bana da bir ara öyle geliyordu.hele bi yere geldikten sonra sanki takıldı kaldı ayh nasıl sinir oluyordum anlatamam.ama çevremdekiler waowwwaklinialirimsmileakannehir olunca anladım ki bana öyle geliyormuş.foto çekmeni öneririm.öyle daha iyi gözlemlersin:asigim:ben 4 kere uyguladım ama sanki hiç uzama olmuyomuş gibi geliyo mafoldumben
ayh ben de bi gidip yıkayayım,10 saati geçti kafamçokkarıştıbende yaptım sinamekimi geldimzemuszemus
rahatladım valla kaydirigubbakcemile3
hayır bebeim aynı marka değiller,hiç de olmadılar.hangisi denk gelirse ona ekledim sarımsağı.mesela şuan dove marka şampuanda sarımsak var,diğeri de elseve.zaten ben her duşta bile aynı şampuanı kullanmam(sarımsaksız için söylüyorum bunu),4-5 şişe var banyomda,o piti piti yapıp hangisi çıkarsa onu kullanıyorumkaydirigubbakcemile3kkontess bişi sorma istiyorum sarımsaklı şampuanın arkasından baska şampuan kullandın ya o iki şampuan aynı marka mıydı ?genel sorum : ikisi de farklı olsa bişi olur mu ? :)
bana da bir ara öyle geliyordu.hele bi yere geldikten sonra sanki takıldı kaldı ayh nasıl sinir oluyordum anlatamam.ama çevremdekiler waowwwaklinialirimsmileakannehir olunca anladım ki bana öyle geliyormuş.foto çekmeni öneririm.öyle daha iyi gözlemlersin:asigim:
Canım yaa bak şimdi moral verdin bana bende artık yavaş yavaş azaltıcam fönden vazgeçemem ama en azından düzleştiriciyi haftada 2-3 e indirebilirm inşallahhh.
dökülmem çok azaldı ( 5-6 tel oluor) , yeni saçlarım çıktı , saçlarım kafama yapışmıyor artık , daha hacimli ve gür duruyor.ayrıca kolay şekil alıyor:kedi:seninki kaç cm uzadı canım sarımsaklı şampuandan herkes çok memnun sanırım kullanmaya başladıktan sonraki değişiklikleri anlatırmısınız :)
rica ederim canım.Allah gönlüne göre versin inş:Saruboceq:Şenizçok teşekkürler kontess saçlarım istediğim gibi olursa duacın olurum :)
hayır bebeim aynı marka değiller,hiç de olmadılar.hangisi denk gelirse ona ekledim sarımsağı.mesela şuan dove marka şampuanda sarımsak var,diğeri de elseve.zaten ben her duşta bile aynı şampuanı kullanmam(sarımsaksız için söylüyorum bunu),4-5 şişe var banyomda,o piti piti yapıp hangisi çıkarsa onu kullanıyorumkaydirigubbakcemile3
canım farklı şampuanda zarar verir saça..bence aynı kullanın ..en azından bitene kadar
şekerim ben 4 aydır sarımsaklı şampuan kullanıyorum bugünde sinamekili karışımda 10.haftam birde bende saçlarıma fön cekmeden düzleştirmeden duramıyordum ama bu uygulamalara başladıktan sonra en aza indirdim sadece önlerini düzleştirip saçlarımı örüyorum süslü tokalar aldım kendime hoş dursun diye
özellikle düzleştiriciyi olabildiğince en aza indirmeye çalış
kıslar ben bu sarımsaklı sampuan ı yaptım ama kullandıktan sonra çok kokuyo ya, öyle böyle değil