendi kendime söz vereyim bariiiisositososito

her ne kadar sormuş olduğum soruya cevap verilmese de(ki aradım bulamdım verildi ise cevap)
dün sinamekili tarifi uyguladım uzama olur mu olmaz mı onu bilemem ama
saçlarımı parlattığı kesin
konu sahibi arkadaşa teşekkür ederim tarif için

Merhaba, ben bişey sormak istiyorum. Kürü uygulamaya başladıktan sonra ilk haftadan itibaren 1 cm mi uzadı , yoksa belli bi süre geçtikten sonra hızlı mı uzamaya başladı :kedi:
canım kimi arkadaşlarımız hafta hafta gözlemliyor uzamayı,özellikle boyalı olanlar diplerden kolayca anladığından,2. uygulamamda 1,5 cm - 2 cm uzama oldu diyebiliyorlar.bende 5-6 uygulamadan sonra gözle görülür bir uzama oldubayanssulusmile

ne sormuştun hayatım? gözümden kaçmıştır,yoksa elimden geldğince cewaplıyorum her soruyubilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…